Lütfen hepiniz bir yorum yapın buna ihtiyacım var

Eşiniz belli annesine karşı hayırlı evlatmış izlenimi vermek istiyor.Yemeği yapan siz ,sofrayı hazırlayan siz,hizmet eden siz eşinize kalsa sağda solda anneme ben bakıyorum diyecek.
Ya bir de zoruma giden kv geldi diyelim yemeğe teli çalıyor ya kızı ya kardeşi arıyor işte bende x deyim x yemeğe davet etti sanki ben yokum o yemeği ben yaptım yada biz ondayken çay içermesin demliyim mi gibi konuşuyor

Bakın selin hanim konuşmayı bilmiyorum demedim kelimeleri özenli seçmek istiyorum sadece yanlış anlaşılmak istemiyorum eşim tarafından lütfen yorumlarınız daki alaycı yorumu kendinize saklayın

alaycı degıl gercekcı iki kuruş kıra öde huzurun olsun . kocanı en ıyı sen tanıyırsun bız degıl nasıl konuscagında burdakı kadınlar anlatacak degıl ya sana.... bas baya soylıcen ztn kocanda ıs yok senın o ayrı konu

Eminim rahatsız oluyordur ama annesi kesinlikle rahatsız oldum demez kendi ananesi çünkü birde sessizce çıkış merdivenlerden kv biz eşimle. O ara saçma sapan konuşuyoruz belkide duydum dinle dinledi nerden bilicem

au
susuyormua ya)))) ışıde bitince anasına iniyor bunu bosardım ben bırde cocuktan cocuk yapıyor

Evet kocamı en iyi ben tanırım is var mı yok mu ben bilirim lütfen yorum yapmayın daha fazla rica ediyorum

Şimdi sorun yapıyorsunuzda doğumdan sonra kvnin size faydası çok olur Çocuk az büyüsün o zaman çareler düşün
Sanmam o öyle bana yardımı olacak biri değil yani tabi torundan sonra ne olur bilemem ama 3 ay gibi bir süre mahvoldum bir çorba görmedim bir evimin temizliğine yardım teklifi etmedi iyi günümde de istemem yardımı

hergün annesiyle takilcaksa ne diye evlendi.... ozaman sende annenle kalsaydin ... esiniz sizinle bas basa zaman gecirmek istemiyor bu ztn ortada annesiyle mutlu. aralarindan cekilki göz dagi olsun

hergün annesiyle takilcaksa ne diye evlendi.... ozaman sende annenle kalsaydin ... esiniz sizinle bas basa zaman gecirmek istemiyor bu ztn ortada annesiyle mutlu. aralarindan cekilki göz dagi olsun
Sizde bütün problemlerinizi göz dağı vererek çözüyorsunuz sanırım gitmekte çözülecek durum değil iki normal insan gibi konuşarak çözülmez se elbette başka çözümler de aranır

hizmetci almis seni annesine gecede kendi hizmetinde kulaniyor iside bitince yine annenin yanina iniyor..bu kadib sornuyormu kapiyi neden acmadiniz diye kesin soruyordur. ben ciddiyim ailenin yanina git uzun kal

Sizde bütün problemlerinizi göz dağı vererek çözüyorsunuz sanırım gitmekte çözülecek durum değil iki normal insan gibi konuşarak çözülmez se elbette başka çözümler de aranır
bukadar zaman konusmadiysan sana denilcek birsey Yok.... kendi sucun

Siz de her fikire , her yoruma "öyle olmaz"," o da olmaz " cevabı veriyorsunuz. Kızlar butün yolları yazmış , ya birini deneyeceksiniz ya da durumu kabulleneceksiniz

Haklı ,çünkü yemeği yapıyorsunuz ama gerçekte çağırmak istemiyorsunuz, duygularınızı anlıyor demekki, haliyle oğlu çağırmış oluyor.

insan olan ztn hamile esine annesine hizmetcilik ettirmez demekki insanliktan anliyan
Siz de her fikire , her yoruma bir öyle olmaz, oda olmaz cevabı veriyorsunuz. Kızlar butün yolları yazmış , ya birini deneyeceksiniz ya da durumu kabulleneceksiniz
aynen... buna fikir lazim degil devam etsin böyle...

Haklı ,çünkü yemeği yapıyorsunuz ama gerçekte çağırmak istemiyorsunuz, duygularınızı anlıyor demekki, haliyle oğlu çağırmış oluyor.
Hayır hayır ben cagirinca da böyle yani bana seni yok sayıyorum demek istiyor sanırım çünkü kendi evindeykende öyle

Siz de her fikire , her yoruma "öyle olmaz"," o da olmaz " cevabı veriyorsunuz. Kızlar butün yolları yazmış , ya birini deneyeceksiniz ya da durumu kabulleneceksiniz
Konuşmak istiyorum eşimle dedim yorumlarımda da sadece bu ve bu gibi problemler yaşayan bayanlar dan taktik istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…