Lütfen kendinizi gerçek anlamda benim yerime koyun ve gerçekçi yorumlar yapın rica ediyorum siz olsanız bu durumda naparsiniz?

Ben bakmazdım...

Tanıdığım bir sürü Kürt insan var kız çocukları da gayet anne babalarına bakıyorlar.
Ayrıca her adet her gelenek yüzde yüz uygulanmak zorunda da değil zaten.
Bu kafadan çıkın.

Hiç bir sağlık problemi yokmuş niye böyle huzursuzluk çıkarıyorlar insanlara eziyet ediyorlar anlamıyorum. Hem sizi yok sayıyor hem de sizde kalacak bak sen. Kesinlikle tavrınızı koyun. Maddi olarak ne durumdasınız bilemiyorum ama işler zora koşulursa ve kocanız anlamak istemezse ayrılın. çalışabiliyorsanız çalışın işe girin evde kalsın öylece akşamda eşiniz baksın. Ayrıca kıza bakmak düşmüyorsa size hiç düşmez dinimizde de yok böyle bir şey gelin kayın validesine bakmak zorunda değil. Ya da eşiniz de anlar durumu bizim ailemiz bozulacak herkes sırayla baksın diyebilir kardeşlerine. Sinirlendim sabah sabah ya

valla hak verdim size.
Ömrümün en çetrefelli yıllarında asla destek olmayan kayınvalidemin yaşlılığında aynı şekilde destek olmayı düşünmüyorum bende.
Eşinizle açıkça konuşum ya boşanırom yada grlmesin annen diyin.
zaten size baktırmak için getiriyorlar siz giderseniz eşiniz bakmaz.
Ayrıca o kızada sinir oldum terbiyesiz
annesine hayrı yok sizin hayatınızı yakma derdinde arayıp iki çift laf söyleyin

Geçenlerde temizlik için kadın aldım eve . Teyze 65 yaşındaymış… çok da iyi çalıştı maşallah. iki oğlu bir kızı varmış. Tek başına yaşıyor ve temizliğe gidiyormuş….

Siz anlayın. Allah akıl versin
evet mevzu bakmak degil zaten, cani sikilmis, kadini kim egleyecek.

Temizliğe gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…