Lütfen konu hakkında bilgisi olanlar yazsın

A Ayfat Surekli esinizi kontrol ederek yasayamazsiniz. Yolda kaza vardir, yarim saat gec kalir. Tuvalettedir, telefonu yaninda degildir aradiginizda acamaz vs. Bu sekilde iliskiyi yurutmek cok zor
Malesef bu duruma düştüm . Yerli yersiz şüphelerim oluyor bazıları gerçekten mantıksız ama anlatsam o kadar uzun ki. İşin sonunda eşim ben yanındayım bı tek seni seviyorum o kişiyle devam etsem bu denli gerçekten seviyorumdur seninle neden dev edeyim diyor.

Merhaba hanımlar telefon konuşmalarını dinleyeceğim kayit eden yada telefonu uzaktan takip edebileceğim uygulamalar yok mu daha önce vardı şuan olmuyor. Paralı da olur eşimin telefonunu dinleyeceğim aldatmadığından emin olmam gerekiyor.Daha önce yaptı aynı kişiyle sürdürüp sürdürmedigini merak ediyorum . Şüphelerim oldu ama yaşadığım travmadan dolayı takıntı halide de geldi bazı şeyler. Bana lütfen neden affettin demeyin lütfen ben orayı geçtim bundan sonrasinda buna emin olmak istiyorum. Eşimin telefonunu rahat alip bakabiliyorum ama oda benim kurnaz olduğumu bildiği için artk daha dikkatli olduğunu düşünüyorum. Haberi yokken bı uygulama bişey yükleyip takip etmek istiyorum . Emin olmadan aklımdan gitmeyecek bu şey

Böyle bir şeyden asla tamamen emin olamazsınız. Bir insana ya güvenirsiniz ya güvenmezsiniz. Şimdi bir uygulama bulup emin olsanız bile (ki bu yasadışı bir eylem olacağı için kesinlikle yapmamalısınız) 3 ay sonra tekrar şüphelenmeye başlayacaksınız. Ömrünüzün sonuna kadar böyle mi gidecek?

Böyle bir şeyden asla tamamen emin olamazsınız. Bir insana ya güvenirsiniz ya güvenmezsiniz. Şimdi bir uygulama bulup emin olsanız bile (ki bu yasadışı bir eylem olacağı için kesinlikle yapmamalısınız) 3 ay sonra tekrar şüphelenmeye başlayacaksınız. Ömrünüzün sonuna kadar böyle mi gidecek?
Haklısınız. Bana eşim o kişiyle seni görüşturcem anlayacaksın aramızda bişey olmadığını dedi . Sizce ilişkisi devam etse o kadın karşıma çıkar mı yalan söyle mı aramızda bisey yok diye ?

Affetim evet bazı şüphelerim devam etti emin olmak istiyorum eşim yok diyor ben bı hata yaptım bı daha olmaz diyor . Öğrenmek emin olmak istiyorum . Benim amacım kanıttan çok onun yüzüne tükürmek terkettigimde benim kadar acı cekecegine eminim
Kadın kim ilk aldatmasında ne seviyedeymis ilişkisi. Belki kadın der size sorsanız. Bosanın istiyorsa mesela ekran resmi falan atabilir varsa öyle bişey gibi

Haklısınız. Bana eşim o kişiyle seni görüşturcem anlayacaksın aramızda bişey olmadığını dedi . Sizce ilişkisi devam etse o kadın karşıma çıkar mı yalan söyle mı aramızda bisey yok diye ?

Bilmiyorum. Çünkü eşinizi tanımıyorum, evliliğinizin dinamiklerini bilmiyorum. Siz eşinize güveniyorsanız iş bitmiştir. Güvensizlik uyandıracak bir şey yaparsa açıklama istersiniz. Ama eşinize olan güveninizi kaybettiyseniz durum farklı.

