• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bir fikir verin

pekerf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
19
0
36
İzmir
özel bir şirkette çalışıyorum işe başlayalı 6 yıl oldu. ama halen kişiler arasındaki çatışmalardan rahatsızım.
morelim bozuk olur, ne bu sürat- bakımlı olurum bu günlerde var birşeyler sende derler- bir şey söylerim sen çok biliyorsun ya derler. işi bırakmayı çok kez düşünüyorum ama 2-3 yıl borçumdan dolayı çalışmak zorundayı. ama işyerimden,patronlarımdan memnunum. aynı odada olup çalışmak zorunda olduğum kişilerle sorunlarım var. bana işyerinde 1 ay huzur verseler, 2 ay burnumdan geliyor her sabah dua ederek geliyorum işyerine sırf bu yüzden psikoloğa dahi gittim ama olmuyor. çünkü odada 5 kişiyiz 1 bire tartışsan diğer 3-4 seninle buzuşuyor bu nasıl oluyor anlamıyorum ama galiba grplaşmadan ama inanın onlarda kapıdan çıktıklarında birbirlerinin arkasından konuşuyor. ben onlardan sonra başladım.
anlamıyorum onlara telefonla görüşmem bile batıyor. onlar işçilerle, ben bankacı, maliyeci, müfettişlerle, ymm, genel müdürlerle görüşüyorum. herhalde onlar gibi konuşmam olamaz. nezaket ve saygı çercevesinde olmalı ama onlar bunu anlamıyor. güya ben sesimi değiştirip bi acayip konuşuyormusum falan filan ben ne yapmalım başka bi iş mi arayayım kendime ama önüm açık çalıştığım yerde yükselme sansım var...

kızlar bana yardım edin, bir fikir verin. :36::43::18:

merhaba. huzursuz bır ısyerınde calısmanın ne demek oldugunu bılırım. kımı zaman patron mudurun kotu oldugu kımı zaman calısma arkadaslarının kotu oldugu ortamlarda calıstık. ıyı bır ıs bulabıleceksen ayrıl derım. huzur cok onemlı. sabret demeyecegım cunku boyle durumlarda ısını de kotu yaparsın olur olmadık ınsanlar ıle tartısırsın adın kavgacı personele cıkar. yukselecegınden emın oldugun o yerden, bır bakmıssın cıkartılmıssın ya da uyarı alıyorsun patronlarından. bunların olmadıgını dusunecek olursak en onemlısı nefret ettıgın bır ıs ya da ortamda hasta olursun resmen. ve su da mutsuz streslı bır ortamda calısırken kafan dolu oldugu ıcın ıste cok buyuk hatalar da yapabılırsın. gelecegım var burda derken hem ısınden hem saglıgından olma derım. ben de borclardan dolayı calısan bıryımdır senı cok anlıyorum ısı hemen bırakamazsın ıyı bır arastırma yap derım yenı bır ıs konusunda.

teşekkürler canım, söylediklerin çok mantıklı geldi. bende kendime söyleyip duruyorum bunları ama ne kadar doğru olur diye düşünüyorum. söylediklerini değerlendireceğim. :16:

teşekkürler canım, söylediklerin çok mantıklı geldi. bende kendime söyleyip duruyorum bunları ama ne kadar doğru olur diye düşünüyorum. söylediklerini değerlendireceğim. :16:

bu ısyerınde tecruben varmıs ıs rahat bulabilirsin dıye dusunuyorum. bır arastırma yap derım gorusmeler yap ıcıne sınerse ayrıl derım. hem bılıyor musun baska ısler bulmak ısını degıstrmezsen bıle sana moral olacaktır zor durumda kalırsam ne olur dıye dusunmeyeceksın. ıs bulabılırım dusuncesı guven verecek sana.

niye birileri mutlu olsun diye işini bırakacaksın ki... kim ne derse desin ''he'' diyip geçmeyi öğren bence.. olumsuzluklara rağmen dimdik ayakta,işinin başında kal..
senin ayağını kaydırmak istiyorlar belki de.. kıskanıyorlar seni.. işten ayrılarak onları mutlu mu edeceksin.. iş dışında muhattap olma.. sana birşey dediklerin de ''haklısın'' de yeter bu onlaara..
yükselme ihtimalin de varken işini bırakma derim.. başka işe odaklanmak kolay olmuyor çünkü..

özel bir şirkette çalışıyorum işe başlayalı 6 yıl oldu. ama halen kişiler arasındaki çatışmalardan rahatsızım.
morelim bozuk olur, ne bu sürat- bakımlı olurum bu günlerde var birşeyler sende derler- bir şey söylerim sen çok biliyorsun ya derler. işi bırakmayı çok kez düşünüyorum ama 2-3 yıl borçumdan dolayı çalışmak zorundayı. ama işyerimden,patronlarımdan memnunum. aynı odada olup çalışmak zorunda olduğum kişilerle sorunlarım var. bana işyerinde 1 ay huzur verseler, 2 ay burnumdan geliyor her sabah dua ederek geliyorum işyerine sırf bu yüzden psikoloğa dahi gittim ama olmuyor. çünkü odada 5 kişiyiz 1 bire tartışsan diğer 3-4 seninle buzuşuyor bu nasıl oluyor anlamıyorum ama galiba grplaşmadan ama inanın onlarda kapıdan çıktıklarında birbirlerinin arkasından konuşuyor. ben onlardan sonra başladım.
anlamıyorum onlara telefonla görüşmem bile batıyor. onlar işçilerle, ben bankacı, maliyeci, müfettişlerle, ymm, genel müdürlerle görüşüyorum. herhalde onlar gibi konuşmam olamaz. nezaket ve saygı çercevesinde olmalı ama onlar bunu anlamıyor. güya ben sesimi değiştirip bi acayip konuşuyormusum falan filan ben ne yapmalım başka bi iş mi arayayım kendime ama önüm açık çalıştığım yerde yükselme sansım var...

kızlar bana yardım edin, bir fikir verin. :36::43::18:

ben 3 yıl çalıştım huzursuz oldugum bi yerde cehennem gibiydi şimdi diyorum yazık etmişim kendime bence el altından huzurla çalışabilecegin özellikle tek olacagın bi yer ara bence:34:

niye birileri mutlu olsun diye işini bırakacaksın ki... kim ne derse desin ''he'' diyip geçmeyi öğren bence.. olumsuzluklara rağmen dimdik ayakta,işinin başında kal..
senin ayağını kaydırmak istiyorlar belki de.. kıskanıyorlar seni.. işten ayrılarak onları mutlu mu edeceksin.. iş dışında muhattap olma.. sana birşey dediklerin de ''haklısın'' de yeter bu onlaara..
yükselme ihtimalin de varken işini bırakma derim.. başka işe odaklanmak kolay olmuyor çünkü..

canım bu söylediklerini yapmak kolay gibi geliyor. ama zamanla kendinden, kişiliğinden, özgüveninden bir şeyler kaybetmeye başlıyorsun. herkese, herşeye he haklısındemek olmuyor. insanlar mutlaka bi eksiğini bulup seni kırabiliyor. inan bana 6 yıldır dediğin metotla geçti. ama değişen bi şey olmuyor. tek anladığım bu süreçte başta postayı koyacaksın ki hiç kimse seni kullanıp, ezemeyecekk...ama dediğin gibi iş dışında, aynı odada ne kadar olurssa muhatap olmamayı denicem. teşekkürler canım
:5:

Back