Banada çok mantıklı gelmiyor. Eşim neden böyle bişey dedi bana gerçekten var mı yoksa yok ispat mi etmek istiyorNe yüzleşmesi canım. Muhatap mı alacaksınız eşinizin sizi aldattığı kadını?
Çok zor. 8 aydır huzurum kalmadıBende aldatıldım. Biliyorum zorluğunu inanın değmez boşansanız 1-2 sene zorluğunu çekersiniz ama atlatırsınız. Boşanmazsanız sürekli tetikte bir hayat yaşarsınız kararı siz verin.
Şu an aynı kadınla aldatıldığınızı nerden biliyorsunuz? Belki başkası var? Hiçbir şey belli değilken siz alakasız birini rahatsız etmiş olacaksınız? Belki kadın hayatına bakıyor, belki başına bela olacaksınız yok yere?Bazı kişilerde git yüzleş diyor. Eşim varken yanında yaşadığı şeyleri konuşmak Yafa şuan var mı öyle bişey onu konuşmak ne kadar doğru ne yapacağımı şaşırdım .
Banada çok mantıklı gelmiyor. Eşim neden böyle bişey dedi bana gerçekten var mı yoksa yok ispat mi etmek istiyor
Bu teklifi eşim yaptı arayıp konuscam rica edicem dedi aramızda bişey olmadığını sana birde o anlatsın dedi.Şu an aynı kadınla aldatıldığınızı nerden biliyorsunuz? Belki başkası var? Hiçbir şey belli değilken siz alakasız birini rahatsız etmiş olacaksınız? Belki kadın hayatına bakıyor, belki başına bela olacaksınız yok yere?
Sırf sizin ağzınızı kapatmak için saçma sapan işler yapacak. Etrafında bi tek o kadın mı var? Başka kadın mı kalmadı, sadece onunla mı aldatabiliyo?Bu teklifi eşim yaptı arayıp konuscam rica edicem dedi aramızda bişey olmadığını sana birde o anlatsın dedi.
Aynı dertten muzdaribim. Konu başlığı açarken konu hakkında bilgi vermek bu kadar zor olmamalı yaBaşlığa cevap; hangi konu hakkında fikri olanlar yazsın?
Eşimi çok seviyorum sevmesem zaten sürdürmezdim . Bu kadar şey yaşadık ben ona da çektirdim 8-9 ay içinde kopamadik . Üstelik çocuğumuz da yok. Tedavi görüyoruz .eşim çocuk çok istiyor tabi bende 7 yıldır evliyiz . Zaten çocuk hasretim vardı çok zor zamanlar geçirdim o dersim vardı bu aldatma sanki daha ağır bastı gibi oldu şimdi daha çok bunu düşünüyorumSizi kadınla görüştürünce neyi ispat etmiş olacak? Eşinizin sözüne inanmıyorsunuz, hiç tanımadığınız bir kadının sözüne mi inanacaksınız. Üstelik çok çirkin bir karşılaşma olacak bu. Ben kendimi böyle bir durumun içine sokmazdım.
Ben size başka bir şey sormak istiyorum. Evliliği sürdürmenizdeki motivasyonunuz nedir? Eşinizi seviyor musunuz?
Ben artık böyle başlıkları trolleme kararı aldım. Bakalım işe yarayacak mıAynı dertten muzdaribim. Konu başlığı açarken konu hakkında bilgi vermek bu kadar zor olmamalı ya
Sırf sizin ağzınızı kapatmak için saçma sapan işler yapacak. Etrafında bi tek o kadın mı var? Başka kadın mı kalmadı, sadece onunla mı aldatabiliyo?
Biliyorum o kadın olur olursa. WhatsApptaki engeli kaldırmış tekrar engellemiş onada başka şeyler söyledi tabi eşim çok anlamaz ben kadar merak ettim o an kaldırdım engelledim ne yapacağımı şaşırdım gibi şeyler dedi aynı kadındı yaniSırf sizin ağzınızı kapatmak için saçma sapan işler yapacak. Etrafında bi tek o kadın mı var? Başka kadın mı kalmadı, sadece onunla mı aldatabiliyo?
