Surekli fikirlerinizi okuyordum bende paylassam benimlede boyle guzel dertlesirlermi diyip uye olup sizinle dertlesmeye geldim dogum yaptıktan sonra yaşadığım sorunlar bitmedi meğer ben calıştığım için hiçbir seyi gorememisim lohusalık donemimde esim ise gidiyorum diyip arkadaslarıyla gezdi bu seyi ogrendigim gun ustune bide kendi normal olmayan fotolarının whatsapp uzerinden birisine gonderdigini yakaladım daha 15 gunluk bebegimle anneme gittim geldi yalvardı ve ailem beni kabul etmesine ragmen kendimi sığıntı gibi hissedip geri döndüm her gün içkisi eksik olmaz 2 gun sorunsuz yasıyorsak 5 gun kavgalıyız siddet yok kumar yok ama ictigi zaman onu gorunce midem bulanıyor onun elini bile tutmak istemiyorum ve hala içiyor her gun bir bahaneyle sorun yaratıyor ben ne yapacagımı bilmiyorum cocugum icin bosanmış bir ailenin cocugu olmasın diye katlanıyorum sadece icimdeki sevgiyide öldürdu dun aksam evden cıktı ben ailesini aradım geldiler esimde geldi yanlarında bana senin yuzunu gormek istemiyorum artık keske evlenmeseydik gibi sozler soyledi içmişti ama cok zoruma gitti ya sonrada evden cıktı gitti bende artık bu evde duramıyorum her olayda senin ailen benim ailem tartsmalarından sıkıldım ben ailesiyle cok iyiyim saygımı eksik etmem ama inanın artık sadece tartısmak icin konular bahane ettigini dusunuyorum ne yapacagımı bilmiyorum dogumdan once ben calsmayacgm icin kredi cekip eline 11bin para verdim altınlarımı sattım sıkıntıya girmesin borclarımızı odesin diye ayrıca araba kredimizde var smdi ben hepsini odemek zorundayım cok zordayım ve hala bana sen benim icin ne yaptın ki diyor eve gelmeden once arkadasının yanına gecer icip eve gelir bebegimize o haliyle dokunurken bile uzuluyorum ickisini bırakamıyor bugun kesin annesinin zoruyla eve gelecek ve bende bu yalan evliligi bebegim icin surdurmeye devam edecegim yanlış biliyorum ama bosanırsam insanlar ne der bebegim gelecekte nasıl etkilenir diye dusunup duruyorum fikirlerinize ihtiyacım var sizce artık yeter diyip anneme bidaha donmemek üzere gidiyim mi sizinle paylasıyorum cunku bu seyi yapabilmek icin gücünüze ihtiyacım var tek başıma bu gücü kendimde goremiyorum biraz fikir destegine ihtiyacım var ne olur yardım edin