• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Lütfen birisi yaşadık düzeldi desin yardım:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozefe123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2021
644
263
53
34
Oğlum 5 yaşında
Geçen hafta salı günü ateşlendi hemen çocuk dr gittik boğaz kızarık dedi kan verelim dedim gerek yok dedi antibiyotik yazdı yolladı. Kullandık tam 6.gün ateşi geçti. Fakat bugün salı ve yeniden ateşlendi antibiyotik 250 mg yetersizmi geldi ya da farklı bir sorunmu var anlamadım uykum kaçtı artık kafayı yemek üzereyim. Yarın 3 buçukta tekrar çocuk doktoruna götürücem ama düşünmekten uyuyamıyorum ateş düşürücülerle düşüyor ateşi. 7 gündür ateşli arada sadece 2 gün yoktu ateşi lütfen yaşayan atlatan varsa böyle bir durum yazsın nolur

Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.

çok geçmiş olsun. hemen umutsuzluğa kapılmayın. oğlumun 10 günde bir hastalandığı 1 ay geçirdik. antibiyotik bittikten 3 gün sonra yeni enfeksiyon başlamıştı, bu sefer viral... biz de antibiyotiği erken mi kestik diye endişelenmiştik. o dönem gittiğimiz doktor 10 gün ateşli takip ettiğim çocuk var dedi. çok zor ama inşallah ciddi bir şey değil.

çok geçmiş olsun. hemen umutsuzluğa kapılmayın. oğlumun 10 günde bir hastalandığı 1 ay geçirdik. antibiyotik bittikten 3 gün sonra yeni enfeksiyon başlamıştı, bu sefer viral... biz de antibiyotiği erken mi kestik diye endişelenmiştik. o dönem gittiğimiz doktor 10 gün ateşli takip ettiğim çocuk var dedi. çok zor ama inşallah ciddi bir şey değil.
Artık çok yıprandım bide bebeğiö var 4 aylık günlerdir onumu korusam oğlanamı baksam diye kafayı yemek üzereyim. Hiç böyle ateşlenmemişti bide ateşi düşerken aşırıda terlemesi oluyor. Bugün götürücem dua edin kötü birşeyi olmasın

HİÇ KORKMAYIN BIZDE AYNISINI YAŞADIK,YAŞIYORUZ HATTA 2 HAFTA ÖNCE KRİPTİK TONSİLİT OLDU OĞLUM ANTIBIYOTİKLER DÜŞÜRMEDİ ATEŞİNİ ANCA İĞNEYE BASLAYINCA DÜŞTÜ,İĞNE BİTELİ 1 HAFTA OLDU,ŞUAN YINE BOĞAZI KIZARIK VE COK MIDE BULANTISI VAR DR A GITTIK TAKIP EDİN DEDI ATEŞİ ÇIKARSA YENI ANTIBIYOTIK,BEKLEMEDEYIZ YANI BOYLE SEYLER OLABILIYOR

Geçmiş olsun , benzerini geçen dönem yaşadık. Tam iyileşiyor derken tekrar ateslendi.
İlk Dr a götürdüğüm büyün tahlillerini yaptırmıştım. İnfulanza dahil. Hepsi temiz çıkmıştı.

Siz yine Dr a götürün ama üzülmeyin.

Geçmiş olsun , benzerini geçen dönem yaşadık. Tam iyileşiyor derken tekrar ateslendi.
İlk Dr a götürdüğüm büyün tahlillerini yaptırmıştım. İnfulanza dahil. Hepsi temiz çıkmıştı.

Siz yine Dr a götürün ama üzülmeyin.
Bugün götürdüm hormon testine vitamin testine kadar yapıldı hiçbir sorun çıkmadı çok şükür sadece ufak bir balgamı var dedi onuda öksürünce çıkartabiliyor dedi. İnşallah tekrar ateş olmaz inşallah bununla bitmiştir

HİÇ KORKMAYIN BIZDE AYNISINI YAŞADIK,YAŞIYORUZ HATTA 2 HAFTA ÖNCE KRİPTİK TONSİLİT OLDU OĞLUM ANTIBIYOTİKLER DÜŞÜRMEDİ ATEŞİNİ ANCA İĞNEYE BASLAYINCA DÜŞTÜ,İĞNE BİTELİ 1 HAFTA OLDU,ŞUAN YINE BOĞAZI KIZARIK VE COK MIDE BULANTISI VAR DR A GITTIK TAKIP EDİN DEDI ATEŞİ ÇIKARSA YENI ANTIBIYOTIK,BEKLEMEDEYIZ YANI BOYLE SEYLER OLABILIYOR
Teşekkür ederim evet yokmuş birşeyi bütün tahlilleri bugğn temiz çıktı çok şükür. Boşuna uykusuz geceler geçirdim annelik işte 😃

Back