• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen çok acil hamile miyim :((

Kızlar ağlamaktan gözpınarlarım kurudu.
Bir umut ped taktım belki hasta olurum diye.
İnşallah ben hata olur hamile olmadığımı öğrenirim.
Tüm isteyen arkadaşlarımda inşallah hamile olduklarını öğrenirler.
Allahım sizlere verir inşallah :KK61:

Kızlar ağlamaktan gözpınarlarım kurudu.
Bir umut ped taktım belki hasta olurum diye.
İnşallah ben hata olur hamile olmadığımı öğrenirim.
Tüm isteyen arkadaşlarımda inşallah hamile olduklarını öğrenirler.
Allahım sizlere verir inşallah :KK61:
Canim kendini neden bu kadar yipratiyorsun...
Daha cok kucuk bebegin seni anliyorum sezeryan izlerin bile hala sizliyor olabilir...
Her gebelik bir degil inan...
Benim de ilk dogumum 35. Haftada gerceklesti zorunlu sezeryanla...
Hastaneyi deli gibi inlettigimi bilirim...
Kwndime tam geldigimde bircok yeni dogum yapan kisi yakinlari bana da gecmis olsuna geldiler dusun yani o anki durumumu...
2. Ye asla diyordum ama oglum 13 aylikken hamile kalmistim....
Iyiki de kalmisim...
37. Haftada dogdu cok kisa surede iyilestim...
Evimize kosarak geldim dusun :)
Simdi abi kardes birlikte takiliyorlar masaallah :)
2. De aradan cikmis oldu :)
Bi nebze rahatlanaman icin yazdim hakkinda hayirlisi olsun tabi ....

Çok teşekkür ederim.
Mutlaka her bebeğin anneye kazandırdığı birşeyler var diye düşünüyorum.
Ama ben öylesine yorgunum öylesine yorgunum ki anlatamam.
Hastane tabelası dahil görmek istemiyorum.
Daha nasıl anlatılır bilmiyorum.
Ne yaptiniz yeniden test yaptirdiniz mi? Peki bu surecte bi uzmandan destek alsaniz. Yani hamile degilseniz bile en azindan bu tramwayi atlatip hayata daha guzel bakabilirsiniz.

N
Ne yaptiniz yeniden test yaptirdiniz mi? Peki bu surecte bi uzmandan destek alsaniz. Yani hamile degilseniz bile en azindan bu tramwayi atlatip hayata daha guzel bakabilirsiniz.
ne söyleyeceğimi bilmiyorum.
Bütün vücudum uyumuş vaziyette. Tekrar test yaptım 1 saat önce. Resmen hamileyim inanamıyorum.

Şimdi oldu

Eklentiler

• IMG_1955.JPG
    IMG_1955.JPG
    99,6 KB · Görüntüleme: 77
Öncelikle tebrik ederim kesinlikle istemediğinizi belirtmişsiniz ve kendinizce haklı sebepleriniz var fakat bu kadar net bir şekilde bebek istemezken neden korunma yöntemi olarakta daha net ve kesin birşey yapmadınız yargılamak için söylemiyorum bu bebek kendi isteğiyle oluşmadı sonuçta. Evet hamileliğiniz zor geçmiştir ki kendimden biliyorum hamilelik lafı bile tüylerimi ürpertiyor oğlum 4yaşında ve ben hala tam olarak cesaret edemiyorum bir yanım hep korkuda çünkü zor bir süreç iki ay da istediğim halde olmadı bakın ne güzel ikinci kez anne olmaya layık görülmüşsünüz yaradan tarafından bu yönden düşünün cennet anaların ayaklarına boşuna serilmiyor. Yanınızda ki bebeğinizi düşünün Allah korusun tırnağına taş değse sizin canınız acır değil mi? Karnınızda ki öyle.. o da szin canınız kanınız kucağınıza alıp sevdiğiniz bebeğinizin aynısı o... aldırmak ömür boyu pişmanlıktır. çevremdekilerden duyuyorum aldıranların çoğu bin pişman

Öncelikle tebrik ederim kesinlikle istemediğinizi belirtmişsiniz ve kendinizce haklı sebepleriniz var fakat bu kadar net bir şekilde bebek istemezken neden korunma yöntemi olarakta daha net ve kesin birşey yapmadınız yargılamak için söylemiyorum bu bebek kendi isteğiyle oluşmadı sonuçta. Evet hamileliğiniz zor geçmiştir ki kendimden biliyorum hamilelik lafı bile tüylerimi ürpertiyor oğlum 4yaşında ve ben hala tam olarak cesaret edemiyorum bir yanım hep korkuda çünkü zor bir süreç iki ay da istediğim halde olmadı bakın ne güzel ikinci kez anne olmaya layık görülmüşsünüz yaradan tarafından bu yönden düşünün cennet anaların ayaklarına boşuna serilmiyor. Yanınızda ki bebeğinizi düşünün Allah korusun tırnağına taş değse sizin canınız acır değil mi? Karnınızda ki öyle.. o da szin canınız kanınız kucağınıza alıp sevdiğiniz bebeğinizin aynısı o... aldırmak ömür boyu pişmanlıktır. çevremdekilerden duyuyorum aldıranların çoğu bin pişman
Teşekkür ederim yorumun için.
Korunuyordum,bu yüzden çok şaşkınım.
Aldırmak benim için söz konusu bile olamaz.
O günaha girmeye gücüm yok büyük konuşmak istemiyorum.

Hep istediğim şey korunurken hamile kalmak ikinci olsun mu olmasın mı ne zman olsun hangi ay da olsun diye düşüncesi yok. Hiç beklemediğin anda şokkk süpriz ben geldim diyen bir bebek. Zorlukları elbette var ama güzel olan herşey zordur hele ki evlat söz konusu olunca. Onların mis kokusu dünyalara bedel. Aldırmayacak olmanıza gerçekten çok sevindim inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız herşey gönlünüzce olsun.

O
Hep istediğim şey korunurken hamile kalmak ikinci olsun mu olmasın mı ne zman olsun hangi ay da olsun diye düşüncesi yok. Hiç beklemediğin anda şokkk süpriz ben geldim diyen bir bebek. Zorlukları elbette var ama güzel olan herşey zordur hele ki evlat söz konusu olunca. Onların mis kokusu dünyalara bedel. Aldırmayacak olmanıza gerçekten çok sevindim inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız herşey gönlünüzce olsun.
o zaman inşalalh sağlıkla sende bu müjdeyi alırsın.
Çok teşekkür ederim tekrardan çok sağol :)

Ben çizgi görmüyorum ..görüyorum da hafif renkli olması gerekir .bu testin ,pozitifse renklenecek fakat negatif olduğundan renklenmeyen kısmı sanırım ..

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum siz ilaçlamı korunuyordunuz yoksa kocanızmı korunuyorduda hamile kaldınız merak ettim işe yaramıyor mu yoksa erkeğin korunması dicem de saçma olacak

Hayırlı olsun bu arada kısmetiniz böyleymiş 2 bebek bir arada büyür böylesi daha güzel

Back