özel bir şirkette çalışıyorum işe başlayalı 6 yıl oldu. ama halen kişiler arasındaki çatışmalardan rahatsızım.
morelim bozuk olur, ne bu sürat- bakımlı olurum bu günlerde var birşeyler sende derler- bir şey söylerim sen çok biliyorsun ya derler. işi bırakmayı çok kez düşünüyorum ama 2-3 yıl borçumdan dolayı çalışmak zorundayı. ama işyerimden,patronlarımdan memnunum. aynı odada olup çalışmak zorunda olduğum kişilerle sorunlarım var. bana işyerinde 1 ay huzur verseler, 2 ay burnumdan geliyor her sabah dua ederek geliyorum işyerine sırf bu yüzden psikoloğa dahi gittim ama olmuyor. çünkü odada 5 kişiyiz 1 bire tartışsan diğer 3-4 seninle buzuşuyor bu nasıl oluyor anlamıyorum ama galiba grplaşmadan ama inanın onlarda kapıdan çıktıklarında birbirlerinin arkasından konuşuyor. ben onlardan sonra başladım.
anlamıyorum onlara telefonla görüşmem bile batıyor. onlar işçilerle, ben bankacı, maliyeci, müfettişlerle, ymm, genel müdürlerle görüşüyorum. herhalde onlar gibi konuşmam olamaz. nezaket ve saygı çercevesinde olmalı ama onlar bunu anlamıyor. güya ben sesimi değiştirip bi acayip konuşuyormusum falan filan ben ne yapmalım başka bi iş mi arayayım kendime ama önüm açık çalıştığım yerde yükselme sansım var...
kızlar bana yardım edin, bir fikir verin.
:18: