Çocuk Hastalıkları Lütfen konu ile alakalı fikri dahi olanlar yorum yapabilir mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Papatyalar Mevsimi

Banliyödeki yalın fırtına 📌
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
1.415
3.956
30
Merhaba hanımlar, 2 yaşında oğlum var bir aydır hasta. Kanda, idrarda ve ciğerlerde enfeksiyon var bir kez hastanede yattı hepsinde de antibiyotik tam kullandık bu dördüncü antibiyotiği bu ay. Beni korkutan bikaç şey oldu bir gece uyandı ağlamayla ve hiç bir şey onu susturmadı saatlerce ağladı en son doktora götürdüm gaz dedi, bağırsakları çok fena olduğunu söyledi bikaç ilaç yazdı fakat o gece tekrar hastalanınca acilde yatış verildi üç gün hastanede kaldık iyileşti denildi döndük antibiyotiğe devam ettik fakat antibiyotik bitiminden bir hafta sonra tekrar düşmeyen yüksek ateşle acile koştum yine enfeksiyon çıktı ilaçlar verildi eve gönderildik ateşi kontrol altına aldım fakat dün birden gelen bir ağlaması var saatlerce ağlıyor sinir krizi geçirir gibi hiç bir şey susturmuyor konuşmuyor çığlık çığlığa ağlıyor en son yorulup uyudu yarım saat sonra uykudan aynı ağlamayla uyandı tam kesintisiz 1,5 saat ağladı ardından ishal bir şekilde üçkere kaka yaptı ağlaması kakaya bağlıymış diyip rahatladım fakat bu gün yine aynı ağlama oldu aklıma göbeğine masaj yapmak geldi asla dokundurtmadı göbeğinin mor alacalı olduğunu ve taş gibi olduğunu gördüm aklım çıktı bu ne olabilir bağırsaklarda başka bir problem olabilir mi geçmeyen enfeksiyonu da var zaten ben doktora götüreceğim iyi bir doktor arıyorum ama bilgisi fikri olan tecrübeli anneler bana yardımcı olabilir mi?

Canım bu gece terörüne benziyor. Buyuk oğlum da iki yaşından üç yaşına kadar nerdeyse her gece yaşadık..gözü kesinlikle bişey görmeden ağlardı. Bide eğer enfeksiyon gibi hastalıklar geçirdiğinde bu uyku teröru bittigi zamanlar da bile ara sıra tekrarladı. Arka arkaya hastalanmış bence o tetiklemistir. Sen yine de bi sor doktora danış video çek. Bizden video istemişlerdi.

Bir kere gece oldu iki hafta önce dün ki ve bu günki ağlaması gündüz oluyor gece sorunsuz uyuyor yine de videoya alayım doktora göstereyim sağolun

Bir kere gece oldu iki hafta önce dün ki ve bu günki ağlaması gündüz oluyor gece sorunsuz uyuyor yine de videoya alayım doktora göstereyim sağolun
Çok geçmiş olsun ama fmf(ailevi akdeniz ateşi)olabilir.
Ben fmf hastasıyım ağrıdan karnima hiçbir yerime dokunamam atak şekilinde gelir doktoruna bir soyleseniz genetik testi var.
Insallah değildir ama yinede diyeyim dedim.

Çok geçmiş olsun. Göbeğinin morarması çok ağladığı için olabilir çok ağladıkları zaman fıtık bile oluyor. Oğlunuzu sünnet ettiniz mi?
benim oğlumda bundan 4/5 ay önce çığlık
Çığlığa ağlıyordu. Bir ay ara ara ateşi 40 a kadar çıkıyordu. Ateş düşürücü veriyordum yine ateşini düşürmüyordu. iki gün iyi üç gün hastaydı. Hatta diş etleri morarıp hassas olmuştu en ufak birşeyde kanıyordu. Ben çok ağladım üzüntünden kahroldum. Sonra oğlumu sünnet ettik. Meğer pipisi hep iltihaplanmış doktorda onu anlamamıştı. Kendi gözümle gördüm o pipisindeki deride sapsarı iltihap vardı. Daha yeni yeni iyileşiyor. Üzme kendini İnan canını yakmak için söylemiyorum. kendimde böyle bir zamandan geçtiğim için bütün olabilecekleri söylüyorum oğlun tacize uğramış olabilirmi . Benim aklıma bunlar geliyor RABBİM ŞAFİ isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah

Bağırsak düğümlenmesi olmasın bir ultrason çektirtin bence iltihap için götürdüğünüzde ağrısı yok muydu

Araştırma hastanesine randevu aldım inşallah kötü bir şey çıkmaz teşekkür ederim

Sünnetini doğduğu gün yaptırdık onla alakalı değildir ve hiç e yanlız bırakmıyorum taciz söz konusu olamaz. Bu gün ağlamaya başlar başlamaz göbeğini açtım ama inşallah ağladığındandır morarma fıtık şeklinde değil de karın bölgesinin tamamı alacalı morluk şeklinde oldu ağlaması bitince geçti morluk

Her ağladığı da bu morluk dediğiniz sey oluyor mu ona bakmak lazım once. Anlattiginiz gece ağlama krizleri gece terörünü anımsatti bana. Benim de 2 buçuk yaşında oğlum var ve hafta da bazen 1 bazen 2 defa gece terörü yaşıyoruz ve baş etmesi oldukça zor bir durum. Yine de hep sakin kalmak, ona sevdiği şeyleri yapma seçimlerini sunmak daha çabuk sakinlesmesini ve uyanabilmesini sağlıyor.
Geçmeyen enfeksiyon için bir araştırma hastanesini gitmenizi öneririm.

ilk gece oldu sabaha karşı 5 de sonraki olanlar gündüzdü, sadece bugün ki ağlamasında karnını ovmak maksatlı açtım taş gibi sert ve komple göbeği alacalı morluk içindeydi. Çaresiz kalıyorum inanın ki o ağlamasında sadece bana yapılıyor ayaklarını karnıma doluyor ellerini boynuma ve bağırarak ağlıyor. Bu gün araştırma hastanesinden randevu aldım haftaya gidicez inşallah

İnşallah bir an önce çözüm bulunur. İnsan çok kötü oluyor özellikle de uzun süreli ve sebebi bilinmeyen seylerde

Morluğu görür görmez acile gitmeliydiniz
Beklemeyin hemen gidin hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…