3 aylık kız bebeğim var, bundan 10 gün önce 39,5 ile ateşli havale geçirdi, erzurum araştırma hastanesinde 10 gün novosef antibiyotik tedavisi gördü, eeg çekildi, bütün kontrolleri yapıldı, hiç bir sorun bulunmadı çok şükür, sese karşı tepkide veriyo, kulaklarında da sorun yok, ama 2. ayda agulardı, şuan agulamıyor, neşesi yerinde gülüyo falan ama agu yok, acaba neden olabilir?
ilk once gecmis olsun,Allahim korusun yavrularimizi.Soruna gelince neden kaynakli oldugunu bilmiyorum ama benim kizim da 2-3 aylikken agulardi,surekli sesli bir seyler anlatmaya calisirdi simdi 5 aylik ve agulamiyor,kahkalar ile guluyor ama agulamiyor.Ben bir sorun oldugunu sanmiyorum,sende sikma canini,sadece havaleden kaynakli bir sorun olmadigindan emin olmak icin takipte tut yavrunu.Saglicakla.
Valla araştırma hastanesinde ellerinden geleni yaptılar,hiçbir sorun görünmüyor şimdilik dediler,bu hafta kontrole götüreceğim, agulama değilde ağlama benzeri başka sesler çıkarıyor,inş. bir şeyi yoktur.teşekkür ederim ilginize...