• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen birileri yardım etsin

hznlbrkz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
5
2
1
26
Eşimle 6 aydır evliyiz ve ben lanet olası bir vajinismus olan kadınlardan biriyim eşimle daha hiç ilişkiye giremedim çünkü korkularım peşimi bırakmıyor maddi sıkıntılardan dolayı ve eşimin önyargılarından dolayı psikiyastriste gidemiyorum evde nasıl yenebilirim bu illeti lütfen yardımcı olun kafayı yicem

Eşinizden habersiz bir doktor ile görüşün. Birlikte gitmeniz gerekiyorsa eşinizi ikna etmeyi o zaman düşünürsünüz.

Eşimle 6 aydır evliyiz ve ben lanet olası bir vajinismus olan kadınlardan biriyim eşimle daha hiç ilişkiye giremedim çünkü korkularım peşimi bırakmıyor maddi sıkıntılardan dolayı ve eşimin önyargılarından dolayı psikiyastriste gidemiyorum evde nasıl yenebilirim bu illeti lütfen yardımcı olun kafayı yicem
Merhabalar.Ben kendim aparatlar sayesinde burasının da katkısıyla yendiiim sende yapablirisn korkma.Dilersen yardımcı olurum.

Tabi ki isterim ama hiç inanmıyorum aparatlarla olqcağına o derece negatifim
En başta bu fikri aklından çıkarman lazm '' olmayacak '' değil BEN YAPABİLİRİM diceksin yoksa çok zor yenersin
Negatifim değil pozitifim demen lazm
Bilinç altına olmsuz mesaj yollama
SEN YAPABİLİRSİN 💪

Tabi ki isterim ama hiç inanmıyorum aparatlarla olqcağına o derece negatifim
Hiç korktuğun gibi değil canım inan bir şans ver yeter ki birde beyin bizim komuta merkezimiz oraya neyi ekersen onu biçersin siparişini ver yardımcı olurum sana

En başta bu fikri aklından çıkarman lazm '' olmayacak '' değil BEN YAPABİLİRİM diceksin yoksa çok zor yenersin
Negatifim değil pozitifim demen lazm
Bilinç altına olmsuz mesaj yollama
SEN YAPABİLİRSİN 💪
Kesinlikle katılıyorum size ben hep bu şekilde yapmıştım😍

Çok teşekkür ederim inşallah herkes yener. Evliliğin en cicim aylarını kabus gibi götürüyor
Ne yazik ki öyle ☹️ Evliliğin en güzel zamanları yendiğimiz gün yeniden evlenmiş gibi olduk napalım😊 bende aparat sayesinde kendim yendim gerçekten kolay bir psikoloji değil.Umarum bu illetle savaşan her kadın bizim kadar şanslı olur

Hem de öyle bir güzel yenersin ki gün gelir bizler gibi buraya acaba kime ne faydam olabilir diye yardıma koşarsın sevgili arkadaşım 😊😊🤲🏻Allah’ın izniyle ve sonra kendi cesaret soluğunla üstesinden geleceksin sen yine çok uzun zaman geçirmemişsin burada o kadar uzun yıllar sonunda Yenenler var ki zamanın uzun olması ertelediğimiz için.Mesela ben üç sene sonunda çok şükür 🤲🏻Yanındayız yeneceksin 🌷🌷🌷

Hem de öyle bir güzel yenersin ki gün gelir bizler gibi buraya acaba kime ne faydam olabilir diye yardıma koşarsın sevgili arkadaşım 😊😊🤲🏻Allah’ın izniyle ve sonra kendi cesaret soluğunla üstesinden geleceksin sen yine çok uzun zaman geçirmemişsin burada o kadar uzun yıllar sonunda Yenenler var ki zamanın uzun olması ertelediğimiz için.Mesela ben üç sene sonunda çok şükür 🤲🏻Yanındayız yeneceksin 🌷🌷🌷
Beni anlattın resmen canım seninde gözün aydın olsun mutluluklar🌸❤️

Kesinlikle öylee canımm💚
Amin inşallah canım Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim çok teşekkür ediyorum senin de gözün aydın.Yorumlarda hep görüyorum sen de elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyorsun çünkü gerçekten bu durumu yaşamayan bilemez.Allah herkesin yardımcısı olsun biz başardık sıra onlardan.Birlikte çok güçlüyüz 💪

Merhaba, aparatlara karşı önyargılı olman normal. Ama kendi kendine tedavi sürecinde bu aparatlar kullanılıyor. Aparatı şimdi alırsan bu sorunu düzeltme üzerine bir adım atmış olursun ya da öncelikle aynayla kendini tanıma, dokunma alıştırmaları, kegel egzersizleri olarak adım adım ilerleyip aparat kullanımına geçebilirsin. Bu adımları üstünkörü yazdım, detaylı araştırıp uygularsan, pes etmezsen üstesinden gelinmeyecek şey olmadığını zamanla göreceksin.

Çok teşekkür ederim güzel kardeşim Allah razı olsun inşallah artık bitsin bu sıkıntı gerçekten mii yaa şaja gibi nasıl 3 yıl sürmüş şimdi ne sıkıntılar atlatmışsındır darısı benim başıma 🌼🌼😊😊

Merhaba, aparatlara karşı önyargılı olman normal. Ama kendi kendine tedavi sürecinde bu aparatlar kullanılıyor. Aparatı şimdi alırsan bu sorunu düzeltme üzerine bir adım atmış olursun ya da öncelikle aynayla kendini tanıma, dokunma alıştırmaları, kegel egzersizleri olarak adım adım ilerleyip aparat kullanımına geçebilirsin. Bu adımları üstünkörü yazdım, detaylı araştırıp uygularsan, pes etmezsen üstesinden gelinmeyecek şey olmadığını zamanla göreceksin.
İnşallah yenicem inanıyorum kendime fakat o aparatlar bir sıkıntı çıkarmaz değil mi yani ne biliyim bi hata falan olmaz yani demi

Kendini strese sokamaman gerek meditasyon yapabilirsin ve cinsel birleşmeyi kabullenebilirsin. Bu bir nevi evrene olumlu mesaj göndermek. Örneğin; cinsel birleşme çok normal bir durum kendimi ve eşimi sevdiğim için bu durumu kabulleniyorum. Gün içinde sakince bu cümleyi tekrar edebilirsin. Evvelden beri bu böyle değil miydi? Aparatlar veya kayganlaştırıcı jeller sana yardımcı olabilir. Kendine şans ver ve denemekten asla vazgeçme :)

Kendini strese sokamaman gerek meditasyon yapabilirsin ve cinsel birleşmeyi kabullenebilirsin. Bu bir nevi evrene olumlu mesaj göndermek. Örneğin; cinsel birleşme çok normal bir durum kendimi ve eşimi sevdiğim için bu durumu kabulleniyorum. Gün içinde sakince bu cümleyi tekrar edebilirsin. Evvelden beri bu böyle değil miydi? Aparatlar veya kayganlaştırıcı jeller sana yardımcı olabilir. Kendine şans ver ve denemekten asla vazgeçme :)
Çok teşekkür ederim öyle düşünüyorum zaten işte tam o sırada herşey siliniyor kafamdan ama bu aparatların üzerinde çok duracam da biraz korkuyorum bi zarar gelirse falan diye

Back
X