Lütfen bir akıl verin

Canım zor durum ben 3 hafta önce 2 yıllık ilişkimi bitirdim erkekler basta cok ilgili görünüyor zamanla bambaşka oluyor ilgi verdikçe kaçıyorlar belki haketmeyen insanlara cok fazla değer veriyoruz

Kendini geri çek olursa olmazsa olmaz kafasında ol beni tut yoksa kayar giderim kafasında modunda takıl. Aile problemi olayına inanma genelde altında kız meselesi çıkıyor. Başka görüşmek isteyen varsa onları da yani hemen kestirip atma bu adam gidici gibi.

Maalesef son zamanlarda hem medyada hem arkadaş gruplarında bir evlilik karalamasıdır gidiyor. Bekarlara yapılan evlen evlen baskısı ne kadar can sıkıcıysa evlilik düşünen insanlara yapılan bu aman evlenme hayatın kayar lafları da o kadar sinir bozucu. Belli ki erkek arkadaşınızım ortamında da bu laflar dönüyor, o da gülüp geçmemiş etkilenmiş. Emin değil evlilik yönünde adım atmak konusunda. Ne adım atmak istiyor, ne de açık açık ben evlenmek istemiyorum diyip sizi kaybetmek istiyor. O kadar çok genç kıza yaşatılıyor ki bu ikilem, insanlar bir şey dese evlilik meraklısı Kezban oluyor demese seneleri beklemekle geçiyor. Bu çocuğun size ilgisi var ama evliliğe mesafeli belli ki, istemiyorum şimdilik gibi bir cevabı almaya hazırsanız açıkça konuşun, değilseniz çok fazla da uzatmadan biraz daha tanıyın birbirinizi. Baktınız iyi anlaşmanıza rağmen hala çıt yok o zaman herkes kendi istediği yola gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…