• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen İzleyelim ve bir kaç saniye vicdanımızı dinleyelim!!

Ya izlemeden önce yorumlara bakiyim dedim ama hiç ipucu yok. Çokmu kötü, neler var fidyoda.benneyaptımki

malesef hayatın bi gerçeğide bu kızlarr yanlız benim dikkatimi şu çekti herşeye rağmen yemeğe başlarkken şükrediyolarr :Saruboceq: biz çeşit çeşit yemekler yerken yapıyomuyuz bi çoğumuzun aklına bile gelmiyoo malesef çöpe atılanlar malesef yemek konusunda bilinçsiz bi milletizz yapacağımız çok şey var ama hiç bişey yapmıyoruzz ibret alalım arkadaşlar açlık hiç bir şeye benzemez akşam yiyecek bi ekmek bulabiliyosak buna şükretmemiz gerektiğii düşünüyorum ben

Tabaklarımız da bıraktığımız yemek artıklarının,

Dünden kalan, yenmemiş, " 2 gün üst üste ayı şey yenmez " diyerek tencere, tava dolusu döktüğümüz yemeklerin,

Bayatladı diye çöpe attığımız ekmeklerin,

Açlıktan ölen milyonlarca insan varken, önümüze gelen nimete şükretmek yerine, beğenmeyip yemediklerimizin hesabını nasıl vereciğimizi anlatıyor mafoldumben

:sinifsinif:
Ben tabağımda yemek bırakmamaya uğraştığım halde kendimden utandım ; sonuçta kurgusal bişey ama bunu gerçeğinin yaşandığını bilmek utanç verici ...

Gerçektan çok üzücü bir durum.
ızledik,gördükte acaba bunlardan ders alacakmıyız?yoksa unutup yine herşeyi israf etmeyi sürdürecekmiyiz?Tok acın halinden maalesef anlamıyor.Zaten gün geçtikçe tüketim toplumu olduk herşeyimizi bir bir tüketiyoruz.Bir gün belki bizde bu hallere düşeceğiz kimbilir?

ALLAH'ım sana yeterince şükretmiyoruz ama lütfen nolursun hiç kimseyi açlıkla terbiye etme lütfennsenağlama

rabbim kimseyi açlıkla sınamasın ,halimize binlerce şükür,rabbim sana hamdolsun...

Back