- 15 Ekim 2016
- 6.523
- 11.747
- Konu Sahibi oylesinebirii0
Ne gezmesi ne hayat yaşaması yahu kardeşim hiç tanımadığı insanlarla yapayalnız büyürken ne gezmesi bu ne egoist bir düşünce kardeşlerim için canımı veririm onlarda öyle demekki her aile aynı değilKonuyu ilk okuduğumda ablanın alması gerektiğini düşünmüştüm ama mantıklı düşününce bu kızcağız da daha 21 yaşında ne diploması var ne de düzenli bir geliri var o çocuğu düzgün eğitim alacağı bir okula da yollayamaz çocuğa gerekli temel besin maddelerini de sağlayamaz. Kardeşi umurunda olmasa gelip burada konu açamazdı zaten çok da acımasızca eleştirildiğini düşünüyorum. O yaşlardaki beni hatırlayınca konserlere, etkinliklere giden, arkadaşlarıyla gezmeye tatillere giden, pembe gözlükle gezen bir kız var. Bu yaştaki bir insana böyle ağır sorumluluk yükleyip, bu kadar insafsızca yüklenilmesini doğru bulmuyorum. Hayat zaten ona adil davranmamış, o anneye rağmen kötü yollara düşmemiş kardeşim için ne yapabilirim diye soruyor.
Kardeşim üstelik 4 yaşındaki bebek kardeşim yetiştirme yurdunda büyücek ben koca derdine düşecek ha oldu