- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- Konu Sahibi Minnoskafa
Allah rahmet eylesin,çok üzüldüm ,daha konuyu açalı iki ay olmuş ne çabuk ilerlemiş Rabbim mekanını cennet eylesin, ailesine sabır versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok uzuldum tuylerim diken diken oldu. Allah rahmet eylesin ne zor bir durum. Allah yakinlarina sabir versin.vefat etti bu gün
Başımız sağolsun reelden de görüştüğünüz biriydi sanirimyok canım sen açabilirsin gören olursa faydalanıp okur ruhuna
Hayır canımBaşımız sağolsun reelden de görüştüğünüz biriydi sanirim
Ayyy çok üzüldüm Allah rahmet eylesin inşallah Rabbim kalanlara sabır versinyok canım sen açabilirsin gören olursa faydalanıp okur ruhuna
Arkadaşlar çok etkilendim. O kadar kötüyüm ki başka bı konu da okudum.
Şu an yazarken ağlıyorum.
Bebeği daha 1 yaşında değil, nasıl hızlı ilerlemiş hastalığı.
Rabbim mekanını cennet eylesin.
Ailesine eşine sabır versin.
Benimde 20 aylık oğlum 2 aylık kızım var.Rabbim mekanini cennet eylesin insaallah...evladina eşine ailesine sabirlar versin...cook üzüldüm
GamzeBenimde 20 aylık oğlum 2 aylık kızım var.
Konu sahibinin bebeği...
Çok etkilendim Allah'ım sabır versin ailesine.
Kadınlar kulübünde çare aramış sormuş. Ah canım benim.
Evladına Rabbim güzel günler nasip etsin ömrü boyunca evladı çok sevdin sevilsin çok ferah bı hayatı olsun.
Keşke adını bilsek, ismiyle dua ederdik.
Nasıl bildiniz ki vefat ettiğini o zamanHayır canım
Buraya söyleyen kişi nereden biliyor ki yakinimiydi acabaArkadaşlar çok etkilendim. O kadar kötüyüm ki başka bı konu da okudum.
Şu an yazarken ağlıyorum.
Bebeği daha 1 yaşında değil, nasıl hızlı ilerlemiş hastalığı.
Rabbim mekanını cennet eylesin.
Ailesine eşine sabır versin.
Bilmiyorum, başka bi konu da okudum. Orda da sordular. Ama ismini biliyor telefonu varmış. Yukarıda yazmış.Buraya söyleyen kişi nereden biliyor ki yakinimiydi acaba
2 sene önce kk de tanıştık 2 yıldır telefonla sürekli görüşüyorduk 3 gun önce mesaj attı kemoterapiye giriyorum dua istiyorum diye cigerlerede nüksetmisti cigerler için kemoterapi uygulanacakti bu sabah eşi kendi telefonundan durum paylaşmış gamzemi kaybettik demiş allahım hala inanamıyorumBuraya söyleyen kişi nereden biliyor ki yakinimiydi acaba
Hay Allah'ım ya mesaneden ciğere nasıl bu kadar hızlı gelişti ekimdeki paylasimdan bu yana .2 sene önce kk de tanıştık 2 yıldır telefonla sürekli görüşüyorduk 3 gun önce mesaj attı kemoterapiye giriyorum dua istiyorum diye cigerlerede nüksetmisti cigerler için kemoterapi uygulanacakti bu sabah eşi kendi telefonundan durum paylaşmış gamzemi kaybettik demiş allahım hala inanamıyorum
Rahim kanseriydi bende anlamadım daha bebeği 9 aylikti farkedildiginde rahim kolay demişti dr önemli olan başka yere sıcramamıs olması demişti kuzum öyle mutlu olmuştu ki ama tomografi de akcigerde küçük bir kitle görülmüştü çok korkuyordu ama çokta inanıyordum atlatacagina tedavinin en zor aşaması oğlumu özlemek diyordu iyileşeceğime inanıyorum ama ya ben iyilesene kadar oğlum beni unutursa diye üzülüyordu offf nasıl ilerledi nasıl bu aşamaya geldi hala inanamıyorum öyle şoktayim kiHay Allah'ım ya mesaneden ciğere nasıl bu kadar hızlı gelişti ekimdeki paylasimdan bu yana .
Acaba geç mi farkedildi