Lütfen gebelik testime bakar mısınız

gns-gns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2025
11
5
1
Kızlar adetime 2 gün var adetime tam bir hafta kala kahverengi akıntım gelmeye başladı test bu şekilde test yapmak için erken mi sanki çok silik bir çizgi var gibi geliyor

Eklentiler

• IMG_3403.webp
    IMG_3403.webp
    190,8 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar adetime 2 gün var adetime tam bir hafta kala kahverengi akıntım gelmeye başladı test bu şekilde test yapmak için erken mi sanki çok silik bir çizgi var gibi geliyor
Canım başka fotolar yükler misin, bunda pek belli değil

Birde bu var ama testin kendi çizgisi gibi sanki sanırım biraz acele ediyorum 3 4 gün kahverengi akıntım oldu o yüzden biraz şüpheleniyorum

Eklentiler

• IMG_3404.webp
    IMG_3404.webp
    199,5 KB · Görüntüleme: 44
Birde bu var ama testin kendi çizgisi gibi sanki sanırım biraz acele ediyorum 3 4 gün kahverengi akıntım oldu o yüzden biraz şüpheleniyorum
Canım ben göremedim :(
İstersen yarın yine tekrarla testi

Senin için fotoyla oynadım biraz netleştirdim. Bence çizgi var

Eklentiler

• IMG_1469.webp
    IMG_1469.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 42
Aslında test yapmak için çok erken değil bence 2 gün kalmış ama kişiden kişiye değiştiği için çok çok silik çıkabilir bende gördüm çizgiyi inşallah gerçekten vardır. Regl gününüzü bekleyip öyle yaparsanız inşallah daha net çıkacaktır🙏

Back
X