Şöyle anlatayım kısaca eşim 3 aydie taniyormus bu kadını gerçekten bu 3 ay içinde eşim farklıydı suphelerim başladı eve gelmemeler basladi hep bahane buluyordu bı şekilde şüphelendigim için sildigi resimler gmaile yedeklendigi için ordan öğrendim. Eşim pişman olduğunu bı daha yapmayacagini zaten pişman olduğunu ayrılmak için fırsat kolladigini söyledi cinsel anlamda hiçbir birlikteliği olmadığını defalarca yemin etti ikna edici şeyler söyledi.
Ben öğrendikten 3 ay sonra kadıni aradım açmadı msj attım görüşmek istiyorum diye bana ;

Ayşe, biz ...... konuşmuyoruz. Özür dilerim ama seninle de, onunla da konuşcak bişey yok benim adıma. Allah mutlu mesut etsin sizi ben asla böyle bişeyin içinde olup bunu sürdürcek bi insan değilim. Bittiği yerde kalsın bazı şeyler. Hepimiz saçma ve zor bir süreçten geçtik ne yazık ki. Ona yardım etmek için girdim bende bu yola ama konu çok başka yerlere gitti. İnşallah bir ömür mutlu olursunuz beraber. Beni aramazsan sevinirim.

Böyle bir msj attı başka da yazmadı msjlarima cevap vermedi.
Siz ne anlarsınız böyle yazan birinden? Gerçekten doğru mu dedikleri

Bilmiyorum. Çünkü eşinizi tanımıyorum, evliliğinizin dinamiklerini bilmiyorum. Siz eşinize güveniyorsanız iş bitmiştir. Güvensizlik uyandıracak bir şey yaparsa açıklama istersiniz. Ama eşinize olan güveninizi kaybettiyseniz durum farklı.
Bir kere hata yaptığı için malesef tam anlamıyla güvenmiyorum

Evet 2. Olursa affetmem dedim ama kafam çok karışık şüphelerim oluyor ama eşimde çok sevdiğini birakmayacagini bir daha böyle bişey yapmam bu hayatta bir tek seni sevdim seni seviyorum tek degerlim sensin diyor . Öğrendiğim den bu yana hep aynı şeyleri söylüyor.
2.ye de biraz ortalığı yıktıktan sonra affedeceksiniz. O yüzden hiiiç huzurunuzu bozmaya gerek yok.

Şöyle anlatayım kısaca eşim 3 aydie taniyormus bu kadını gerçekten bu 3 ay içinde eşim farklıydı suphelerim başladı eve gelmemeler basladi hep bahane buluyordu bı şekilde şüphelendigim için sildigi resimler gmaile yedeklendigi için ordan öğrendim. Eşim pişman olduğunu bı daha yapmayacagini zaten pişman olduğunu ayrılmak için fırsat kolladigini söyledi cinsel anlamda hiçbir birlikteliği olmadığını defalarca yemin etti ikna edici şeyler söyledi.
Ben öğrendikten 3 ay sonra kadıni aradım açmadı msj attım görüşmek istiyorum diye bana ;

Ayşe, biz ...... konuşmuyoruz. Özür dilerim ama seninle de, onunla da konuşcak bişey yok benim adıma. Allah mutlu mesut etsin sizi ben asla böyle bişeyin içinde olup bunu sürdürcek bi insan değilim. Bittiği yerde kalsın bazı şeyler. Hepimiz saçma ve zor bir süreçten geçtik ne yazık ki. Ona yardım etmek için girdim bende bu yola ama konu çok başka yerlere gitti. İnşallah bir ömür mutlu olursunuz beraber. Beni aramazsan sevinirim.

Kadın kocanıza ne yardımı etmiş?

Ayşe, biz ...... konuşmuyoruz. Özür dilerim ama seninle de, onunla da konuşcak bişey yok benim adıma. Allah mutlu mesut etsin sizi ben asla böyle bişeyin içinde olup bunu sürdürcek bi insan değilim. Bittiği yerde kalsın bazı şeyler. Hepimiz saçma ve zor bir süreçten geçtik ne yazık ki. Fatihe yardım etmek için girdim bende bu yola ama konu çok başka yerlere gitti. İnşallah bir ömür mutlu olursunuz beraber. Beni aramazsan sevinirim.

