- 15 Şubat 2015
- 13.303
- 46.811
bu yoruma katılıyorum. şu an dinleyip emin oldunuz ve yapmadı diyelim. 3 hafta sonra, 5 ay sonra, 1 yıl sonra başka bir şeyden şüphelenmeyeceğiniz ne malum? bir kez travma yaşatan bu olay her bir şüphe zerresinde sizi tetikleyecek, zehir gibi için için yiyecek. ömür bu şekilde nasıl geçer ki? şu an bile size bu dinleme ihtiyacını hissettiren kişi buna değecek mi?
Madem böyle birşey yoktu eşiniz neden o zaman hata yaptım affet beni diye size yalvardı ..sizde bilgisayardan resimleri kendiniz gorunmussunuzNasıl kepazelik ? Anlamadim.
Daha önce eşim böyle birşey hiç demedi 8-9 ay oluyor ben ogreneli . Çok şeyler yaşadık tartıştık aramız bozuldu ama yine toparladık. En onunda bunu dedi bana yeni o kadından rica edeceğim o kadın da öyle biri değil bende öyle bişey olmadığını anlatınca inanicaksn dedi. Çünkü eşim hep yalan söylüyor gözüyle bakıyorm. Tabi bunlar şüphe duyunva oluyor
Hayır ikisi karşılıklı bişey yaşadıBenim anlamadigim bisey var. Kocaniz bu kadinin pesinden mi kostu, yoksa ikisi karsilikli olarak mi bisey yasadi? Kadinin mesajından anladigim kadariyla kocaniz kadinin pesinden kosmus gibi
Hayır ikisi karşılıklı bişey yaşadı
Tek sevdiği tek değerlisi siz olduğunuz için mi aldatmış? İnanmayın bence. Ha hala devam etmiyor olabilir ama ne kadar kurnaz olduğumu biliyor diyorsunuz. Onlar daha kurnaz oluyorlar malesef.Evet 2. Olursa affetmem dedim ama kafam çok karışık şüphelerim oluyor ama eşimde çok sevdiğini birakmayacagini bir daha böyle bişey yapmam bu hayatta bir tek seni sevdim seni seviyorum tek degerlim sensin diyor . Öğrendiğim den bu yana hep aynı şeyleri söylüyor.
bu kadar çok seviyorsa neden nasıl aldatmışeşimde çok sevdiğini birakmayacagini bir daha böyle bişey yapmam bu hayatta bir tek seni sevdim seni seviyorum tek degerlim sensin diyor
Hayır yanlış anladınz eşim hatasını kabul ediyorum bir kere yaptım düştüm hataya yuvamdan kiymatli değil bitircem hemen dedi bitirdiğini söyledi baya şeyler yaşadık ben kötü zamanlar geçirdim eşim bu sürede bana baya üzerime titredi affet bırakma ben sensiz yapamam dedi . Şuan şüphelerim olduğunda yok yapmıyorm tekrar aynı şeyi yapmam diyorMadem böyle birşey yoktu eşiniz neden o zaman hata yaptım affet beni diye size yalvardı ..sizde bilgisayardan resimleri kendiniz gorunmussunuz
Anladım ama o telefon dinleme takip uygulamaları falan suç ..öyle bir durumda mahkemeye de onları delil diye sunamazssinizHayır yanlış anladınz eşim hatasını kabul ediyorum bir kere yaptım düştüm hataya yuvamdan kiymatli değil bitircem hemen dedi bitirdiğini söyledi baya şeyler yaşadık ben kötü zamanlar geçirdim eşim bu sürede bana baya üzerime titredi affet bırakma ben sensiz yapamam dedi . Şuan şüphelerim olduğunda yok yapmıyorm tekrar aynı şeyi yapmam diyor
Bunu biliyorum ama nasıl emin olacağım biliyorum sonu yok belki ama belkide terapi almam gerekiyorAnladım ama o telefon dinleme takip uygulamaları falan suç ..öyle bir durumda mahkemeye de onları delil diye sunamazssiniz
Açıklaması bı kere şeytana uydum olabiliyormuş bianda oldu zaten ileriye de gitmedi sen şüphe duydukça bende pişman oldum ayrılmak için fırsat kokluyordm dedi. Kadın hastaymis güya yanındayken burnu kanamis öyle öğrenmiş daha önce söylememiş üzüntü stres yapmamasi gerekiyormuş o yüzdende hemen ayrilamamis ssen yakalamadan psimanligini duydum bana göre değilmiş bu işler dedim dedi.bu kadar çok seviyorsa neden nasıl aldatmış
bunu nasıl açıkladı size
üzüntü stres yapmamasi gerekiyormuş o yüzdende hemen ayrilamamis
Ya sadece whtp uzeri den konuşuyorsa²Kendi operatörünun uygulamasından bu içeriklere ulaşıyorum. Ama gelen aramalar görüntülenmiyor sadece arananlar çıkıyor
Açıklaması bı kere şeytana uydum olabiliyormuş bianda oldu zaten ileriye de gitmedi sen şüphe duydukça bende pişman oldum ayrılmak için fırsat kokluyordm dedi. Kadın hastaymis güya yanındayken burnu kanamis öyle öğrenmiş daha önce söylememiş üzüntü stres yapmamasi gerekiyormuş o yüzdende hemen ayrilamamis ssen yakalamadan psimanligini duydum bana göre değilmiş bu işler dedim dedi.
Haklısınız..Eşim kurnaz olduğumu biliyor demişsiniz bu durumda bir iş çeviriyorsa 2.bir hat almış olabilir. Eve getirmediği işte falan duran bir telefonu olabilir. Yani bu telefonu dinleseniz aklınıza başka olasılık gelir, onu çözseniz başka şey. Bu bitirebileceğiniz bir şüphe değil maalesef, o yüzden boş verin bence. Bir gün tekrar yakalarsanız o zamaz düşünürsünüz, çünkü aldatan insan yakalanmamak için ne taktikler yapıyor, neler gördük okuduk bu platformda. Sadece bir telefonu dinleyerek hiçbir şeyden emin olamazsınız, kendinize stres anca.