lutfen iliskimle alakalı bi akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşınızın insanı olduğunuzda daha düzgün ilişkiler yaşar ve yaşatırsınız. Bu ilişkiyi zorlamanın alemi yok. Maalesef ben size bir gram bile hak veremedim.
asla katılmıyorum her zaman acık iletisimden yanayım derdim hicbi zaman karsımdakine eziyet etmek olmadı oyle olsa anında bi pismanlık duymam bu tavrımı devam ettiririm bende kendime hak vermiyorum tamamen erkek arkadasimin haklı oldugunun farkındayım onun yerinde ben olsam bende yine aynısını yapardım anlık affedemez sindiremez yediremezdim ama ona olan sevgimden ben asla suphe etmiyorum

Sizin probleminiz kriz zamani yönetememenizden ziyade tetiklenmis vaziyete gecip kendinizi iletisime kapatmaniz. Bu disardan trip atmak gibi görünür, ama aslinda bir kac his (mesela yok sayilmak, yari yolda birakilmak..birden tetiklenmis. Sizin onlarin üstünden gelme stratejiniz kendinizi geri cekmek, bir yere kapatmak olmus olabilir, ama bu iliskide olmuyor

Yalvarmaya devam .O aile sizi istemeyecek istediğiniz yorumu yapmak zorunda değilim.Ûzülmeyin diye yalanlar yazacak da değilim.Eski konunuz yokmuydu bu çocuk aile sözünden çıkmaz bekleyip görün

Aradiysa düzelecektir aranız. Ama yaşınız cok kucuk bir abla tavsiyesi gör okulunun bitmesi değil meslegini eline alıp biraz çalışmadan evlenme olur mu. Bak erken yaşta yapılan evliliklere. Azıcık daha büyüyün dediğim gibi bu bir eleştiri değil abla tavsiyesi. Kendi ayaklarının üzerinde durmak kadar güzeli yok.

tabi illa okulumun bitmesini bekleyecekler diye dedim yoksa bende meslegimi elime alıp arabamı vs alıp ekonomik ozgurlugumu kazandıktan sonra evlilik yoluna girmek isterim erkek arkadasımda bunu bekler destek olur. su an aradıgı icin bende duzelecegini umuyorum ama nasıl yaklasacagımı bilmiyorum yanlıs anlayacagı bi sey soylemek istemiyorum

Yalvarmaya devam .O aile sizi istemeyecek istediğiniz yorumu yapmak zorunda değilim.Ûzülmeyin diye yalanlar yazacak da değilim.Eski konunuz yokmuydu bu çocuk aile sözünden çıkmaz bekleyip görün
ailesinin beni istememesi icin bi sebep yok cunku ablasıyla aram iyi iliskimizi destekliyor annesi de aynı sekilde. babasının da yazlıga beraber gittigimizden haberi yok olsa da karısmaz saygı duyar sadece bi an önce söz nisan ister okulumun bitmesini bekleyip. bi an önce eve gelmesini istemesinin sebebi kemoterapi sürecine girdikten sonra oglunu goremedi ve erkek arkadasimda yakın zamanda bacagından sakatlık yasadi cok sukur iyilesti babası da bundan korkuyor ayrıca burda konu ailesi degil benim yanlıs tavrım

haklısınız daha öncede kacıngan baglanıyodum erkek arkadasim sayesinde tabi kendi cabamla da degistirdim daha dogrusu degistirdigimi dusunuyodum guvenli baglandıgımdan emindim

Babası için gitti haklıydı haksizdi onlar için bu ailede baba otorite figürü sonuçta babası sizi biliyormu evleneceginiz insanın ailesi önemli yaşınız daha küçük zamanla babanın bu aile sözü ne derece geçerli siz nerede durmalısınız öğrenirsiniz ben yorumumun arkasındayım düğün olacak olursa sizin dediğiniz gibi yazarsınız ben sanmıyorum.Yanılmis olayım farketmez ben böyle düşünüyorum

bu iliskiden bir cacik olmaz. olgunlasip vermek istediğiniz tepkileri vermeye basladiginiz zaman yeni ve daha sağlıklı bir iliskiye baslarsiniz. bence ustune varmayin. siz üstüne vardikcs ters teper
Varya şurda konu sahibini savunan kadınların erkek arkadaşları/eşleri kahvaltıda 1 Saat arkadaşıyla muhabbet edip kapatınca ağzını bıçak açmasa. Kendilerini yerden yere vurular. Adam buna tepki gösterince “aaaa çok yanlış tepkisi”

