- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
-
Canim kendini neden bu kadar yipratiyorsun...Kızlar ağlamaktan gözpınarlarım kurudu.
Bir umut ped taktım belki hasta olurum diye.
İnşallah ben hata olur hamile olmadığımı öğrenirim.
Tüm isteyen arkadaşlarımda inşallah hamile olduklarını öğrenirler.
Allahım sizlere verir inşallah
Ne yaptiniz yeniden test yaptirdiniz mi? Peki bu surecte bi uzmandan destek alsaniz. Yani hamile degilseniz bile en azindan bu tramwayi atlatip hayata daha guzel bakabilirsiniz.Çok teşekkür ederim.
Mutlaka her bebeğin anneye kazandırdığı birşeyler var diye düşünüyorum.
Ama ben öylesine yorgunum öylesine yorgunum ki anlatamam.
Hastane tabelası dahil görmek istemiyorum.
Daha nasıl anlatılır bilmiyorum.
ne söyleyeceğimi bilmiyorum.Ne yaptiniz yeniden test yaptirdiniz mi? Peki bu surecte bi uzmandan destek alsaniz. Yani hamile degilseniz bile en azindan bu tramwayi atlatip hayata daha guzel bakabilirsiniz.
Ne güzel işte allah aratmasin kimseye aramakda zordur keske ben de hamis olsaaaammmmmmmN
ne söyleyeceğimi bilmiyorum.
Bütün vücudum uyumuş vaziyette. Tekrar test yaptım 1 saat önce. Resmen hamileyim inanamıyorum.
İnşallah benim testler yalandır. İnşallah sen hamilesindir canımNe güzel işte allah aratmasin kimseye aramakda zordur keske ben de hamis olsaaaammmmmmm
Yeni yaptığınız testin resminide atarmisinizN
ne söyleyeceğimi bilmiyorum.
Bütün vücudum uyumuş vaziyette. Tekrar test yaptım 1 saat önce. Resmen hamileyim inanamıyorum.
Evet yaa baya belli cizgiler. Bebegin küçükmüş. yalnız zor tabikide doğum ama karar sizin. Ben böyle bi testi görmek icin 1 senedir bekliyorum. Hayırlısı olsunŞimdi oldu
Teşekkür ederim yorumun için.Öncelikle tebrik ederim kesinlikle istemediğinizi belirtmişsiniz ve kendinizce haklı sebepleriniz var fakat bu kadar net bir şekilde bebek istemezken neden korunma yöntemi olarakta daha net ve kesin birşey yapmadınız yargılamak için söylemiyorum bu bebek kendi isteğiyle oluşmadı sonuçta. Evet hamileliğiniz zor geçmiştir ki kendimden biliyorum hamilelik lafı bile tüylerimi ürpertiyor oğlum 4yaşında ve ben hala tam olarak cesaret edemiyorum bir yanım hep korkuda çünkü zor bir süreç iki ay da istediğim halde olmadı bakın ne güzel ikinci kez anne olmaya layık görülmüşsünüz yaradan tarafından bu yönden düşünün cennet anaların ayaklarına boşuna serilmiyor. Yanınızda ki bebeğinizi düşünün Allah korusun tırnağına taş değse sizin canınız acır değil mi? Karnınızda ki öyle.. o da szin canınız kanınız kucağınıza alıp sevdiğiniz bebeğinizin aynısı o... aldırmak ömür boyu pişmanlıktır. çevremdekilerden duyuyorum aldıranların çoğu bin pişman
Hep istediğim şey korunurken hamile kalmak ikinci olsun mu olmasın mı ne zman olsun hangi ay da olsun diye düşüncesi yok. Hiç beklemediğin anda şokkk süpriz ben geldim diyen bir bebek. Zorlukları elbette var ama güzel olan herşey zordur hele ki evlat söz konusu olunca. Onların mis kokusu dünyalara bedel. Aldırmayacak olmanıza gerçekten çok sevindim inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız herşey gönlünüzce olsun.Teşekkür ederim yorumun için.
Korunuyordum,bu yüzden çok şaşkınım.
Aldırmak benim için söz konusu bile olamaz.
O günaha girmeye gücüm yok büyük konuşmak istemiyorum.
o zaman inşalalh sağlıkla sende bu müjdeyi alırsın.Hep istediğim şey korunurken hamile kalmak ikinci olsun mu olmasın mı ne zman olsun hangi ay da olsun diye düşüncesi yok. Hiç beklemediğin anda şokkk süpriz ben geldim diyen bir bebek. Zorlukları elbette var ama güzel olan herşey zordur hele ki evlat söz konusu olunca. Onların mis kokusu dünyalara bedel. Aldırmayacak olmanıza gerçekten çok sevindim inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız herşey gönlünüzce olsun.
Nasil cift cizgi goremedinizn:OBen çizgi görmüyorum ..görüyorum da hafif renkli olması gerekir .bu testin ,pozitifse renklenecek fakat negatif olduğundan renklenmeyen kısmı sanırım ..
Çift değil tek ..ininci çizgi renklenmemis. .daha önce test yaptın mı yada gördün mü bilmiyorum ama kullanmadan önce ,dikkatli bakılırsa o çizgiler zaten görünüyor ..renk önemliNasil cift cizgi goremedinizn:O
Ben ilk teste göre yorumlamistim,şimdi gördüm ikinci testi ..gayet net :/Nasil cift cizgi goremedinizn:O
Teşekkür ederim yorumun için.
Korunuyordum,bu yüzden çok şaşkınım.
Aldırmak benim için söz konusu bile olamaz.
O günaha girmeye gücüm yok büyük konuşmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?