- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
-
İnşallah en güzel haberleri alırsın canım benimHasretle bekleyen ben ama olmuyor pazartesi rahim filmi cekilicem
İnşallah canm insallahİnşallah en güzel haberleri alırsın canım benim
Canım ben 3 yıllık evliyim ancak daha 6 aylık bebeğim var.Canm hakkında hayırlısı ama ben 1 yılı geçti kalamadim pazartesi gunu rahim filmi cekilicem
Eşim korunuyor.Hamilelik istemiyorsun sanirim.
Koruniyorsan hamile degilsindir.
Korunmuyor musun yoksa?
Ya 1 tane var benim ama 2.si olmuyor amin insallahCanım ben 3 yıllık evliyim ancak daha 6 aylık bebeğim var.
İnşallah sağlıklı şekilde olsun da 1 yıl bişey değil.
İnan düşük yapmak felan zor şeyler
Türkiye'ye geldiğimde yaparım artık.Banada hamilesin gibi geldi cnm bir kac gun sonra tekrarla yada kan testi yaptir hemen
Hayırlısı negatif benim için.Bana da hamilesiniz gibi geldi. Hayırlısı neyse o olsun
Kaç yaşında? Kilo ile alakası var mı?Ya 1 tane var benim ama 2.si olmuyor amin insallah
7 yaşında kilo derken benim kilommuKaç yaşında? Kilo ile alakası var mı?
Test bu konuya yükleyememişim
EVEt sizin kilonuz,7 yaşında kilo derken benim kilommu
Yaaaaa lütfen çok teşekkür ederim ama hamilelik lafı çileden çıkarıyor beniCnm hamilesin. Aynısı başıma geldi benim kızım sizin oğlunuzdan daha büyüktü tabi öğrendiğimde. Bende pko var bide ben hiç ihtimal vermedim kızım 16 aylıktı 2 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak kaldı şimdi. Umarım bu gebeliğiniz rahat geçer.
Yaaaaa lütfen çok teşekkür ederim ama hamilelik lafı çileden çıkarıyor beni
Allah size hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
Kızınız yaşı daha iyi benim öyle olsa sevinirim bile
Ayyyy ben Türkiye'de ailemin yanında olsam hiç dert etmem. Yurdışındayım.Evet sevindim bende zaten sütten kesmeside rahat oldu. Sizin 6 ay tam bebişe bebiş geliyor yani çok zor Allah sabır versin. Ablamda öyle oldu oğlu 6 aylıktı hamile kaldığında kızı oldu ama şimdi iyiki olmuş diyor. İkiz gibi büyüdüler. İlk baya bi zor oldu tabi ama şimdi süperler.
Ayyyy ben Türkiye'de ailemin yanında olsam hiç dert etmem. Yurdışındayım.
Sadece eşim ve ben.
Doğum yaptığım zamanı hatırlamak dahi istemiyorum. İnleye inleye uyuduğum günler berbattı.
Sezeryan olmanın bana çok zararı oldu.
Kendimi hiç hazır hissetmiyorum asla.
Yani,inşallah değilimdir ama öyle bişey varsa aldırmayı düşünüyorum çok üzgünüm
Cok geçmiş olsun. Bence hamileysen bile olaya pozitif tarafindan yaklas. Bilemezsin ki belki bu bebegin sana mucize olacak ve hicbir sıkıntı yasamayacaksin. Belki rabbim bunu sana çektiğin sıkıntılara bir mukafat olarak.gonderecek.İnşallah canım.
11 ay karnımdan hergün iğne vurdum 2 düşük yaptım.
Hamileliğim acillerde geçti.
34+5 günlük Doğum yaptım.
Öyle işte kabus dolu günlerdi.
Yinede çok şükür
Yok kuzum niye yanlış anliyim kilom 96 evet kilom var ama burda benim arkadaşım inan 110 kilo ile gelin oldu sonra şimdi 3 tane çocuğu var bence kilo ile alakası yok kilo sadece hamileyken çok olursa rahatsızlıkları veririm ben öyle bilmiyorumEVEt sizin kilonuz,
Yanlış anlama lütfen teyzem kilodan dolayı hamile kalamıyordu ordan geldi aklıma.
Belki de yanlış biliyorum
Yaşadığım ülkede kan testi pek yapılmıyor.Onceki hamileliginizde adet oldugunuzu yazmissiniz. Peki adet olurken hamile oldugunuzdan nasil suphelenipte hamile oldugunuzu kesinlestirdiniz kan testiyle mi ?
Çok teşekkür ederim.Cok geçmiş olsun. Bence hamileysen bile olaya pozitif tarafindan yaklas. Bilemezsin ki belki bu bebegin sana mucize olacak ve hicbir sıkıntı yasamayacaksin. Belki rabbim bunu sana çektiğin sıkıntılara bir mukafat olarak.gonderecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?