Öncelikle çok gecmıs olsun. Erkek arkdasın şuan ıcın gergın kım bılır evde babasıyla ne yasadı kolay bı süreç degıl onlar içinde. Bı kaç gün uzerıne gıtme derim zamn ver bekle nasıl olsa sakknlesıcek. Ortada yanlıs anlaşılma olmuş mantıklı düşünen bırıyse zaten anlayacaktır senıde.

Alış veriş fişlerini yanınızda tutana kadar biraz anlayışlı olmayı deneyin, amacınız trip yapmak değilmiş adama hadi gitte baban sinirlenmesin demek çok mu zorda git, istemiyorum diyorsunuz?

Son düzenleme:
Gerçekleri mi yazalım, gönlünüzü mü hoş edelim???

Bence babası yüzünden bu kadar krize girmeye gerek yok. Herkes hasta olabilir. Bizim ailemizde de var kanser tedavisi gören. Kendi de dahil olmak üzere kimseyi darlamıyoe saolsun. Ama erkek arkadaşınız demek ki alınmış. Bu tür durumlarda ben araya zaman girdikçe soğurum açıkcası o yüzden kısa sürede konuşup olayı bir sonuca bağlamak en mantıklısı

Aileden birinin tedavi görmesi ile babayı bir mi tutuyorsunuz ? Babam kanser atlattı ben biliyorum ne yaşandığını. Uzaktan konuşmak kolay akrabam da kanser tedavisi görüyor diyip geçebilirsiniz baba olunca öyle olmuyor çok bencilce bir yorum olmuş.

Son düzenleme:
Kanser bir babanın(eskiden) kızı olarak bu bana yapılsa ölsem affetmezdim. Hastalık konusu maalesef benim ince çizgim. Sizin için de umarım sevgilinizin hayrına sonuçlanır.

kim olsa haftalarca planladigi tatilinden fuhus baskinina ugramis gibi apar topar azalanip donmek zorunda kalsa cani sıkılırdı. o yüzden konu sahibinin sinirlenmesini anlayabiliyorum. Konu sahibinin oldugu kadar
adamin da yanlış hareketleri var. ikisinin de olgunlasmasi ve iletisim kurmayi ogrenmesi lazim
su paragrafin mantığı var mi?
madem niyetin kötü degil, "tamam sen git, babani daha fazla bekletm. burada bekleyip düşünmek bana da iyi gelir. sonra zaten konusuruz" de yolla adami. aksam ikinizin de sinirleri yatisir, konusursunuz . dibine kadar triplenmeye, bunca atara gerek var mi?
iyi yapmış adam ayrilmakla. eger üstüne varsaydi konu sahibi huy edinirdi bu tripleri asla duzelmezdi

Kendi kendinizi kandirin niye burda bizi kandirmaya ya da ikna etmeye diyeyim ugrasiyorsunuz ki?
Babasi çok saygi duyacak biriydi madem bi defa habersiz yapmazdi boyle bir plani sonucta kendi özel yazligi degil ya da hotele gitmiyorsunuz aile yazligi ve aile tanidiklari olan bi yer farkedilebilecek bir şey. Cok saygi duyulsa bunu zaten söylerdi cocuk gibi gizlice anahtari almazdi. Baştan bu olay hic yasanmazdi.

Yine normalde ogluna cok saygi duyan sözünü dinleyen hic bir baba ortaligi bu sekilde yıkmazdi boyle davranmazdi. Kiz arkadasinin da yaninda mahcup etmek istemezdi varsa sorun dönünce konusurdu. Ha yine de oldu diyelim en fazla ertesi gün dönerdiniz tutusmuş şekilde ayni gün koşarak uçmazdiniz. Bunlarin hic birinin de saglik sorunuyla alakasi yok. Ertesi gun dönseniz kimse ölmezdi.

Ama siz görmek istediginizi göreceksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…