hanimefendinin yazdigindan benim anladigim bu oldu. elbette yarim yamalak anlattigi icin numaralari var miydi yoksa sosyal medyadan mi bilemiyoruz. ben sosyal medya uzerinden iletisime gectigini varsayarak yazdim yorumumu, elbette tanisikligi oldugu bir kisiyle kahve icebilir aslinda ikimizde ayni seylerden bahsediyoruz :)Hiç tanışıklığının olmadığını bilmiyoruz ki. Yoldan geçen adama kahve içelim dememiştir diye tahmin ediyorum. Mesajlaştıklarına göre telefon numaraları da var birbirlerinde. Aynı sosyal çevrede olduklarını varsayabiliriz.
Sonuçta biri birine bir aktivite teklif edecek ki sosyalleşsinler. O yüzden eşime herhangi bir kadın arkadaşı (daha önce kahve içmediği ancak tanışıklığının olduğu) kahve içmeyi teklif ederse evet normal karşılarım. Sokaktan geçen biri teklif ederse deli herhalde der geçeriz.
Spor salonundan tanışık olduğum çok kişiyle kahve içiyorum zaten cafede karşılasıyoruzda sürekli kusura bakmayın evliyim sizle kahve içemicem diyicem bidahakineHiç tanışıklığının olmadığını bilmiyoruz ki. Yoldan geçen adama kahve içelim dememiştir diye tahmin ediyorum. Mesajlaştıklarına göre telefon numaraları da var birbirlerinde. Aynı sosyal çevrede olduklarını varsayabiliriz.
Sonuçta biri birine bir aktivite teklif edecek ki sosyalleşsinler. O yüzden eşime herhangi bir kadın arkadaşı (daha önce kahve içmediği ancak tanışıklığının olduğu) kahve içmeyi teklif ederse evet normal karşılarım. Sokaktan geçen biri teklif ederse deli herhalde der geçeriz.
İyide konu sahibi niyetini açık açık söylememiş ki; adam olmaz sevgilim var derse konu sahibi de ben o niyetle mi yazdım arkadaşça yazdım dese adam ne diyecek. Kaldı ki adam görüşme taleplerini geri çevirmek dışında birşey yapmamış ki. Sosyal ortamda yüz yüze bakan insanlar ise ve açık bir beyan yoksa yapılabilecek bir şey de yok. En fazla adam gibi olumsuz yaklaşır olumsuz cevap vermezsin, gecistirirsin.Kaldı ki konu sahibini sevgilisinin olması da durdurmamış adamın bu yaklaşımından bile bir yol arıyor. Sevgilim var o yüzden görüşmem uygun olmaz dese bu seferde olmasa görüşürdü diye düşünürdü. Çok sevdiğim bir laf var sen ne söylersen söyle söylediğin karşındakinin anladığı kadardır diye.ben buna katilmiyorum, hayatinda birisinin oldugunu soyleyip reddetmek kabaligini degil hayatindaki insana olan saygisini gosterirdi. aksine karakter zayifligini gostermis beyefendi.
Bu konuyu daha önce de açmıştın, farklı üyelikle sanırım.Konu benim attığım mesajlar değil onun cevaplarini anlamaya çalışıyorum lütfen neden yazdin bilmem ne demeyin. Bir adama ilk adımı attım. Bir şeyler içelim sohbet ederiz dedim. Oda " teşekkür ederim düşüncelerin içintabiki müsait zamanda sohbet ederiz konuşuruz görüşürüz" yazdı. Peki dedim sonra yine konuştuk nasılsın iyi misin biraz yurucem gelmek ister misin dedim. Ailemleyim bu akşam onların yanına geldim dedi. Kaldı öyle. 1 hafta sonra falan öğrendim sevgilisi var. Anlamadığım nokta bana bunu söylemedi olumsuz bir şey söylemedi. Nasilda olumsuz bir şey söylemedi diye yazmaya devam etsem nereye kadar cevap verecekti bana mesela. Yani sevgilim var veya suan böyle bir şey düşünmüyorum diyip net ve dürüst olmak neden bu kadar zor sizce? Neden böyle davrandi bana sizce?
Adam durup dururken 'teşekkür ederim düşüncelerin için' dememiştir. Hangi düşüncelerinizi söylediniz, bu teşekkür hangi düşüncenize?Konu benim attığım mesajlar değil onun cevaplarini anlamaya çalışıyorum lütfen neden yazdin bilmem ne demeyin. Bir adama ilk adımı attım. Bir şeyler içelim sohbet ederiz dedim. Oda " teşekkür ederim düşüncelerin içintabiki müsait zamanda sohbet ederiz konuşuruz görüşürüz" yazdı. Peki dedim sonra yine konuştuk nasılsın iyi misin biraz yurucem gelmek ister misin dedim. Ailemleyim bu akşam onların yanına geldim dedi. Kaldı öyle. 1 hafta sonra falan öğrendim sevgilisi var. Anlamadığım nokta bana bunu söylemedi olumsuz bir şey söylemedi. Nasilda olumsuz bir şey söylemedi diye yazmaya devam etsem nereye kadar cevap verecekti bana mesela. Yani sevgilim var veya suan böyle bir şey düşünmüyorum diyip net ve dürüst olmak neden bu kadar zor sizce? Neden böyle davrandi bana sizce?
