Merhaba hanımlar, 2 yaşında oğlum var bir aydır hasta. Kanda, idrarda ve ciğerlerde enfeksiyon var bir kez hastanede yattı hepsinde de antibiyotik tam kullandık bu dördüncü antibiyotiği bu ay. Beni korkutan bikaç şey oldu bir gece uyandı ağlamayla ve hiç bir şey onu susturmadı saatlerce ağladı en son doktora götürdüm gaz dedi, bağırsakları çok fena olduğunu söyledi bikaç ilaç yazdı fakat o gece tekrar hastalanınca acilde yatış verildi üç gün hastanede kaldık iyileşti denildi döndük antibiyotiğe devam ettik fakat antibiyotik bitiminden bir hafta sonra tekrar düşmeyen yüksek ateşle acile koştum yine enfeksiyon çıktı ilaçlar verildi eve gönderildik ateşi kontrol altına aldım fakat dün birden gelen bir ağlaması var saatlerce ağlıyor sinir krizi geçirir gibi hiç bir şey susturmuyor konuşmuyor çığlık çığlığa ağlıyor en son yorulup uyudu yarım saat sonra uykudan aynı ağlamayla uyandı tam kesintisiz 1,5 saat ağladı ardından ishal bir şekilde üçkere kaka yaptı ağlaması kakaya bağlıymış diyip rahatladım fakat bu gün yine aynı ağlama oldu aklıma göbeğine masaj yapmak geldi asla dokundurtmadı göbeğinin mor alacalı olduğunu ve taş gibi olduğunu gördüm aklım çıktı bu ne olabilir bağırsaklarda başka bir problem olabilir mi geçmeyen enfeksiyonu da var zaten ben doktora götüreceğim iyi bir doktor arıyorum ama bilgisi fikri olan tecrübeli anneler bana yardımcı olabilir mi?