Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin eve çağırmasındaki sebeb kv yemek yapmaması yani ben hamile halimle yemegim hiç eksik olmaz mutfağımdan ama o öyle değil ki şuanda benim Hair yemeğe davet edilmeye ihtiyacım varAnnenize gidin 10 gün falan kalın. Annesi pişirsin taşırsın baksın oğluna. Belki o da özler sizi kıymetinizi anlar biraz.
Ooooo bak o daha güzelEşimin eve çağırmasındaki sebeb kv yemek yapmaması yani ben hamile halimle yemegim hiç eksik olmaz mutfağımdan ama o öyle değil ki şuanda benim Hair yemeğe davet edilmeye ihtiyacım var
Gitmek çözüm değilki konuşup çözmek lazımOoooo bak o daha güzel
Hakikaten bırakın gidin anlasınlar anyayı konyayı ya :) lütfen :)
birincisi kendı sucun aılelere yakın oturmak hatta....Öncelikle baştan söyleyeyim hanımlar başka bir yere taşınma şansım yok malesef o yüzden bu içinde bulunduğum duruma bir çözüm bulmalıyız el birliği ile 22 yaşında 2 yıldır evli ev hanımıyım kv ile ayni binada yaşıyoruz yani 3 dairelik bir bina öyle büyük apartman değil.
Şimdi benim sorunum eşimle yanlız kalamamam nasıl derseniz bu biraz da eşimden kaynaklı bir durum Size örnekler vereyim mesela hemen hemen her akşam beraber yiyelim der yanın şu şekilde annemide yemeğe çağıralım mı annemi çaya çağıralım pazar kahvaltıya çağıralım bu hep böyle kv de de eşim her çağırdığında gelir ben eşime yanlız kalalım baş başa olalım diyorum bugün tamam derse yarın gene aynı zaten doğuma 2.5 ay kaldı sonra başbaşa kalmak hayal olacak istediğimiz zaman istediğimiz şeyleri yapamayacağız diyorum.
Tamam tabiki bende isterim eşim annesi ile beraber vakit geçirsin ama beni dahil etmesin o annesine insin ben aileme giderken sabah gidip aksam geliyorum ona ısrar etmiyorum annem ayda bir anca evime yemeğe gelir eşim annemi babamı aramaz yoğun olduğunu öne sürerek artık herşeye kv denin dahil olmasını istemiyorum ama ne yapabilirim diye düşünüyorum devamlı eşimle konuşsam ters teper mi yani inanın eşimle rahatça birlikte bile olamıyorum aman sesimiz gider yada o anda tam kapı çalar yada biz birliktelik sonrası uyurken kapıyı çalar çalar açana kadar arar telefon kapalıysa daha çok çalar sonra merak ettim der bu durum sinirimi bozuyor yani ağız tadıyla eşimle vakit geçirememek ona doyamamak canımı sıkıyor eşimi çok seviyorum ama bu konu üzüyor beni ne yapabilirim bilmiyorum bana taktik verin eşimle nasıl konuşmalıyım ne yapmalıyım.. şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
Valla inanın o durum olmasın diye de elimden geleni yapıcam çocuk doğduktan sonraBir kaynana vakası daha şimdiden başından eksilmeyen çocuk dogunca hiç gitmez eşinizi taşınmaya ikna edin yada kabullenin başka yol yok
Annem gelmez ki kadın anlayışdan ölecek yok yavrum siz rahatsız olmayın x işten geliyor yorgun dinlenmek isterAilen yakınsa sen de çağır aileni devamlı
İyi de nasıl konuşmayı düşünüyorsunuz?Gitmek çözüm değilki konuşup çözmek lazım
O anda ikimizde susuyoruz gider birazdan diyor sonra yarım saat sora onun evine inip bi bakiyo sonuçta anlıyordur yani neden aksam rahatsız ediyorsun tamam saat Geç değildi ama olmaz.kibirincisi kendı sucun aılelere yakın oturmak hatta....
ikincisi acık acık soylıyeceksın kv kusura bakma musaıt degılız bız evlı bır cıftız cıplakmı acayım kapıyı?!bak bırdaha yapıyormu... kocan nasıl rahatsız olmuyor ya bu durumdan
İnşallah canım allah yardımcınız olsun bazen buyuklerimizi anlayamıyor um ellerini çekmezler bi türlüValla inanın o durum olmasın diye de elimden geleni yapıcam çocuk doğduktan sonra
Yani sonuç ta bir binada olmamız devamli beraber olmak demek değil ki kaldıki bu hafta akşamları ful bizdeydi bizde ondaydıkEşin le konuşman lazım her zaman çağırma gidiyorsan sen git ama ben gelmim de
Bizde sizin gibi aile apartmanı 3 dairesi aynı bina da yaşıyoruz
Bizim Kvler bize pek gelmez bende çıkmam bitek görümcemler geldiğinde çıkarım onun haricinde çıkmam eşim gider uğrar gelir oda arada mesela bu sabah dedim babamlar kahvaltı ya çağırıyor çıkalım mı dedim sen Çık ben cikmicam kendisi çıktı
Eşin le konuşman lazım her zaman çağırma gidiyorsan sen git ama ben gelmim de
Bizde sizin gibi aile apartmanı 3 dairesi aynı bina da yaşıyoruz
Bizim Kvler bize pek gelmez bende çıkmam bitek görümcemler geldiğinde çıkarım onun haricinde çıkmam eşim gider uğrar gelir oda arada mesela bu sabah dedim babamlar kahvaltı ya çağırıyor çıkalım mı dedim sen Çık ben cikmicam kendisi çıktı
İyi ama benim problemim değil ki bu benn yanlız bırakmadım sonuçta ben nasıl ki ailem ile.hafta bir görüşmüyorum ayda yılda bir de.onlar geliyor tamam görüş annen ile in evine sora kalktım gel ama devamli ben yemek yapıyorum bu halim le çağıralım çaya çağıralım banada yazık hamileyim bide normalde zaten ben su da pişirsem ona indiririmİyi de nasıl konuşmayı düşünüyorsunuz?
Kayınvalideniz dul olduğu için eşiniz çok üstüne düşüyor. Sizinle otururken, bir şeyler yaparken vicdan azabı çekiyor annesi yalnız diye. Aralarına konuşarak girmeniz çok zor gibi geliyor bana.
Aynen öyle mesafe yi koymak lazımYani sonuç ta bir binada olmamız devamli beraber olmak demek değil ki kaldıki bu hafta akşamları ful bizdeydi bizde ondaydık