Çocuk Hastalıkları Lütfen konu ile alakalı fikri dahi olanlar yorum yapabilir mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
ilk gece oldu sabaha karşı 5 de sonraki olanlar gündüzdü, sadece bugün ki ağlamasında karnını ovmak maksatlı açtım taş gibi sert ve komple göbeği alacalı morluk içindeydi. Çaresiz kalıyorum inanın ki o ağlamasında sadece bana yapılıyor ayaklarını karnıma doluyor ellerini boynuma ve bağırarak ağlıyor. Bu gün araştırma hastanesinden randevu aldım haftaya gidicez inşallah
Ne haftası hemen gidin
Bağırsaklarıyla ilgili çok tehlikeli şeyler geliyor aklıma dile getirmek istemiyorum
İç kanama bağırsak delinmesi bağırsak tıkanıklığı vs vs
Niye vakit kaybediyorsunuz gitsenize ya

Merhaba hanımlar, 2 yaşında oğlum var bir aydır hasta. Kanda, idrarda ve ciğerlerde enfeksiyon var bir kez hastanede yattı hepsinde de antibiyotik tam kullandık bu dördüncü antibiyotiği bu ay. Beni korkutan bikaç şey oldu bir gece uyandı ağlamayla ve hiç bir şey onu susturmadı saatlerce ağladı en son doktora götürdüm gaz dedi, bağırsakları çok fena olduğunu söyledi bikaç ilaç yazdı fakat o gece tekrar hastalanınca acilde yatış verildi üç gün hastanede kaldık iyileşti denildi döndük antibiyotiğe devam ettik fakat antibiyotik bitiminden bir hafta sonra tekrar düşmeyen yüksek ateşle acile koştum yine enfeksiyon çıktı ilaçlar verildi eve gönderildik ateşi kontrol altına aldım fakat dün birden gelen bir ağlaması var saatlerce ağlıyor sinir krizi geçirir gibi hiç bir şey susturmuyor konuşmuyor çığlık çığlığa ağlıyor en son yorulup uyudu yarım saat sonra uykudan aynı ağlamayla uyandı tam kesintisiz 1,5 saat ağladı ardından ishal bir şekilde üçkere kaka yaptı ağlaması kakaya bağlıymış diyip rahatladım fakat bu gün yine aynı ağlama oldu aklıma göbeğine masaj yapmak geldi asla dokundurtmadı göbeğinin mor alacalı olduğunu ve taş gibi olduğunu gördüm aklım çıktı bu ne olabilir bağırsaklarda başka bir problem olabilir mi geçmeyen enfeksiyonu da var zaten ben doktora götüreceğim iyi bir doktor arıyorum ama bilgisi fikri olan tecrübeli anneler bana yardımcı olabilir mi?

Canım apandisit olablir. Allah korusun genede.
Çocuk cerrahına göstermende fayda var.

Ne haftası hemen gidin
Bağırsaklarıyla ilgili çok tehlikeli şeyler geliyor aklıma dile getirmek istemiyorum
İç kanama bağırsak delinmesi bağırsak tıkanıklığı vs vs
Niye vakit kaybediyorsunuz gitsenize ya
Ağlaması durunca morlukta geçti ağlıyorken acile gittim daha önce bir şey yapmıyorlar

Burdaki doktorlar anlamadı üniversite hastanesine ancak haftaya randevu buldum inşallah bir sıkıntı olmaz

Canm suanda karnında şişlik ve morluk varsa ve hala ağlıyorsa asla bekletme acile de olsa bi göster hemen apandisit olablr. Oğlum boyle olmustu bir gece anszn baslayan ağlamalar ve çıglık cıglıga. Ates oldu en son ayaklarını karnına cekerek aglıyordu goturduk enfeksiyonu cok yuksek cıktı hemen bı arastrma hastanesıne sevk ettiler acilden giriş yaptk ve apandisit ameliyatı oldu.

