- 19 Haziran 2023
- 202
- 11
- 22
- Konu Sahibi oylesinebirii0
23 suan 2 yas var aramızda. evet tamda olay sizin dediğiniz gibi ne eksik ne fazla özetlemişsiniz resmen. ben bile biyerde bu kadar seyime karsılıksız katlanmısken kendimi garip hissediyorum bazen yüzüm kızarıyo bazı durumlarda ona karsı. ev tutmak kardeşi yanıma alıp hem okutmak hem calısmak bu kadar kolaydoda bide zor olmasına şaşırıyolar. vallahi bu insanlar kendi hayatlarındaki büyük ve kücük problemleride böyle kısa yoldan kolayca yapan insanlar galiba. öyleyse helal olsun ama benim icin durum bu kadar kolay değilYa bu kızın üstüne gitmeyin daha 21 yaşında çocuk o da henüz. Aslında kendisi çok istiyor nişanlısı alalım dese koşa koşa alacak görmüyor musunuz. O da şuan sevgilisine tutunmuş hiç çalışmamış evde çocuk bakmış kendine güvenip kardeşiyle Bi hayat nasıl kursun. O da sevgilisine sığınmış şuan. Burda koca koca kadınlar çocuğa maddi manevi tek başıma yetemem diye boşanmıyor. Evet çok hassas Bi konu 4 yaşında Bi kuzu var ortada çok duygusal düşünüyoruz ama sevgilisi tamam demeden bu kızın şuan gerçekten eli kolu bağlı. Bi yandan da kendini kurtarmak istiyor o evden.
Sevgilin kaç yaşında konu sahibi.