Çocuk Hastalıkları Lütfen konu ile alakalı fikri dahi olanlar yorum yapabilir mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ne haftası hemen gidin
Bağırsaklarıyla ilgili çok tehlikeli şeyler geliyor aklıma dile getirmek istemiyorum
İç kanama bağırsak delinmesi bağırsak tıkanıklığı vs vs
Niye vakit kaybediyorsunuz gitsenize ya

Canım apandisit olablir. Allah korusun genede.
Çocuk cerrahına göstermende fayda var.

Ağlaması durunca morlukta geçti ağlıyorken acile gittim daha önce bir şey yapmıyorlar

Burdaki doktorlar anlamadı üniversite hastanesine ancak haftaya randevu buldum inşallah bir sıkıntı olmaz

Canm suanda karnında şişlik ve morluk varsa ve hala ağlıyorsa asla bekletme acile de olsa bi göster hemen apandisit olablr. Oğlum boyle olmustu bir gece anszn baslayan ağlamalar ve çıglık cıglıga. Ates oldu en son ayaklarını karnına cekerek aglıyordu goturduk enfeksiyonu cok yuksek cıktı hemen bı arastrma hastanesıne sevk ettiler acilden giriş yaptk ve apandisit ameliyatı oldu.

Umarm sadece gaz sancısıdır ama yazdklarnzı gorunce uyarmak ıstedm.
Allah sıfa versn cok gecms olsun kuzucuğa

Probiyotik damla kullanın doktorunuza danışıp.

Şuan morluk yok sadece ağladığında damar damar alaca şeklinde morardı karnı komple şiş çok fazla gaz var gibi duruyor ağlaması durdu şimdi iyi ateş yok ama ilaç alıyor, antibiyotik alıyor ve hava alıyor o yüzden ateş yok ama enfeksiyon hala var boğazlar şiş

Anladm canm. En kısa zamanda gostermeye calıs dr a bari.
Antibiyotik alerjisi bile olablr.

Morluğu gördüler ve eve mi yolladılar?
Hayır anlatamadım daha önce ağladığında doktora götürdüm doktor karnına baktı çok fazla gaz var çok fena dedi ilaçlar verdi gecesine ateşlendi yatış yaptılar morluğu ilk defa bu gün gördüm ağlaması kesilince alacalı morlukta geçti

Anladm canm. En kısa zamanda gostermeye calıs dr a bari.
Antibiyotik alerjisi bile olablr.
Ben antibiyotiğin zehirlemiş olma ihtimali veya bağışıklığındaki tğm yararlı bakterileri dahi öldürmüş olması ihtimalini de düşünüyorum bir ay içinde bu dördüncü antibiyotiğimiz

Apandisit olabilir mi acaba? Bende küçükken apandisit ameliyatı oldum hatta patlamıştı acilen ameliyata aldılar. Bazı doktorlar anlamıyo maalesef çok geçmiş olsun bu arada Rabbim şifalar versin

Doktor bi damla vermişti gaz ve şişkinlik için ondan verdim bu gün ama göbeği çok şişkin masaj yaptım ama inmedi. Probiyotik istiycem doktordan sağolun
Probiyotik sürekli kullanılıyor, çok faydasını görür. Ayrıca bağırsak bağışıklık sistemini tamamen etkileyen bir organ. Mutlaka kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…