• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık lütfen kız bebek ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende öyle düşünüyorum canım ve yanına bi isim istiyorum CANSU MİNA mesela yada MİSLİNA CANSU yada ZÜMRA CANSU ama tam bi isim kestiremedim oyüzden dikir istedim canım. Cevapverdigin için teşekkür ederim
Canım evet biraz çokfazla duyulmuş bir isim ama kötü değil. İstersen topiği biraz oku yada internette araştır kız isimleri daha değişik ilginç isimler bulabilirsin. Ama bu isim sende sempati uyandırıyor ve yüzünü güldürüyorsa zaten başka isim aramana gerek yok derim. Sadece kızın için 20 sene sonra şimdiki ayşe fatma gibi duyulmuş ve eski isimlere verdiğimiz tepkiyi vermemeleri için yanına bir de marjinal isim seç büyüdüğünde o istediğini kullansın canım.

Bende öyle düşünüyorum canım ve yanına bi isim istiyorum CANSU MİNA mesela yada MİSLİNA CANSU yada ZÜMRA CANSU ama tam bi isim kestiremedim oyüzden dikir istedim canım. Cevapverdigin için teşekkür ederim
Cansu mina yada mina cansu güzelmiş canım.

Canım oncelıkle ıcıne sınmesı onemlı onerıler nekadar olsada cok begenılen değilde hep içinde olan bi isim seçmen daha iyi olur. Cansu Neva geldi aklıma Nevanın anlamı tdk dan baktım
Köken: Far.
Söyleyiş: (neva:)
Anlam: 1. Ses, ahenk, nağme.
2. Refah, mutluluk.

Cansu mina uyumlu olmus. Arkadasin yazdigi Deva da guzel . Neva da onerilmis oda guzel. Cansu Deva, Cansu Neva

Back
X