sevgilin var görücü ile görüşeceksin.kendini sevgilinin yerine koy kendine sor bu soruyu bakalım mantığın ne cevap verecek.
Annene sevgilini söylemene gerek yok ki.Annem bilmediği için durumu onu da kıramadım. Teşekkür ederim yorumunuz için . Evet bende olsam kötü hissederdim .
Ablalarım merhaba herkese kucak dolusu sevgiler.Bir kusurum olursa affola.. Benim sıkıntım şu. Haftaya görücülerim gelecek ilk defa ..okulun bitmesine az kaldı annem önceden okuyor derdi kabul etmezdi artık o da edelim yavaş yavaş demeye başladı . Neyse gelecekler . Benimde 3buçuk aya yakın görüştüğüm biri var çok büyük aşkla bağlı değilim ama seviyorum mantığıma yatan biri efendi düzgün biri . Anneminde çocuktan haberi yok çünkü daha erken diye düşünüyorum.. Ama görücü de gelirse o çocuğa haksızlık etmiş olur muyum ? Görücü geleceğini ona söylemeli miyim ? Yani gelenler beni beğenirse, benim de ailemin kafasına yatarsa mutlaka çocukla görüş diyecekler .. Umarım sıkıntımı anlatabilmişimdir . Tecrübeli ablalarım lütfen bir fikir verin . Şimdiden teşekkür ederim ..
bizim burada gelen görücü geri çevrilmez buyur edilir ama istenmiyorsa uygun şekilde söylenir henüz düşünmüyoruz yada değişik bahanelerle görüşme bitirilir ben 3.5 senelik sevgilim varken birsürü görücü geldi gitti hiçbirini geri çevirmedik okul var falan dedik hem böyle taliplerin olunca da sevgilin beyfendi tırsıyor iyi oluyor o yönden de değerin artıyor gibi birşey bir yöndeAblalarım merhaba herkese kucak dolusu sevgiler.Bir kusurum olursa affola.. Benim sıkıntım şu. Haftaya görücülerim gelecek ilk defa ..okulun bitmesine az kaldı annem önceden okuyor derdi kabul etmezdi artık o da edelim yavaş yavaş demeye başladı . Neyse gelecekler . Benimde 3buçuk aya yakın görüştüğüm biri var çok büyük aşkla bağlı değilim ama seviyorum mantığıma yatan biri efendi düzgün biri . Anneminde çocuktan haberi yok çünkü daha erken diye düşünüyorum.. Ama görücü de gelirse o çocuğa haksızlık etmiş olur muyum ? Görücü geleceğini ona söylemeli miyim ? Yani gelenler beni beğenirse, benim de ailemin kafasına yatarsa mutlaka çocukla görüş diyecekler .. Umarım sıkıntımı anlatabilmişimdir . Tecrübeli ablalarım lütfen bir fikir verin . Şimdiden teşekkür ederim ..
yıl 2015 ya görücü mü kaldı...Ablalarım merhaba herkese kucak dolusu sevgiler.Bir kusurum olursa affola.. Benim sıkıntım şu. Haftaya görücülerim gelecek ilk defa ..okulun bitmesine az kaldı annem önceden okuyor derdi kabul etmezdi artık o da edelim yavaş yavaş demeye başladı . Neyse gelecekler . Benimde 3buçuk aya yakın görüştüğüm biri var çok büyük aşkla bağlı değilim ama seviyorum mantığıma yatan biri efendi düzgün biri . Anneminde çocuktan haberi yok çünkü daha erken diye düşünüyorum.. Ama görücü de gelirse o çocuğa haksızlık etmiş olur muyum ? Görücü geleceğini ona söylemeli miyim ? Yani gelenler beni beğenirse, benim de ailemin kafasına yatarsa mutlaka çocukla görüş diyecekler .. Umarım sıkıntımı anlatabilmişimdir . Tecrübeli ablalarım lütfen bir fikir verin . Şimdiden teşekkür ederim ..
bizim burada gelen görücü geri çevrilmez buyur edilir ama istenmiyorsa uygun şekilde söylenir henüz düşünmüyoruz yada değişik bahanelerle görüşme bitirilir ben 3.5 senelik sevgilim varken birsürü görücü geldi gitti hiçbirini geri çevirmedik okul var falan dedik hem böyle taliplerin olunca da sevgilin beyfendi tırsıyor iyi oluyor o yönden de değerin artıyor gibi birşey bir yönde
yıl 2015 ya görücü mü kaldı...
seni vitrine mi çıkarıyorlar yani.
ben anlamıyorum görücü denen şeyi. ve ailelerin kızlarını nasıl böyle bir şeye maruz bırakabildiğini.