Canımm benimm çok güzel anlatmışsın.
Okurken kendim yaşıyor gibi oldum :)
Allah daim etsin, inşallah bir ömür mutlu olursunuz..
Darısı başımaaaa :))
vay be canım ne kadarda güzel anlatmışsın.aynı benim durumum ama en azından senn nişanın başka bi zaman yapılacak benim hep isteme hem söz hem nişan nasıl stres nasıl stresti.şimdi de düğün stresi başladı.nerden nereye gelin gidcen canım.ALLAH yardımcımız olsun.
Ayy sıkılmadığına çok sevindim canım çünkü yayınladıktan sonra ne kadar uzun olduğunu farkettimDarısı başına canım benim inşallah kavuşuverirsin sevdiğinle
Benimde aynen o şekilde olacaktı canım ama aileler birbirini ilk kez gördüğünde hadi nişanlayalım çocukları demek olmayacak diye düşündük, o yüzden önce bir tanışmaya gelinsin dedik. Sevgilimin babası da isteme de o akşam olsun gittiğimizin adı olsun alalım çiçeğimizi çikolatamızı dedi, o yüzden bu şekilde yaptık. Ay bu stresler bile yetti arttı bana düğün stresi ürkütüyor valla:18: Şu andaki durumda İzmirden İzmite gelin gideceğim canım ama ben İzmirde yaşayalım istiyorum, Allah'tan ümit kesilmez belki sevdiğimin buralarda işi olurda gitmem oralaraAma şu anda sevgilimin işi orada olduğundan ilk etapta oraya gidecekmişim gibi görünüyor ben burada iş bakmasını söylemiştim ama ailemin yanında olsun şimdilik sonra bakarız diye orada işe girdi [/QUOTE
aaaaabende antalya'dan izmite gelin gidicem ALLAH izin verirse...çok şaşırdım bak şimdi.en azından senn dönme durumun var.benim nişanlım bu konuda çok ta katı konuşuyo vallahi.ama tabi ALLAH bilir
Kızlar evlilik yolunda ilk adımı atan tüm bayanları tebrik ediyorum Allah mutluluğunuzu daim eder inşallah. Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim sizlere tavsiyem neyin nasıl olmasını istiyorsanız erkek arkadaşınıza bunu açıkça söyleyin hatta sabırla açıklayın. Çünkü erkekler bu tip konulara kadınlar kadar önem vermiyor. Biz daha duygusalız böyle şeylerin bizim için bir önemi var ve hayatta bir defa başımıza gelecek mutlu anılar bırakacak hadiseler. İçinizde hiç birşey uhde kalmasın. Birde ben kurallara kaidelere sinir olurum neticede adetleri ortaya çıkaranlarda insanlar değil mi? Siz nasıl ister neye karar verirseniz öyle olsun. Neticede iki taraf anlaştıktan sonra nasıl olduğunun bir önemi yok. Hepinize sevgiler.
aaaaabende antalya'dan izmite gelin gidicem ALLAH izin verirse...çok şaşırdım bak şimdi.en azından senn dönme durumun var.benim nişanlım bu konuda çok ta katı konuşuyo vallahi.ama tabi ALLAH bilir
Tavsiyelerin için teşekkürler canım:13:
Kaynanan beter gibi geldi sanki oyle tekrar kahve yapılmış falanmerakımı af buyur annen ne dedi de canın sıkıldı?
Ya kahvesi acı geldi aslında o benden şeker istedi ama tabi tekrar yaptık biz kadına al toz şeker at diyecek halim yoktu yaValla canım o konuda henüz çözemedim annemlerde fena olacak diyorlar ama bir yandan kendi kızı kaynanadan çektiği için kaynanalık yaparsan karşında beni bulursun falan deyince aa ne kaynanalık yapıcam ben geçinip gitsinler yeter diyor, Kızına sanki annenin canı sıkıldı söz akşamı dediğimde yok melike zaten çok konuşup etmez o falan diyor
Ya anneme otururlarken benim için son gördüğümden beri çok kilo almış büyük kızınız daha zayıf daha küçük görünüyor falan demiş annemde kala kalmış tabi kadıncağız. İlk kez tanıştığın kızını istediğin bir kadına bu laf edilir mi çok sinirim bozuldu buna sevgilim üzülme kendini de beni de üzme kötü niyetle dememiştir falan diyor ama elimde değil çok sinir oldum ben. Bir yandan da çok ilaç kullanıyor dengesini de ekliyor ilaçlar sanırım. Çünkü o akşam bir konuşma oldu sesini yükseltip konuştu falan kızına dedim sizin yüzünüzden azar işittim falan diye yok ilaçlar yapıyor onu evde de bir anda yüksek sesle konuşmaya başlıyor falan dedi. Valla bilmiyorum bir yandan çok memnun kaldık falan diyorlar hatta annemin ettiği bir kaç lafı kayınvalide bak kadın ne güzel düşünmüş falan diye söylemiş falan ama bilemiyoruz artık her şeyi zaman gösterecek:26:
Valla aslında kendisi de izmirde yaşamak istiyordu ama annesinin rahatsızlıkları sebebiyle gitti orayı tercih etti işe girerken şimdi de geri dönüşü yok işteMerkezde oturmuyorlar izmitte beni kandırmaya çalışıyor şimdi buranında merkezi güzel sıkılmazsın falan diyerek ama biz hep izmirde yaşamak üzerine konuşmuştuk o yüzden içim buruk biraz
Canım sizin düğün ne zaman ve nişanlın neden bu kadar çok izmitte yaşamak istiyor ki bu kadar katı bu konuda
canım günaydın.nişanlım hep izmitte yaşamış hiç dışarıda yaşamamış.ben üni.için izmite gitmiştim orda tanıştık o yüzden pek başka bi şehirde yaşamak taraftarı değil.alışmamış çünkü. e tabi bunun yanında annesine de çok düşkün,bana da ilgisini hiç eksiltmiyo ALLAH'A çok şükür ama tabiki annesine de çok düşkünolduğunda bi gerçek onu.da bırakmak istemiyo.böyle olunca bende kendi kendime bende anneme çok düşkünüm ben nasıl bırakıp oralara gelmeyi göze alıyorum demek geliyo ama bişey demiyorum artık.bazen bişeyleri yutmak gerekiyomuş ya yutmaya çalışıyorum.düşünmek istemiyorum böyle şeyleri.:44::44:
Benim erkek arkadaşım da(şimdi sözlüm oldu haftaya nişanlım olacak) Okul için izmire gelmişti aynı okuldaydık benim ailem burda zaten öyle tanıştık. O da burda yaşamak istiyordu ama tercih yaptığı dönem annesinin hastalıklarının arttığı bir dönemdi o yüzden orayı yazdı sonuç ortada. Ben ailemi bırakacağımı düşündükçe gözlerim doluyor çok kötü oluyorum ama elimden bir şey gelmiyor Ama bizim durum ortada senin nişanlın biraz daha açık fikirli olabilir aslında ya da ikinizin şehrinin tam ortasında yeni bir hayat kurmayı da düşünebilirsiniz. Ya da ne bileyim farklı fikirlerde olabilir bir oturup konuşmanız lazım bu kadar katı fikirli olmasa keşke:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?