Lütfen bir cevap verin

moonlady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
3
0
merhaba ben bişeyi çok merak ediyorum..Geri çekilme yöntemiyle korunurken boşalmadan hemen sonra çıkan spermleri elimizle vajinanın içine sürersek hamile kalınır mı? yani sperm dışarıda havayla temas ettiği için 2 dk da olsa ölür mü bu durumda vajinaya koymanın bir anlamı olmaz mı? sorularım çok garip olabilir ama 2,5 yıllık evliyim ve eşim bir türlü cesaret edemiyo bebek yapmaya. Evlenmeye de cesaret edememişti ama şimdide iyi ki evlenmişiz diyo. çocukları çok seven biri eminim hamile kalırsam benden daha çok sevinecek ama cesaretsiz biraz bu konuda. Yok şu borç bitsin yok daha genciz vs vs hep bir bahanesi var. Aslında kimi zaman istediğini belli ediyor ama cesaretini toplayamıyor bir türlü . Lütfen sorumu cevaplayın teşekkür ederim.. Bir çok doktor sitesine yazdım sorumu ama cevap alamadım..Lütfen sizler cevaplayın mafoldumben
mafoldumben

kusura bakmayın ama ne "ne sormak istediğinizi ne de ne yapmaya çalıştığınızı" anlamış değilim..sölediğiniz şeye göre biraz zor bir ihtimal hamile kalmak..yani millet neler yapıyor,amuda kalkmak da bunların içinde..ama yok yok... bence eşinizle konuşun ve ortak aldığınız kararı uygulayın... eğer dediğiniz gibi yaparsanız bence eşinizin düşüncesine saygısızlık etmiş olursunuz.. naçizane kendi düşüncemdir.

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

canim eger ki esin bebek konusunda kesin kararli degilse bence deneme derim! cünkü erkek icin bebek büyük bir sorumluluk ve aklinda herzaman tek bir soru " ya bakamazsam, biz kendimiz zor geciniyoruz bebek olunca napacaz , eskisi gibi rahat olamiycaz, vs,,,, gibi sorular! yani bir erkegin bebk istemesi emin ol kadinin istemesindan daha önemli! ha gelelim canim senin soruna, spermler hemen ölmez ama hamile kalman icin baya icine girmesi gerekir! sen iliskiye girdikten sonra hemen yataktan kalma canim,,,, ama senin yaptigin zor bi ihtimal!

Hayır öyle hamile kalmak imkansıza yakın birşey. Spermler vajinadan ilerleyip geçmesi zor rahim duvarını geçecekler, rahimden de yumurtanın bulunduğu uzun ince tüpe tırmanacaklar. Komando değiller ki garibanlar. Erkek boşalırken güçlü bir itme gücüyle ve spermi taşyan besleyici sıvıyla boşalıyor. Bu sıvı ve fışkırma hareketi bir kısım spermi rahme itiyor. Ondan sonrasını da şanslıysak hayatta kalarak yüzüyorlar. Yani çok zor bunlar olmadan hamile kalmak. Aşılama tekniğinde erkeğin spermi uzun bir alet yardımıyla rahme sokuluyor. Sperm 30dk yaşar ideal şartlarda ama öyle sürmekle hamile kalınmaz. Ayrıca ya hamile kalırsan ama fikri değişmezse? Çocuğunu sahiplenmeyen babalar var. Siz konuşun, anlaşın. Zaten çok az insan zırt diye hamile kalıyor. Korunmayı bırakalım, Allah isterse verir deyin, çocuk kısmetiyle gelirmiş deyin bakalım ne diyecek.

cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Eşim üst düzey yönetici yani maddi sorunumuz falan yok hani maddiyi geçtim manevi olarak da sahiplenmeyecek birisi değil yani. Biraz daha rafa kaldırmaya karar verdim bebek fikrini. Onun istemesini bekleyeceğim artık. Başka da çare yok zaten. Ama umarım bu bekleyişim çok uzun sürmez. Belli bir yaşta bebek isteyişini engelleyemezsin sürekli aklında anne olmak istiyorum artık cümlesi döner duru demişti bir arkadaşım bana. Demekki o zaman benim için bu zamanmış ama maalesef tek başıma olacak şey değil bunlar. Tekrar teşekkür ederim cevaplarınıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…