Lütfen cevap, meme büyütme sonrası orgazm sorunu

seyri

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
73
9
Arkadaslar bunu uzun zamandir araştırıyorum.Böyle bir durumla karşılasan var mı diye,acaba sebep bu mudur diye fakat elle tutulur bir sonuca varamadim o yüzden direk konu başlığı açmayı uygun buldum.Sorum şu; ameliyat öncesi ve sonrası orgazm olmada değişiklik yaşayan var mı,sonrasi sorun yasayan varmi orgazm olmakta.Açıkca sormak gereği duydum.eğer cevaplarsaniz gercekten çok yardımcı olacaksiniz.simdiden cevaplayan herkese teşekkürler..

ben ilgisi olup olmadığını bilemiyorum işte bu yüzden estetik operasyon olan arkaslara böyle bir sorun yaşayıp yasamadiklarini soruyorum.sormamdaki maksat ilgisi olup olmadığı zaten

Problem nedir anlamadim. Orgazm olamiyo
Arkadaslar bunu uzun zamandir araştırıyorum.Böyle bir durumla karşılasan var mı diye,acaba sebep bu mudur diye fakat elle tutulur bir sonuca varamadim o yüzden direk konu başlığı açmayı uygun buldum.Sorum şu; ameliyat öncesi ve sonrası orgazm olmada değişiklik yaşayan var mı,sonrasi sorun yasayan varmi orgazm olmakta.Açıkca sormak gereği duydum.eğer cevaplarsaniz gercekten çok yardımcı olacaksiniz.simdiden cevaplayan herkese teşekkürler..
Eger direkt gogus uclarinizdan uyariliyorsaniz ve amwliyat yuzunden uyusukluk hissizlik falan varsa ondan olabilir. Ya da bi hormon falan baktirin. Aklima baska bisey gelmedi. Ama bence psikolojiktir. Ne kadar oldu ameliyat olali?

2013 de de buna benzer bir soru ile gelmiştiniz bana.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...etigi-ameliyati.419257/page-519#post-30246752
Siz sorunmu yaşıyorsunuz ? Hani aradan bayagı bir zaman geçmiş,benzer bir soru ile gelmeniz :KK64:

S seyri kadın Doğum doktoruna giderseniz aklınızdaki her soruya ce ap verecektir :KK66: hem muayene sonucu nerde problem var onu bulabilir biz ne neden kaynaklanıyor bilemeyiz doktora gittiniz mi hiç?

önceden bir problem yoktu da şu an mı bir problem var. psikolojik bir sebep olabilir. belki partneriniz dokunduğunda siz onun silikon olduğunu bildiğiniz için yapaylık hissi (görüntü olarak söylemiyorum) sizi bu konuda çembere alıp anın tadına varamıyor olabilirsiniz ya da sorun tamamen partneriniz ile ilgibi olabilir. herkes aynı şekilde uyuşmayabilir. ten uyumu diye de bir gerçek var şimdi .

S seyri kadın Doğum doktoruna giderseniz aklınızdaki her soruya ce ap verecektir :KK66: hem muayene sonucu nerde problem var onu bulabilir biz ne neden kaynaklanıyor bilemeyiz doktora gittiniz mi hiç?
Benim merak ettiğim bu ameliyati olan bayanlarin böyle bir sorun yaşayıp yaşamadığı.doktorlar o yüzden olmiycagini düşünüyor.yinede teşekkür ederim mesajiniz için.eğer böyle birsey varsa bunu söylemeleri gerektigini düşünüyorum.bu durumda bu ameliyatı olmazdim ben.

Benim merak ettiğim bu ameliyati olan bayanlarin böyle bir sorun yaşayıp yaşamadığı.doktorlar o yüzden olmiycagini düşünüyor.yinede teşekkür ederim mesajiniz için.eğer böyle birsey varsa bunu söylemeleri gerektigini düşünüyorum.bu durumda bu ameliyatı olmazdim ben.

Yani ameliytı göğüsten oluyoruz koltukaltımla ilgili bir sorunum var deseniz tamam yada herhangi bi bağlantılı bir yerle sorunum var deseniz tamam ama klitorisle göğüsün bağlantısı Yok ki neden orgazm olamayasınız? Söylediğimi tekrar ediyorum kadın Doğuma gidin mutlaka.

önceden bir problem yoktu da şu an mı bir problem var. psikolojik bir sebep olabilir. belki partneriniz dokunduğunda siz onun silikon olduğunu bildiğiniz için yapaylık hissi (görüntü olarak söylemiyorum) sizi bu konuda çembere alıp anın tadına varamıyor olabilirsiniz ya da sorun tamamen partneriniz ile ilgibi olabilir. herkes aynı şekilde uyuşmayabilir. ten uyumu diye de bir gerçek var şimdi .
evet ameliyattan önce yoktu.

Sanırım sizin durumunuz his kaybından ötürü. Ameliyatın hemen sonrasındaki 1 hafta gibi bir süreçte ben de his kaybı oldu 2.haftada veda ettim :dua: tabi her saat başı yokluyordum ecık ucundan hissetcekmiyim accep diye..

Öyle sıfır his değildi tabi ki hiç bir zaman..Az buçuk hissizlik vardı ama ameliyatların genelinde bu his gelip geçicidir zaten sizinki kalıcı olmuş... Zannediyorumki his problemine ne ameliyatla ne de bir müdahale ile çözüm var.. Geçmiş olsun 1 yıldan sonra his yönünden hiçbir değişim olmaz. 1 yıl geçmediyse bekleyiniz...

Bu soru herkesi niye bu kadar şaşırtmış anlamıyorum. Sanki arkadaş burnumdan kulağımdan ameliyat oldum filan demiş. göğüsle orgazmın ilişkisinı kurmak bu kadar zor olmamalı bi kadın için.
Ben de düşünüyorum göğüs estetiği ve sırf bu nedenle vazgeçiyorum. Çünkü benim için orgazma hazırlayan yol direk goguslerden geçiyor. benim için de çok iyi olur bu konuya kayda değer cevaplar gelirse.
Sizın bi his kaybı veya kendine ait hissetmeme gibi bi durum mu söz konusu? eğer fızyolojık değilse psikolojik bi durum da olabilir. estetik olduklarını bildiğiniz için kendine guvenememe ve ya partnerın tepkisinden cekındıgınız için odaklanamama filan gibi.

Ameliyattan ötürü psikolojik olarak etkilenmiş olabilir misiniz? Zarar gelecek korkusuyla belki bilinçaltında kendinizi korumaya alıyor belki tedirgin oluyorsunuz kendinizi veremiyorsunuz belkide mevzuya. Benim aklıma bu geldi .

X