Lütfen idrar testime bakabilir misiniz?

morcelestial

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
77
40
38
Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var. Sat: 24.03 bugün akşam 1 saatlik idrarımla oncomed kaset test yaptım görseldeki gibi. Kan testi verdim ama ölmek üzereyim heyecandan bakabilir misiniz? Bu arada bu çizgi ilk dakikada idrar ilerlemesi durduğu an çıktı.

Düzenleme: kan sonucum çıktı arkadaşlar pozitif yorumlarınız için teşekkürler

Eklentiler

• 4EAFD09B-66A2-40E4-BF15-B862D7D3FB2A.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Yaaa çok sevindim sağlıkla al inşallah kucağına canım benim benimde 148 çıkmıştı sonucum randevu falan aldın mı kaç haftalık mis ne dediler
Çok sağolunn sağlıklarını görelim inşallah allah tamamına erdirsin isteyen herkese de tez zamanda versin inşallah valla daha hiç randevu falan almadım cuma günü tekrar gidip bi test vericem aynı yerde 2 katına çıktı mı diye sonrasında da sonuca göre önümüzdeki hafta cumaya falan alırım ki gittiğimde keseyi görme ihtimalı olsun öbür türlüsü bana çok daha stres

Aynen ya diğer türlü stresi oluyor işte ben de 8 mayıs'ı aldım bugün de kadın doğuma sordum o zamana görünür dedi İnşallah ya bakalım kan vermene gerek yok dedi ben de daha bir şey demedim

Kanı pazartesi verdim işte gecikmemin 1 haftasıydı bugün doktora sordum yani bu değere göre 3-4 haftalık dedi hani hemen hemen bir aylık dedi bu şekilde canım
iyi haberlerimizi alalım inşallah çok sevindim senin adına da ben haftaya cuma gidicem ogüne kadar muhtemelen kese gözüküyor olur diye tahmib ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…