Lütfen hepiniz bir yorum yapın buna ihtiyacım var

Kv tembellik varsa geldikçe Ona iş ver.Mesela şu sebzeyi doğra,çamaşırı katla,ufak tefek işlerde hamileliği bahane et ,bak nasıl kaçıyor
Ooooo nerde bir tabak kaldirsa eşim anne bırak sen oda zaten devamli li belim ağrıyor orman ağrıyor hamileyim yine işimi yemegimi yapıyorum bırak gelince oda bir sofra toplasın amaaan yok eşim hemen müdahele eder

2 oğlu bir kız daha var bir oğlu il dışında çalışıyor kızı evli bi oğlu yanında

Cikmiyisinizin sebebi nedir merak ettimde:)
Sebep çok onun için sebebini anlatmam için yeni konu açmam lazım

Ama gene de kısaca bahsedeyim

Torununa bir elmayı bile çok gören babaanne
Çok şey var da boş verdim artık

Gibi gibi çok neden var çok şükür ki eşim neyin ne olduğunu görüyor ve bana karışmıyor ister çık ister çıkma modunda bana bıraktı herşeyi

Son düzenleme:
kusura bakma ama o ısı yaparken bıle annem zıle bastı dıyıp inen adamdan bır halt olmaz. sen aılenın yanına gıt ve uzun kal....
Olaydan sonra iniyor yani bu sefer ısrarla gitme dedim ama nafile sora da suratım düştü elimde değil kırıldım

O anda ikimizde susuyoruz gider birazdan diyor sonra yarım saat sora onun evine inip bi bakiyo sonuçta anlıyordur yani neden aksam rahatsız ediyorsun tamam saat Geç değildi ama olmaz.ki
kocanda suc sendede acık acık kusura bakma bız evlıyız belırlı saatlerde rahatsız etme bitti

kusura bakma ama böyle adamla yatmazdım bıle sen bırde cocuk yapmısın bu daha kendı cocuk

Ben onların yaptığını savunmadım ki :) bu durumda konuşarak çözülebileceğini sanmıyorum dedim.
Siz de yemek yapmayın o zaman? Annesini çok çağırası varsa dışarıdan söylesin eşiniz, çayı falan da kendisi demlesin vs. Makineye koyar mısın bulaşıkları hayatım belim ağrıyor iki gündür falan deyin. Sonra bulaşık çıkıyor diye çaya falan çağırmak istemez belki annesini.
Bir de eşiniz her anlamda sizden memnun, her şeyi tıkırında, afedersiniz ilişkiye de istediği zaman giriyor, rahat yani. Geriye düşünecek sadece annesi kalıyor. Bu yüzden rahatsızlık duymuyor bence. Yani ona göre başbaşa olmak yatak odasındaki aktivitelerden ibaret de olabilir. Yemeği ha ikiniz yemişsiniz, ha üçünüz, ne fark eder gibi de düşünüyor olabilir demeye çalışıyorum.

kusura bakma ama böyle adamla yatmazdım bıle sen bırde cocuk yapmısın bu daha kendı cocuk
Merhametli diyelim duygu sömürüsü yapılınca dayanamiyor ona da üzülüyorum babası yok bir annesi var ama sınırları da çizmek lazım eşimle nasıl. Konusma yapmalıyım onu düşünüyorum

Merhametli diyelim duygu sömürüsü yapılınca dayanamiyor ona da üzülüyorum babası yok bir annesi var ama sınırları da çizmek lazım eşimle nasıl. Konusma yapmalıyım onu düşünüyorum
daha eşinle nasıl konuşcagını bılmıyorsun cocuk yapıyorsun ılgınc ya coj cahılsınız ıkınızde yada cok ufak yaslarınız...

Aynen böyle inanın ki sırt ağrısından akşamları uzanıyorum ama kv olunca uzanamıyorum e kalk git demez eşim inse sıkılınca çıkar ama iate

Anladim,benim gibi dusunen biri oldugunu gorunce sormak istedim:)

merhametlı felanda degıl evlılık sıf yatak odası degıl o annesını dusunuyor senıse hızmetcı gıbı kulanıyor okadar. agzını acıp kavga edecen okadar. esyanı alcan annenle mutluklar dıyecen okadar.... aglamıyana meme yok adam seks yaparken annesını dusununup ınıyorsa denılcek bırsey yok

daha eşinle nasıl konuşcagını bılmıyorsun cocuk yapıyorsun ılgınc ya coj cahılsınız ıkınızde yada cok ufak yaslarınız...
Bakın selin hanim konuşmayı bilmiyorum demedim kelimeleri özenli seçmek istiyorum sadece yanlış anlaşılmak istemiyorum eşim tarafından lütfen yorumlarınız daki alaycı yorumu kendinize saklayın

annedır kımse at demıyor ama aksam ısrarla kapıyı calmanın anlamı yok her aklı başında kadın ne oldugunu az bucuk anlar. mesafe koyacaksın . ben senın yerınde olsam göz dagı verırım aılemın yanına gıderdım. senın kocan kolay kolay degısmez. duyacak dıye liselıler gıbı mı sevıscem ne dıye evlendın ozaman?!

Bir kaç kez sürpriz kahvaltı akşam yemeği hazırla kendinde güzel güzel giyin :) Zevkli bir ortam olursa seninle daha çok vakit geçirmek ister herhalde ? Ya da ilişkiye girmeden önce telefonları sessize alsan ? Eşin ilişki sırasında kapı çalınca rahatsız olmuyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…