H a s s a Aslan anası 🦁' 🤰🏻 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2016 1.626 1.495 3 Kasım 2021 Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi #41 Nasıl oldu çocuk merak ettim canım. Daha iyidir inşallah
Papatyalar Mevsimi Banliyödeki yalın fırtına 📌 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Eylül 2018 1.415 3.956 30 3 Kasım 2021 Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi #42 vaveylaaaaaa .!.: Nasıl oldu çocuk merak ettim canım. Daha iyidir inşallah Genişletmek için tıkla... Çok şükür iyi şimdilik ilaçlarını düzenli kullanıyorum ama hırlıyor ve öksürüyor o da geçer inşallah
vaveylaaaaaa .!.: Nasıl oldu çocuk merak ettim canım. Daha iyidir inşallah Genişletmek için tıkla... Çok şükür iyi şimdilik ilaçlarını düzenli kullanıyorum ama hırlıyor ve öksürüyor o da geçer inşallah
H a s s a Aslan anası 🦁' 🤰🏻 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2016 1.626 1.495 3 Kasım 2021 Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi #43 Papatyalar Mevsimi .!.: Çok şükür iyi şimdilik ilaçlarını düzenli kullanıyorum ama hırlıyor ve öksürüyor o da geçer inşallah Genişletmek için tıkla... Öksürük için pekmez tereyağı kaynatabilrsnz benmari usulü faydasını görürsün mutlaka. Topuklarına da sarımsak rendeleyp masaj yap az annesi Rabbim şifalar versin miniğe
Papatyalar Mevsimi .!.: Çok şükür iyi şimdilik ilaçlarını düzenli kullanıyorum ama hırlıyor ve öksürüyor o da geçer inşallah Genişletmek için tıkla... Öksürük için pekmez tereyağı kaynatabilrsnz benmari usulü faydasını görürsün mutlaka. Topuklarına da sarımsak rendeleyp masaj yap az annesi Rabbim şifalar versin miniğe
Papatyalar Mevsimi Banliyödeki yalın fırtına 📌 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Eylül 2018 1.415 3.956 30 3 Kasım 2021 Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi #44 vaveylaaaaaa .!.: Öksürük için pekmez tereyağı kaynatabilrsnz benmari usulü faydasını görürsün mutlaka. Topuklarına da sarımsak rendeleyp masaj yap az annesi Rabbim şifalar versin miniğe Genişletmek için tıkla... Doktor öksürüğü kesmeyin dedi öksürsün ki ciğerleri temizlensin dedi o yüzden hiç bir uygulama yapmadım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim
vaveylaaaaaa .!.: Öksürük için pekmez tereyağı kaynatabilrsnz benmari usulü faydasını görürsün mutlaka. Topuklarına da sarımsak rendeleyp masaj yap az annesi Rabbim şifalar versin miniğe Genişletmek için tıkla... Doktor öksürüğü kesmeyin dedi öksürsün ki ciğerleri temizlensin dedi o yüzden hiç bir uygulama yapmadım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim