- 13 Ekim 2011
- 2.994
- 3.599
- 448
He ya uzun uzun analiz ettim olayı çare de yazdım ama 'aynen öyle oluyor' deyip geçiştirdi iyi miYa kizlar ne yoruyorsunuz kendinizi?yoruma kapali bi konu zaten..
Tasinmam demis..esimi kiramam demis..nokta yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He ya uzun uzun analiz ettim olayı çare de yazdım ama 'aynen öyle oluyor' deyip geçiştirdi iyi miYa kizlar ne yoruyorsunuz kendinizi?yoruma kapali bi konu zaten..
Bakın hanımefendi bu durumu sakince güzellik le eşime anlatmak konuşmak istiyorum eşim de değil benim sıkıntı konuşurken ifade zorluğu maddi yönden tasinmamiz imkansızYa kizlar ne yoruyorsunuz kendinizi?yoruma kapali bi konu zaten..
Öncelikle baştan söyleyeyim hanımlar başka bir yere taşınma şansım yok malesef o yüzden bu içinde bulunduğum duruma bir çözüm bulmalıyız el birliği ile 22 yaşında 2 yıldır evli ev hanımıyım kv ile ayni binada yaşıyoruz yani 3 dairelik bir bina öyle büyük apartman değil.
Şimdi benim sorunum eşimle yanlız kalamamam nasıl derseniz bu biraz da eşimden kaynaklı bir durum Size örnekler vereyim mesela hemen hemen her akşam beraber yiyelim der yanın şu şekilde annemide yemeğe çağıralım mı annemi çaya çağıralım pazar kahvaltıya çağıralım bu hep böyle kv de de eşim her çağırdığında gelir ben eşime yanlız kalalım baş başa olalım diyorum bugün tamam derse yarın gene aynı zaten doğuma 2.5 ay kaldı sonra başbaşa kalmak hayal olacak istediğimiz zaman istediğimiz şeyleri yapamayacağız diyorum.
Tamam tabiki bende isterim eşim annesi ile beraber vakit geçirsin ama beni dahil etmesin o annesine insin ben aileme giderken sabah gidip aksam geliyorum ona ısrar etmiyorum annem ayda bir anca evime yemeğe gelir eşim annemi babamı aramaz yoğun olduğunu öne sürerek artık herşeye kv denin dahil olmasını istemiyorum ama ne yapabilirim diye düşünüyorum devamlı eşimle konuşsam ters teper mi yani inanın eşimle rahatça birlikte bile olamıyorum aman sesimiz gider yada o anda tam kapı çalar yada biz birliktelik sonrası uyurken kapıyı çalar çalar açana kadar arar telefon kapalıysa daha çok çalar sonra merak ettim der bu durum sinirimi bozuyor yani ağız tadıyla eşimle vakit geçirememek ona doyamamak canımı sıkıyor eşimi çok seviyorum ama bu konu üzüyor beni ne yapabilirim bilmiyorum bana taktik verin eşimle nasıl konuşmalıyım ne yapmalıyım.. şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
Daha evvelbaşka konudan gittim ailemin yanına ama anladım ki konuşmak bana daha iyi geliyor gitmek de değil çözüm eşimin sadece merhamet damarı ağır basıyor kv de yanlız diye sanırımaynı durumdan bende muzdaripdim..tam 9 yıl mücadele ettim. en sonunda ya ailen yada ben dedim, bir kızımız olmasına rağmen o ailem dedi. bende boşadım
aynen bukadar en ıyısıaynı durumdan bende muzdaripdim..tam 9 yıl mücadele ettim. en sonunda ya ailen yada ben dedim, bir kızımız olmasına rağmen o ailem dedi. bende boşadım...şimdi başka biriyle evliyim ve çoook mutluyum
İnanın annesi ile olan bağı beni rahatsız etmiyor sadece bana ayrılması gereken vakitlerde onun da dahil olması rahatsız ediyor yoksa tabiki o evlat o anne seveecekler birbirleriniBiraz da kadın olarak kvyi eşinizin Ona olan sevgisini kıskanıyorsunuz..Birde şöyle bir durum var.Bekarken öf anne aman anne kendilerine laf söyletmiyorlar,evlenince anneleri değere biniyor
Bakın hanımefendi bu durumu sakince güzellik le eşime anlatmak konuşmak istiyorum eşim de değil benim sıkıntı konuşurken ifade zorluğu maddi yönden tasinmamiz imkansız
Katranı kaynatsan olur mu şekerCanım kızmayın da Seda Sayanın kv gelin programından sonra oğluma olan inancımı yitirmiştim.BDV konuları bana umut oldu ,artık o kadar karamsar değilim
Tabii ki bende istemem.Ama evlenipte hepte bağlarının kopmasını istemem.Şu anki düşüncem uzak olsun, tatlı olsunKatranı kaynatsan olur mu şeker
Nasıl kocam beni savunsun, el üstünde tutsun, arsız anasına iki çift laf etsin istiyorsam, oğlum(olursa daha çocuk falan yok) evlendiğinde de kendimi o durumlara sokmam. Aralarında bir problem haline gelmeyi istemem.