Başka bir kadınla konuşmuş ve sizi aldatmış ben bunu anlarım cinsellikle mi oluyor illa aldatma siz varken ve aranızda hiç bir küslük yokken neden başka kadınla konuşmuş ki Fatihe yardım etmek için hayatına girdim nedir ? Siz gerçekten bir erkeğin pişman olucağını düşünüyor musunuz ya ? 2 ay sana kendini pişmanmış gibi gösterir sonra yine aynı şüpheleriniz devam eder aynı döngünün içinde kendinizi daha ne kadar oyalamayı düşünüyorsunuz. Sürekli böyle tetikte mi bekleyeceksiniz acaba yine aldatır mı o kadınla konuşur mu diye zaten insanın korktuğu her zaman başına geliyor. Güvenmiyorsanız bitirin artık.

Ay kepazelik valla

Ay kepazelik valla
Nasıl kepazelik ? Anlamadim.
Daha önce eşim böyle birşey hiç demedi 8-9 ay oluyor ben ogreneli . Çok şeyler yaşadık tartıştık aramız bozuldu ama yine toparladık. En onunda bunu dedi bana yeni o kadından rica edeceğim o kadın da öyle biri değil bende öyle bişey olmadığını anlatınca inanicaksn dedi. Çünkü eşim hep yalan söylüyor gözüyle bakıyorm. Tabi bunlar şüphe duyunva oluyor

Nasıl kepazelik ? Anlamadim.
Daha önce eşim böyle birşey hiç demedi 8-9 ay oluyor ben ogreneli . Çok şeyler yaşadık tartıştık aramız bozuldu ama yine toparladık. En onunda bunu dedi bana yeni o kadından rica edeceğim o kadın da öyle biri değil bende öyle bişey olmadığını anlatınca inanicaksn dedi. Çünkü eşim hep yalan söylüyor gözüyle bakıyorm. Tabi bunlar şüphe duyunva oluyor
Yuzleştirme işi kepazelik saçmalamayın. Şüpheniz varsa direkt bitirin

Başka bir kadınla konuşmuş ve sizi aldatmış ben bunu anlarım cinsellikle mi oluyor illa aldatma siz varken ve aranızda hiç bir küslük yokken neden başka kadınla konuşmuş ki Fatihe yardım etmek için hayatına girdim nedir ? Siz gerçekten bir erkeğin pişman olucağını düşünüyor musunuz ya ? 2 ay sana kendini pişmanmış gibi gösterir sonra yine aynı şüpheleriniz devam eder aynı döngünün içinde kendinizi daha ne kadar oyalamayı düşünüyorsunuz. Sürekli böyle tetikte mi bekleyeceksiniz acaba yine aldatır mı o kadınla konuşur mu diye zaten insanın korktuğu her zaman başına geliyor. Güvenmiyorsanız bitirin artık.
Keşke dediğiniz kadar kolay olsa.. ama şunda haklısınz benim hep korkularım başıma geliyor

Yuzleştirme işi kepazelik saçmalamayın. Şüpheniz varsa direkt bitirin
Bazı kişilerde git yüzleş diyor. Eşim varken yanında yaşadığı şeyleri konuşmak Yafa şuan var mı öyle bişey onu konuşmak ne kadar doğru ne yapacağımı şaşırdım .

Bazı kişilerde git yüzleş diyor. Eşim varken yanında yaşadığı şeyleri konuşmak Yafa şuan var mı öyle bişey onu konuşmak ne kadar doğru ne yapacağımı şaşırdım .
Hanımefendi kocnaız s.rfsizlik yapmış kadının haberi yoksa yazık değil mi tekrar saçma şeyler yaşatmaya

Bir kere hata yaptığı için malesef tam anlamıyla güvenmiyorum

Ben aldatmayı hata olarak görmüyorum, kişilik kusuru olarak görmüyorum. Yemeğe tuz yerine şeker koymak hatadır, attığınız mail'e ek koymayı unutmak hatadır vs...Eşini aldatmak bir karardır. Siz yedeklenmiş fotoğrafları bulmasaydınız belki devam edeceklerdi.

Keşke dediğiniz kadar kolay olsa.. ama şunda haklısınz benim hep korkularım başıma geliyor
Bende aldatıldım. Biliyorum zorluğunu inanın değmez boşansanız 1-2 sene zorluğunu çekersiniz ama atlatırsınız. Boşanmazsanız sürekli tetikte bir hayat yaşarsınız kararı siz verin.

Ne yüzleşmesi canım. Muhatap mı alacaksınız eşinizin sizi aldattığı kadını?

X