Umarm sadece gaz sancısıdır ama yazdklarnzı gorunce uyarmak ıstedm.
Allah sıfa versn cok gecms olsun kuzucuğa

Merhaba hanımlar, 2 yaşında oğlum var bir aydır hasta. Kanda, idrarda ve ciğerlerde enfeksiyon var bir kez hastanede yattı hepsinde de antibiyotik tam kullandık bu dördüncü antibiyotiği bu ay. Beni korkutan bikaç şey oldu bir gece uyandı ağlamayla ve hiç bir şey onu susturmadı saatlerce ağladı en son doktora götürdüm gaz dedi, bağırsakları çok fena olduğunu söyledi bikaç ilaç yazdı fakat o gece tekrar hastalanınca acilde yatış verildi üç gün hastanede kaldık iyileşti denildi döndük antibiyotiğe devam ettik fakat antibiyotik bitiminden bir hafta sonra tekrar düşmeyen yüksek ateşle acile koştum yine enfeksiyon çıktı ilaçlar verildi eve gönderildik ateşi kontrol altına aldım fakat dün birden gelen bir ağlaması var saatlerce ağlıyor sinir krizi geçirir gibi hiç bir şey susturmuyor konuşmuyor çığlık çığlığa ağlıyor en son yorulup uyudu yarım saat sonra uykudan aynı ağlamayla uyandı tam kesintisiz 1,5 saat ağladı ardından ishal bir şekilde üçkere kaka yaptı ağlaması kakaya bağlıymış diyip rahatladım fakat bu gün yine aynı ağlama oldu aklıma göbeğine masaj yapmak geldi asla dokundurtmadı göbeğinin mor alacalı olduğunu ve taş gibi olduğunu gördüm aklım çıktı bu ne olabilir bağırsaklarda başka bir problem olabilir mi geçmeyen enfeksiyonu da var zaten ben doktora götüreceğim iyi bir doktor arıyorum ama bilgisi fikri olan tecrübeli anneler bana yardımcı olabilir mi?
Probiyotik damla kullanın doktorunuza danışıp.

Canm suanda karnında şişlik ve morluk varsa ve hala ağlıyorsa asla bekletme acile de olsa bi göster hemen apandisit olablr. Oğlum boyle olmustu bir gece anszn baslayan ağlamalar ve çıglık cıglıga. Ates oldu en son ayaklarını karnına cekerek aglıyordu goturduk enfeksiyonu cok yuksek cıktı hemen bı arastrma hastanesıne sevk ettiler acilden giriş yaptk ve apandisit ameliyatı oldu.

Umarm sadece gaz sancısıdır ama yazdklarnzı gorunce uyarmak ıstedm.
Allah sıfa versn cok gecms olsun kuzucuğa
Şuan morluk yok sadece ağladığında damar damar alaca şeklinde morardı karnı komple şiş çok fazla gaz var gibi duruyor ağlaması durdu şimdi iyi ateş yok ama ilaç alıyor, antibiyotik alıyor ve hava alıyor o yüzden ateş yok ama enfeksiyon hala var boğazlar şiş

Şuan morluk yok sadece ağladığında damar damar alaca şeklinde morardı karnı komple şiş çok fazla gaz var gibi duruyor ağlaması durdu şimdi iyi ateş yok ama ilaç alıyor, antibiyotik alıyor ve hava alıyor o yüzden ateş yok ama enfeksiyon hala var boğazlar şiş

Anladm canm. En kısa zamanda gostermeye calıs dr a bari.
Antibiyotik alerjisi bile olablr.

Morluğu gördüler ve eve mi yolladılar?
Hayır anlatamadım daha önce ağladığında doktora götürdüm doktor karnına baktı çok fazla gaz var çok fena dedi ilaçlar verdi gecesine ateşlendi yatış yaptılar morluğu ilk defa bu gün gördüm ağlaması kesilince alacalı morlukta geçti

Anladm canm. En kısa zamanda gostermeye calıs dr a bari.
Antibiyotik alerjisi bile olablr.
Ben antibiyotiğin zehirlemiş olma ihtimali veya bağışıklığındaki tğm yararlı bakterileri dahi öldürmüş olması ihtimalini de düşünüyorum bir ay içinde bu dördüncü antibiyotiğimiz

Apandisit olabilir mi acaba? Bende küçükken apandisit ameliyatı oldum hatta patlamıştı acilen ameliyata aldılar. Bazı doktorlar anlamıyo maalesef 😞 çok geçmiş olsun bu arada Rabbim şifalar versin

Doktor bi damla vermişti gaz ve şişkinlik için ondan verdim bu gün ama göbeği çok şişkin masaj yaptım ama inmedi. Probiyotik istiycem doktordan sağolun
Probiyotik sürekli kullanılıyor, çok faydasını görür. Ayrıca bağırsak bağışıklık sistemini tamamen etkileyen bir organ. Mutlaka kullanın.

X