Ben aslında telefonla ilgili sordum aldatma yazsaydın detay çok vercektim anlatmaya mecalım de yok çok uzun diye ama daha çok merak eden olunca anlatmaya başladım . Telefonla takiple ilgilide kimse bişey demiyorAynı dertten muzdaribim. Konu başlığı açarken konu hakkında bilgi vermek bu kadar zor olmamalı ya
Böyle birşeyi delil olarak göstermek istiyorsanız yapamazssiniz.cunku bu bir sucMerhaba hanımlar telefon konuşmalarını dinleyeceğim kayit eden yada telefonu uzaktan takip edebileceğim uygulamalar yok mu daha önce vardı şuan olmuyor. Paralı da olur eşimin telefonunu dinleyeceğim aldatmadığından emin olmam gerekiyor.Daha önce yaptı aynı kişiyle sürdürüp sürdürmedigini merak ediyorum . Şüphelerim oldu ama yaşadığım travmadan dolayı takıntı halide de geldi bazı şeyler. Bana lütfen neden affettin demeyin lütfen ben orayı geçtim bundan sonrasinda buna emin olmak istiyorum. Eşimin telefonunu rahat alip bakabiliyorum ama oda benim kurnaz olduğumu bildiği için artk daha dikkatli olduğunu düşünüyorum. Haberi yokken bı uygulama bişey yükleyip takip etmek istiyorum . Emin olmadan aklımdan gitmeyecek bu şey
Başlık değişiyorsa değiştirebilirim . Ben tam bilmiyorum burayiBen artık böyle başlıkları trolleme kararı aldım. Bakalım işe yarayacak mı
Bir de bunun ne başlık atacağımı bilemedim versiyonu var akıllara zarar
Bilerek odağınızı oraya kaydırmış da olabilir eşiniz.Biliyorum o kadın olur olursa. WhatsApptaki engeli kaldırmış tekrar engellemiş onada başka şeyler söyledi tabi eşim çok anlamaz ben kadar merak ettim o an kaldırdım engelledim ne yapacağımı şaşırdım gibi şeyler dedi aynı kadındı yani
Aldatilip beraberliginizi surdurmenin sonucu olarak bu supheleri yasiyorsunuz. Adam su an kimseyle konusmasa, telefonlarını dinleseniz bile 2 3 ay sonra baska seylerden suphe duymaya baslayacaksiniz. Belki terapi almak daha faydali olur
bu yoruma katılıyorum. şu an dinleyip emin oldunuz ve yapmadı diyelim. 3 hafta sonra, 5 ay sonra, 1 yıl sonra başka bir şeyden şüphelenmeyeceğiniz ne malum? bir kez travma yaşatan bu olay her bir şüphe zerresinde sizi tetikleyecek, zehir gibi için için yiyecek. ömür bu şekilde nasıl geçer ki? şu an bile size bu dinleme ihtiyacını hissettiren kişi buna değecek mi?
Şöyle anlatayım kısaca eşim 3 aydie taniyormus bu kadını gerçekten bu 3 ay içinde eşim farklıydı suphelerim başladı eve gelmemeler basladi hep bahane buluyordu bı şekilde şüphelendigim için sildigi resimler gmaile yedeklendigi için ordan öğrendim. Eşim pişman olduğunu bı daha yapmayacagini zaten pişman olduğunu ayrılmak için fırsat kolladigini söyledi cinsel anlamda hiçbir birlikteliği olmadığını defalarca yemin etti ikna edici şeyler söyledi.
Ben öğrendikten 3 ay sonra kadıni aradım açmadı msj attım görüşmek istiyorum diye bana ;
Ayşe, biz ...... konuşmuyoruz. Özür dilerim ama seninle de, onunla da konuşcak bişey yok benim adıma. Allah mutlu mesut etsin sizi ben asla böyle bişeyin içinde olup bunu sürdürcek bi insan değilim. Bittiği yerde kalsın bazı şeyler. Hepimiz saçma ve zor bir süreçten geçtik ne yazık ki. Ona yardım etmek için girdim bende bu yola ama konu çok başka yerlere gitti. İnşallah bir ömür mutlu olursunuz beraber. Beni aramazsan sevinirim.
Böyle bir msj attı başka da yazmadı msjlarima cevap vermedi.
Siz ne anlarsınız böyle yazan birinden? Gerçekten doğru mu dedikleri
Hiç böyle şeylere girmeyin sonu gelmez. Birkaç ay sonra yine merak edersiniz. Zaten niyeti o ise kişiler değişir sadece. Boşanmak için delile ihtiyacınız var gibiMerhaba hanımlar telefon konuşmalarını dinleyeceğim kayit eden yada telefonu uzaktan takip edebileceğim uygulamalar yok mu daha önce vardı şuan olmuyor. Paralı da olur eşimin telefonunu dinleyeceğim aldatmadığından emin olmam gerekiyor.Daha önce yaptı aynı kişiyle sürdürüp sürdürmedigini merak ediyorum . Şüphelerim oldu ama yaşadığım travmadan dolayı takıntı halide de geldi bazı şeyler. Bana lütfen neden affettin demeyin lütfen ben orayı geçtim bundan sonrasinda buna emin olmak istiyorum. Eşimin telefonunu rahat alip bakabiliyorum ama oda benim kurnaz olduğumu bildiği için artk daha dikkatli olduğunu düşünüyorum. Haberi yokken bı uygulama bişey yükleyip takip etmek istiyorum . Emin olmadan aklımdan gitmeyecek bu şey