- 22 Şubat 2021
- 77
- 40
- 38
- Konu Sahibi morcelestial
-
Vucudum beni o kadar yanılttı ki bu süreçte korkar oldum bu bile yalancı olabilir mi diye düşünüyorum sevinçten çok korku var içimdeTebrikler
Ay inşallah gerçekten çok korkuyorum. Tabi ki paylaşmaz mıyım 50 dakika oldu 2 saat demişlerdi ama zaman şuan asla geçmiyorGözünüz aydın gebesiniz kan sonucunu paylaşır mısınız
Baya belirgin bu test. Benimki aşırı silikti ve değerim 8 gelmişti :)Vucudum beni o kadar yanılttı ki bu süreçte korkar oldum bu bile yalancı olabilir mi diye düşünüyorum sevinçten çok korku var içimde
Daha önce 2 farklı markada pozitif gördüm tabi bu kadar belirgin değildi oldukça silikti ama 2 farklı marka olunca çok kötü olmuştum günlerce. O yüzden travma gibi kalmış buna sevinemedim bile kan sonucumu görmeden inanamıcak gibiyimBaya belirgin bu test. Benimki aşırı silikti ve değerim 8 gelmişti :)
Bu arada sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi asla kafam yerinde değil sonradan algılıyorummBaya belirgin bu test. Benimki aşırı silikti ve değerim 8 gelmişti :)
Tebrik ederim canım hamilesinArkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var. Sat: 24.03 bugün akşam 1 saatlik idrarımla oncomed kaset test yaptım görseldeki gibi. Kan testi verdim ama ölmek üzereyim heyecandan bakabilir misiniz? Bu arada bu çizgi ilk dakikada idrar ilerlemesi durduğu an çıktı.
Çok çok sağolunTebrik ederim canım hamilesin
MaşallahKızlar sonucum çıktı 258.18 çok sağolun allah isteyen herkese nasip etsin dualarınızı esirgemeyin
Hamilelik olma ihtimaliniz olabilir bir gebelik testi yapınEki Görüntüle 3581642 ovülasyon testime bakar mısınız regle beş gün var
Geçmiyor valla benimde geçmemişti saatler durmuştu sankiAy inşallah gerçekten çok korkuyorum. Tabi ki paylaşmaz mıyım 50 dakika oldu 2 saat demişlerdi ama zaman şuan asla geçmiyor
Yaaa çok sevindim sağlıkla al inşallah kucağına canım benim benimde 148 çıkmıştı sonucum randevu falan aldın mı kaç haftalık mis ne dedilerKızlar sonucum çıktı 258.18 çok sağolun allah isteyen herkese nasip etsin dualarınızı esirgemeyin
Çok sağolun temmuz ağustostan beri korunmuyorduk ama işim çok stresliydi ve aslında çok iyi de değerlendiremiyorduk galiba. Ağustosta tüm hormonlara baktırdım hepsi normal sınırdaydı, normalde çok düzenli olurum ama geçen ay 9 gün adetim gecikti. Bu ay da bi ilaç kullandım multivitamin (isim verebiliyor muyum bilmiyorum) eşim de her akşam sadece bi tatlı kaşığı keçiboynuzu özütü yedi. Reglim bittikten sonra gün aşırı birlikte olduk yani 3,5,7,9 gibi akıntımı bu ay güzel görmüştüm kıvamlıydı takvimlere ve akıntıma göre 7-9 arası bi yerde yumurtladığımı düşünüyorum 12si falandı bi kasık ağrısı hissettim çatlama olduğuna yoruyorumMaşallahkaç aydır deniyordunuz? Birde ovulasyon yaptıysan hangi günleri değerlendirdiniz canım bize de fikir olsun
148 kaçıncı hafta çıkmıştı peki hatırlıyor musunuzGeçmiyor valla benimde geçmemişti saatler durmuştu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?