- 18 Mayıs 2008
- 20
- 3
-
- Konu Sahibi Kkeelleebbeekk190719
Baba'nın gerekçesi biraz Abes geldi ama belki de öngörmediğin senin onları daha Detaylı bildiği Şeyler vsr Olanilir mi ?Onlara gore konu statu yada maddiyat degilmis. Uygun bulmuyorlarmis. Babam avukat ve israrla kendi istedigi gibi bir hayat yasamam gerektigini dusunuyor. Benim istedigim biriyle evlenirsen mutlu olacagini, onunla evlenirsen de mutsuz olacagini garanti ediyorum diyor bana. Bana soyledikleri gerekcelerden bir tanesi amcasinin oglunun nisan atmis olmasi . .
İlginç, direk aklıma bu gelmişti. Sebep bu değilse ne anlamak mümkün değil.Yok hayir ailemin maddi destege ihtiyaci yok, bu yuzden herhangi bir destek sozkonusu degil.
Ailenin tavrı tarzı ne olursa olsun alel acele evlenmeyi gerektirecek bir sebep yok ortada. Biraz zamana bırak, öfkeyle kalkan zararla oturur.Bende yalniz nikahtan yana degildim. Fakat oyle ileri gittilerki artik bu evlilik olmasa dahi ailemle aramdaki iliski tamamen koptu. Benim unutamayacagim seyler duydum ve bu yuzden artik nikah fikri gayet mantikli geliyor. Guven konusunda hicbir suphe yok icimde. Ilk gorusmemizden itibaren evlilik konusunda gayet net bir karara sahibiz.
Hakli olabilirsiniz ama bunun sonu yokki. Her insanin her yasta vizyonu degisir. 40 yasinda begendigimizi 41 yasinda begenmeyiz, bunu dusunerek evlilik icin adim atamayiz zaten. Kendimi hazir gordugum icin bu zamanda bu adimi atiyorum. Mesele tabiki yas hesabi degil.Ailenin tavrı tarzı ne olursa olsun alel acele evlenmeyi gerektirecek bir sebep yok ortada. Biraz zamana bırak, öfkeyle kalkan zararla oturur.
Ayrıca artık 20 yaşımda değilim diyorsun ya bak bu bile seni yanlışa sürükleyebilir. Şuan 31 yaşımdayım, tahmini senin yaşlarında bi evlilikten döndüm. Şuan iyiki dönmüşüm diyorum. 3 yıl bile insanın vizyonuna çok şey katiyor