- 6 Haziran 2024
- 2
- 0
- 24
Bende ameliyat olalı 2 sene oldu oğuzhan beye. 3 ay sonra silikonlarım kaydı. 6 ay sonra revizyon önerdi. Ona da ücret ödedim. Ameliyathane ücreti adı altında. Aynı silikonu kas altından kas üstüne çıkardı. Şimdi ikinci ameliyatımın üzerinden 1 sene geçti silikonlarım yine kaydı. Psikolojim bozulmuş durumda. 3. Ameliyatı öneriyor :) Farklı doktorlarla da görüşme sağladım. Açılan cep genişlediği için artık maalesef sadece silikon değil toparlama+silikon öneriyorlar. Ve revizyon ücretleri 150-200 bandında. Ben de doktor araştırma sürecinde çok ilgili olmasına kandım fakat asla önermiyorum. Hayatım kaydı resmen. 2 kere ameliyat olup çektiğim acı da cabası. Üstelik revizyon yapalım diyip tekrar ücret alması da çok saçmaydı ama başka çarem yoktu. Güzel ve büyük göğüslerim olsun derken babaanne memesine döndü göğüslerim. Hukuki bi sürece gireceğiz gibi görünüyor. Tavsiye etmiyorum o yüzden. İyice araştırıp yapılmalı. Doktorun konuşmasına vs kanmayın mutlaka emsal çalışmalarına bakın…Ben Oğuzhan Demirel'e oldum protezle meme dikleştirme ameliyatı geçen sene Ocak ayında. Maalesef silikonlarım kaydı ve Şubat ayında kendisine tekrar revizyon oldum. Şimdilik sonuçtan memnunum, tek problem sol memedeki bağlantı yeri dikişinin açılması. Bu sefer silikon kaymasın diye çok sert dikiş attı doktor ve sebeple dikiş enfeksiyonu gelişti cildimde. Şimdi pansuman yaparak oranın kapanmasını bekliyoruz. Doktor hastasına sahip çıkan, bir sorun yaşadığında sorumluluk alan biri. Bu tip ameliyatlarda en önemli şey doktorun ameliyat sonrası hastasıyla ilgilenmesi bence.