Lütfen konu hakkında bilgisi olanlar yazsın

Soyle biseu var. Insan ihanete ugradiktan sonra ayrilsa dahi sonraki iliskilerinde yeniden aldatilmaktan korkuyor. Bu durumda Ihanet eden adama tekrar guven duymak imkansiz gibi bisey bana gore

Madem böyle birşey yoktu eşiniz neden o zaman hata yaptım affet beni diye size yalvardı ..sizde bilgisayardan resimleri kendiniz gorunmussunuz

Tek sevdiği tek değerlisi siz olduğunuz için mi aldatmış? İnanmayın bence. Ha hala devam etmiyor olabilir ama ne kadar kurnaz olduğumu biliyor diyorsunuz. Onlar daha kurnaz oluyorlar malesef.

eşimde çok sevdiğini birakmayacagini bir daha böyle bişey yapmam bu hayatta bir tek seni sevdim seni seviyorum tek degerlim sensin diyor
bu kadar çok seviyorsa neden nasıl aldatmış
bunu nasıl açıkladı size

Madem böyle birşey yoktu eşiniz neden o zaman hata yaptım affet beni diye size yalvardı ..sizde bilgisayardan resimleri kendiniz gorunmussunuz
Hayır yanlış anladınz eşim hatasını kabul ediyorum bir kere yaptım düştüm hataya yuvamdan kiymatli değil bitircem hemen dedi bitirdiğini söyledi baya şeyler yaşadık ben kötü zamanlar geçirdim eşim bu sürede bana baya üzerime titredi affet bırakma ben sensiz yapamam dedi . Şuan şüphelerim olduğunda yok yapmıyorm tekrar aynı şeyi yapmam diyor

Anladım ama o telefon dinleme takip uygulamaları falan suç ..öyle bir durumda mahkemeye de onları delil diye sunamazssiniz

bu kadar çok seviyorsa neden nasıl aldatmış
bunu nasıl açıkladı size
Açıklaması bı kere şeytana uydum olabiliyormuş bianda oldu zaten ileriye de gitmedi sen şüphe duydukça bende pişman oldum ayrılmak için fırsat kokluyordm dedi. Kadın hastaymis güya yanındayken burnu kanamis öyle öğrenmiş daha önce söylememiş üzüntü stres yapmamasi gerekiyormuş o yüzdende hemen ayrilamamis ssen yakalamadan psimanligini duydum bana göre değilmiş bu işler dedim dedi.

Egerki gördüğüm anda gerçekten bosayacagim diyorsanız bakın, yok gücüm yok, ailem destek değil, çocuklarım için vs diye iki gün sonra vazgeçecek iseniz kendinizi uzup yıpratmaya değmez, hic oralı olmayin.

üzüntü stres yapmamasi gerekiyormuş o yüzdende hemen ayrilamamis

şunu söyleyen adamı nasıl affettiniz
sizin üzülmenize ok yani
üzgünüm daha çok düşünürsünüz
sonunda kafayı yersiniz

Yahu cinsellik öyle bir anda olan bir şey değil ki. Nasıl bir anda oluyor. Önce kafaya o niyeti koyması lazım. Sonra baş başa kalacakları bir ortam yaratması lazım. Sonra bir plan yapıp o planı uygulaması lazım. E daha sonrasını da hepimiz biliyoruz, burada yazmayalım şimdi.

Aralarında hem cinsellik yaşanmış hem de duygusal olarak eşiniz o kadına değer vermiş yani. Hemen ayrılamamış kadın üzülmesin diye. Bu kadar şeye rağmen affetmişsiniz. Buna diyecek bir lafım yok. Ama kafanızda adamı haklı çıkartacak senaryolar yazmayın "bir anda olmuş" gibi. Gayet çatır çatır, planlı programlı olmuş ne olduysa.

Ben affetmenizi sorgulamıyorum bu arada. Olabilir. Bir şans daha vermek istemişsinizdir. Ama madem bu şansı verdiniz, o zaman kafanızda bu konuyu kapatmak zorundasınız.

Eşim kurnaz olduğumu biliyor demişsiniz bu durumda bir iş çeviriyorsa 2.bir hat almış olabilir. Eve getirmediği işte falan duran bir telefonu olabilir. Yani bu telefonu dinleseniz aklınıza başka olasılık gelir, onu çözseniz başka şey. Bu bitirebileceğiniz bir şüphe değil maalesef, o yüzden boş verin bence. Bir gün tekrar yakalarsanız o zamaz düşünürsünüz, çünkü aldatan insan yakalanmamak için ne taktikler yapıyor, neler gördük okuduk bu platformda. Sadece bir telefonu dinleyerek hiçbir şeyden emin olamazsınız, kendinize stres anca.

Haklısınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…