Lütfen "kadın erkeğe adım mı atarmış yaa" demeden yorumlayın. Konu o değil çünkü?

gozde098

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2025
6
-1
1
30
Konu benim attığım mesajlar değil onun cevaplarini anlamaya çalışıyorum lütfen neden yazdin bilmem ne demeyin. Bir adama ilk adımı attım. Bir şeyler içelim sohbet ederiz dedim. Oda " teşekkür ederim düşüncelerin için tabiki müsait zamanda sohbet ederiz konuşuruz görüşürüz" yazdı. Peki dedim sonra yine konuştuk nasılsın iyi misin biraz yurucem gelmek ister misin dedim. Ailemleyim bu akşam onların yanına geldim dedi. Kaldı öyle. 1 hafta sonra falan öğrendim sevgilisi var. Anlamadığım nokta bana bunu söylemedi olumsuz bir şey söylemedi. Nasilda olumsuz bir şey söylemedi diye yazmaya devam etsem nereye kadar cevap verecekti bana mesela. Yani sevgilim var veya suan böyle bir şey düşünmüyorum diyip net ve dürüst olmak neden bu kadar zor sizce? Neden böyle davrandi bana sizce?

Durduk yere sevgilim var denmez bence. Siz sohbet ederiz vs. demişsiniz, senden hoşlanıyorum dememişsiniz ki. Yani alttan bir mesaj var ama sevgilim var denecek kadar da net değil.
Yüzde doksan anlamıştır ama açık etmek pek şık olmaz diye düşünmüştür. Kibarca reddetmiş sizi geçiştirerek ve ailemleyim diyerek.

Adam ilişkisi olduğunu soylemeyliydi
Düzeltme: diger üyelerinde dediği gibi geçmişte konu açan o üyeyseniz masum bir tarafınız yok. bir adama adım attığınız için değil sevgilisi olan bir adama yazdığınız için laf yemenizde mustahak

Son düzenleme:
"Bi akşam oturalım bi şeyler içelim" cümlesi direkt olarak "senden hoşlanıyorum" anlamı içermiyor. Adam orda sevgilim var dese buldumcuk derim ben olsam. Nazik davranmış sadece. Zaten kadın erkek fark etmez, reddedilip durduğu halde ısrarla bi yerlere davet etmeye devam etmek de tacize girer.

Siz forumda daha önce bu adamla ilgili 1 den fazla konu açmış ve yeterince cevap almıştınız zaten.

Bende diyorum konuyu nereden hatırlıyorum, tekrar tekrar mı okuyorum ne oluyor dejavu yaşıyorum diyordum
Bin kere açtı bu konuyu dejavu olmanız normal. Hatta sevgilisi konu sahibinden 10 yaş genç bir kızdı. Eğer yanlış hatırlamıyorsam dövmeli hoppa bir kızdı. Hatta bu yüzden konu sahibi adamın o kızla ciddi düşünmeyeceğini iddia ediyordu. O kadar çok konu açtı ki umarım üyeleri karıştırmıyorumdur

Son düzenleme:
Çok da cevap vermemiş,kibarca reddetmiş de sen anlamamissin. Direk yüzüne ;" benim sevgilim var yazma" demek kabaca olurdu.
ben buna katilmiyorum, hayatinda birisinin oldugunu soyleyip reddetmek kabaligini degil hayatindaki insana olan saygisini gosterirdi. aksine karakter zayifligini gostermis beyefendi.

ben buna katilmiyorum, hayatinda birisinin oldugunu soyleyip reddetmek kabaligini degil hayatindaki insana olan saygisini gosterirdi. aksine karakter zayifligini gostermis beyefendi.
Her daveti duygusal ilişki beklentisi olarak görmez insanlar. Kahve içelim, yürüyüşe çıkalım teklifleri bir insanın diğerinden hoşlandığını göstermez. Bu yüzden sevgilim var demek gereksizdir. Sevgilimiz, eşimiz dışında karşı cinsle de sosyalleşiyoruz ya hani.

elbette oyle, ben aksini iddia etmiyorum. esiniz hic tanimadigi bir hanimefendiden kahve daveti aldiginda bunu normal mi karsilarsiniz? sosyal cevremizde bulunan insanlarla, hic tanisikligimizin olmadigi insanlarda ayristirilmali ya hani.

Neden ısrarla aynı konuyu açıyorsunuz.Yeterince yorum yapılmıştı size.Tabi ki konuyu açabilirsiniz ama herhangi bir gelişme olmadan aynı cümlelerle aynı durumu yazıyorsunuz nedenini merak ettim sadece.

Bir erkek buluşma teklifinize ikinci kez bahane buluyorsa sizi reddediyor demektir. Siz bunu anlamak yerine, 'beni redetmedi sevgilisi var yoksa kabul edecekti' gibi düşüncelerle kedinizi kandırmak istiyorsunuz. Ama tam 2 kez kibarca red edilmişsiniz bunu kabullenseniz iyi olur.

elbette oyle, ben aksini iddia etmiyorum. esiniz hic tanimadigi bir hanimefendiden kahve daveti aldiginda bunu normal mi karsilarsiniz? sosyal cevremizde bulunan insanlarla, hic tanisikligimizin olmadigi insanlarda ayristirilmali ya hani.
Hiç tanışıklığının olmadığını bilmiyoruz ki. Yoldan geçen adama kahve içelim dememiştir diye tahmin ediyorum. Mesajlaştıklarına göre telefon numaraları da var birbirlerinde. Aynı sosyal çevrede olduklarını varsayabiliriz.

Sonuçta biri birine bir aktivite teklif edecek ki sosyalleşsinler. O yüzden eşime herhangi bir kadın arkadaşı (daha önce kahve içmediği ancak tanışıklığının olduğu) kahve içmeyi teklif ederse evet normal karşılarım. Sokaktan geçen biri teklif ederse deli herhalde der geçeriz.

Sizin teklifinizi anlamazlıktan gelmiş. Üstü kapalı reddetmiş zaten. Sevgilim var deseydi direk çok kaba olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…