- 17 Ocak 2020
- 28.091
- 1
- 40.791
- 548
- Konu Sahibi Minnoskafa
-
Doktorlar genelde düzgün ve tam bir incelemeden gecirmiyorlarRahim kanseriydi bende anlamadım daha bebeği 9 aylikti farkedildiginde rahim kolay demişti dr önemli olan başka yere sıcramamıs olması demişti kuzum öyle mutlu olmuştu ki ama tomografi de akcigerde küçük bir kitle görülmüştü çok korkuyordu ama çokta inanıyordum atlatacagina tedavinin en zor aşaması oğlumu özlemek diyordu iyileşeceğime inanıyorum ama ya ben iyilesene kadar oğlum beni unutursa diye üzülüyordu offf nasıl ilerledi nasıl bu aşamaya geldi hala inanamıyorum öyle şoktayim ki
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin.. Ya okuyunca çok etkilendim ben gencecik yaşında.. ufacık çocuğu varmış bide Allahım2 sene önce kk de tanıştık 2 yıldır telefonla sürekli görüşüyorduk 3 gun önce mesaj attı kemoterapiye giriyorum dua istiyorum diye cigerlerede nüksetmisti cigerler için kemoterapi uygulanacakti bu sabah eşi kendi telefonundan durum paylaşmış gamzemi kaybettik demiş allahım hala inanamıyorum
Evet dogururken nasıl farkedilmemis tüp bebek tedavisi olmuştu o zaman mı vardı sonradan mi oldu yani mümkün değil iki 3 ayda bu kadar ilerledik bu kadar yayilmaz ki ya 15 ekimden 29 ekime kadar anca tani koydular ilk gittiğinde ödem deyip ilaç verip eve yolladılar iki gün sonra iltihap 3 ayrı branş baktı öyle tanı koyuldu artık doktorlarda salivermis her şeyiDoktorlar genelde düzgün ve tam bir incelemeden gecirmiyorlar
Kendimizi kime emanet edeceğiz bilmiyorum
Doğururken nasıl farkedilememis ? Diye söylüyorum bunları
Sizinde ailesininde başı sağolsun o kadar çok içim acıdı üzüldüm kii anlatamam2 sene önce kk de tanıştık 2 yıldır telefonla sürekli görüşüyorduk 3 gun önce mesaj attı kemoterapiye giriyorum dua istiyorum diye cigerlerede nüksetmisti cigerler için kemoterapi uygulanacakti bu sabah eşi kendi telefonundan durum paylaşmış gamzemi kaybettik demiş allahım hala inanamıyorum
Ahh öyle güzel söylediniz kiMekanı cennet olsun, yavrusuna güzel günler göstersin Allahım..
hayat böyle, ölüm bize esasında ne kadar da yakın.. ama o hiç yokmuş gibi yaşıyoruz maalesef..
Forumda yakın arkadaşı var o paylaştı ve birkaç konuda bahsedilmişti gördümNasıl bildiniz ki vefat ettiğini o zaman
Doktorlar kanseri hemen belirlemiyor ki benim eniştem 3 ayda vefat ettiEvet dogururken nasıl farkedilmemis tüp bebek tedavisi olmuştu o zaman mı vardı sonradan mi oldu yani mümkün değil iki 3 ayda bu kadar ilerledik bu kadar yayilmaz ki ya 15 ekimden 29 ekime kadar anca tani koydular ilk gittiğinde ödem deyip ilaç verip eve yolladılar iki gün sonra iltihap 3 ayrı branş baktı öyle tanı koyuldu artık doktorlarda salivermis her şeyi
Nasıl güzel yazmışsın ölüm yanıbaşımızda ve biz hiç ölmeyecek gibi yaşıyoruz hayatı çokta ciddiye almamak lazım hele hele insanlar nasıl o kadar rahat kırıcı oluyorlarMekanı cennet olsun, yavrusuna güzel günler göstersin Allahım..
hayat böyle, ölüm bize esasında ne kadar da yakın.. ama o hiç yokmuş gibi yaşıyoruz maalesef..
Bebeğine ailesi eşi bakacaktır zaten tek 2 kardeştiler oğlunun etrafında hepsi pervane ama bir annenin yerini kimse dolduramaz eşi de yazmıştı zaten bana bıraktığın emanet var rabbim son nefesimi alana kadar onu canımdan çok sevip sahiplenecegim oğlu açıkta kalmayacaktır eminim ama tüm aile onun yerini doldurmayacaktir hep bi yanı eksik kalacak minigiminNıck görürdüm ama durumda gormesem bilemezdim vefat etmiş dua grubunda da görmüştüm cok önceleri, gözümden yaslar aktı 2-3 ayda hersey değişebiliyor ailesi ne durumda bebeği annesiz kaldi su an uzdu bu haber bisey diyemiyorum mekani cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?