Gayet güzel yazmış adam. Sadece kırıcı davranmamış. Bence başka yollarda çicek acmayı deneyın. Gerçekten hıc bır sevgı aşk sonsuza kadar surmuyorKonu benim attığım mesajlar değil onun cevaplarini anlamaya çalışıyorum lütfen neden yazdin bilmem ne demeyin. Bir adama ilk adımı attım. Bir şeyler içelim sohbet ederiz dedim. Oda " teşekkür ederim düşüncelerin içintabiki müsait zamanda sohbet ederiz konuşuruz görüşürüz" yazdı. Peki dedim sonra yine konuştuk nasılsın iyi misin biraz yurucem gelmek ister misin dedim. Ailemleyim bu akşam onların yanına geldim dedi. Kaldı öyle. 1 hafta sonra falan öğrendim sevgilisi var. Anlamadığım nokta bana bunu söylemedi olumsuz bir şey söylemedi. Nasilda olumsuz bir şey söylemedi diye yazmaya devam etsem nereye kadar cevap verecekti bana mesela. Yani sevgilim var veya suan böyle bir şey düşünmüyorum diyip net ve dürüst olmak neden bu kadar zor sizce? Neden böyle davrandi bana sizce?
Yedeklemek için yapmış ne olacakKonu benim attığım mesajlar değil onun cevaplarini anlamaya çalışıyorum lütfen neden yazdin bilmem ne demeyin. Bir adama ilk adımı attım. Bir şeyler içelim sohbet ederiz dedim. Oda " teşekkür ederim düşüncelerin içintabiki müsait zamanda sohbet ederiz konuşuruz görüşürüz" yazdı. Peki dedim sonra yine konuştuk nasılsın iyi misin biraz yurucem gelmek ister misin dedim. Ailemleyim bu akşam onların yanına geldim dedi. Kaldı öyle. 1 hafta sonra falan öğrendim sevgilisi var. Anlamadığım nokta bana bunu söylemedi olumsuz bir şey söylemedi. Nasilda olumsuz bir şey söylemedi diye yazmaya devam etsem nereye kadar cevap verecekti bana mesela. Yani sevgilim var veya suan böyle bir şey düşünmüyorum diyip net ve dürüst olmak neden bu kadar zor sizce? Neden böyle davrandi bana sizce?
Nazik davranmis. Sevgilim var demesi bence cok ust olurdu cunku siz sonra ben sevgili mi olalim diyorum diyebilirdiniz. Nazikce otelemis. Duzgun cocuk bence. Ama kapilmis :)Konu benim attığım mesajlar değil onun cevaplarini anlamaya çalışıyorum lütfen neden yazdin bilmem ne demeyin. Bir adama ilk adımı attım. Bir şeyler içelim sohbet ederiz dedim. Oda " teşekkür ederim düşüncelerin içintabiki müsait zamanda sohbet ederiz konuşuruz görüşürüz" yazdı. Peki dedim sonra yine konuştuk nasılsın iyi misin biraz yurucem gelmek ister misin dedim. Ailemleyim bu akşam onların yanına geldim dedi. Kaldı öyle. 1 hafta sonra falan öğrendim sevgilisi var. Anlamadığım nokta bana bunu söylemedi olumsuz bir şey söylemedi. Nasilda olumsuz bir şey söylemedi diye yazmaya devam etsem nereye kadar cevap verecekti bana mesela. Yani sevgilim var veya suan böyle bir şey düşünmüyorum diyip net ve dürüst olmak neden bu kadar zor sizce? Neden böyle davrandi bana sizce?
Bu konuyu daha önce de okudum. Sanıyorum ara ara açıyorsunuz. Nedeni bırakın, hayatınıza odaklanın.Konu benim attığım mesajlar değil onun cevaplarini anlamaya çalışıyorum lütfen neden yazdin bilmem ne demeyin. Bir adama ilk adımı attım. Bir şeyler içelim sohbet ederiz dedim. Oda " teşekkür ederim düşüncelerin içintabiki müsait zamanda sohbet ederiz konuşuruz görüşürüz" yazdı. Peki dedim sonra yine konuştuk nasılsın iyi misin biraz yurucem gelmek ister misin dedim. Ailemleyim bu akşam onların yanına geldim dedi. Kaldı öyle. 1 hafta sonra falan öğrendim sevgilisi var. Anlamadığım nokta bana bunu söylemedi olumsuz bir şey söylemedi. Nasilda olumsuz bir şey söylemedi diye yazmaya devam etsem nereye kadar cevap verecekti bana mesela. Yani sevgilim var veya suan böyle bir şey düşünmüyorum diyip net ve dürüst olmak neden bu kadar zor sizce? Neden böyle davrandi bana sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?