Ben de bu durumun tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Çünkü ameliyatımın üstünden sadece bir hafta geçti, tam olarak hissizliğin ortadan kalktığı bile söylenemez. Fakat böyle bir sorun yaşamadım. Kendimi ameliyata ve sonrasında sahip olacağım memelere çok iyi hazırlamıştım ve bunu partnerimden de saklamamıştım. Yani onu da buna hazırlıyordum :) Belki de bu yüzden rahat ve psikolojik olarak hazırdım. Zaten bildiğim kadarıyla erkekler de gayet olumlu karşılıyor bu ameliyatı, hemen hemen çoğu destekliyor, teşfik ediyor.
Kısacası bu ameliyattan değil yaşadığınız sorun farklı bir sebepten kaynaklanıyor olmalı. Bu konuda bir uzmana danışmanız ve en kısa zamanda kadın doğuma gidip bir görünmenizi tavsiye ediyorum ben de. Umarım açıkça sorduğunuz soruya içtenlikle cevap verebilmişimdir. Kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızz dileğyle.
Kısacası bu ameliyattan değil yaşadığınız sorun farklı bir sebepten kaynaklanıyor olmalı. Bu konuda bir uzmana danışmanız ve en kısa zamanda kadın doğuma gidip bir görünmenizi tavsiye ediyorum ben de. Umarım açıkça sorduğunuz soruya içtenlikle cevap verebilmişimdir. Kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızz dileğyle.