Bu durumun evlilikle alakası yok ki amaSürecin tadını çıkartmayı istedim inanın ama bakar mısınız 1 haftam bitti bile benimle görüşen, konuşan, anlatan ve çok isterdim bir çiçeğiyle karşılayan biri olsun. Geriye şu an 1 haftam kaldı ve 5 ay yine olmayacağım o yüzden bu rahatsızlığım
Ya böyle bir risk de var çok haklsıınızEvet ama ne evlilik meraklısı çıktın sende diyip ayrilmaktansa ben ayrılmayı tercih ederim böyle durumda düşünsün Dursun banane
Peynir gemisi lafla yürüseydi...Uyumlu muyuz inanın cevabı bilmiyorum buraya geldiğimde daha yakından görüp anlarım diye düşünmüştüm ama olay başka bir yerde. Tek bildiğim onu sevdiğim onun da hep bunu söylediği
Kesinlikle anlatmak istediğim bu benim deEvlilik niyeti ile başlayan ilişkilere kafam basmıyor benim. Sevgililik birbirini tanıma sürecidir. Bir insanla gezersin tozarsın, zaman geçirirsin, tanırsın, seversin. Bunların sonucu olarak hayat arkadaşın olabileceğini düşünür ve evlenmeye karar verirsin. Siz evlenmeye karar verip tüm diğer adımları atlıyorsunuz. Karşınızdaki insanın da buna uymasını istiyor, bekliyorsunuz. Uymayınca kötü adam oluyor. Hemen birbirimizin vaktini çalmayalım mevzusu konuyor ortaya.
Direk konuya girmektense başlarda böyleydik benden uzaklaştıgını dusunuyorum ve bu duruma üzülüyorum. Ben seninle gelecek düşünüyorum ama bir sorun varsa da bilmek isterim vs. gibi konusun...Peki sizce tamamen açık mı olmalıyım konuşurken direkt konuya gireyim mi niyetin böyle değilse gibisine
Şimdi anladım demek istediğinizi ama cicim ayı kalmadı sanki aramızda görseniz bir taraftan da uzun süredir evli çiftler gibiyiz. İlişki çok usun solukluymuş gibi bir rutine döndü. Ben sadece döndüğümde de 5 ay geçecek ve 1 yıl bitmiş olacak. İllaki daha çok şey konuşup paylaşacağız sonrasında bir ayrılık olursa benim için yıkımı daha büyük olacak. Hele yazın ikimiz de boşken ister istemez aileler tanışsın nişan olsun isteyeceğim ama o böyleyse bunu da yapmayacak ben de çok daha yıkıcı olacak sonrası. Belki kafası yoğundur dediğiniz gibi ama bunu da konuşması gerekmez mi benimle açıkçaBu durumun evlilikle alakası yok ki ama
Ben evlilik bekleme konusunda sürecin tadını çıkarın diyorum
Daha böyle en canlı cicim ayları
Evlilik zaten anlaşırsanız süreç içinde gelişir
Anlaşamazsanız zaten ayrılırsınız
Ha ben hemen evleneceğim illa konu netleşsin diyorsanız derdinizi söyleyin
Kaçak dövüşmeyin
Genel tavırlarına bakınca da dediğim gibi bence ya bu ara dertleri var kafasını veremiyor ya da baştaki duygu yoğunluğu yok işte
Normal şartlarda her insanın korkması lazım ama bizim kızlar karşılarına “evlilik, ciddi ilişki” diyen biri çıkınca gözlerine perde iniyor. Sonra gelsin yanlış evlilikler, mutsuz hayatlar.Kesinlikle anlatmak istediğim bu benim de
Şahsen biri bana en baştan hadi evlenelim dese korkarım ben
Şimdi bu sözlerimi size olan tavrından söylüyorum sadece evlilik için değil.yanına geldim buluşmuyor yağmuru bahane ediyor diyorsunuz.insan sevgilisini görmek için can atar kar kış dinlemez. Aranız çok güzel olur açın derim konuyu ama hislerinden bile emin olmadığınız birine pat diye evlilik açmak saçma geliyor bana.Ya böyle bir risk de var çok haklsıınızama evlilik istemek kötü mü evlilik isteyen biri olarak bilse beni
Bakış açınızı çok iyi anlıyorum ama ilişkiyi bu şekilde başlatan kendisiydi ve ben de birçok hayal kurdum normal olarak. Seneye eş durumu hakkım olacak insan bunu bile düşünüyor ister istemez geleceğe dönük plan yapıyor. Ben de sevgililiğin tanıma süreci olduğuna katılıyorum ama onun tek derdi buysa? Hani böyle sürüp gidecekse? Benim derdim niyetini bilip netliği sağlamak sonra bir sorun çıkarsa yine olmaz ama bana nasıl baktığını, ne düşündüğünü anlayamıyorumEvlilik niyeti ile başlayan ilişkilere kafam basmıyor benim. Sevgililik birbirini tanıma sürecidir. Bir insanla gezersin tozarsın, zaman geçirirsin, tanırsın, seversin. Bunların sonucu olarak hayat arkadaşın olabileceğini düşünür ve evlenmeye karar verirsin. Siz evlenmeye karar verip tüm diğer adımları atlıyorsunuz. Karşınızdaki insanın da buna uymasını istiyor, bekliyorsunuz. Uymayınca kötü adam oluyor. Hemen birbirimizin vaktini çalmayalım mevzusu konuyor ortaya.
Yok yazmadı ben de yazmadım hiçbir şey.Aksami nasil sonlandirdiniz? Eger su mesajindan sonrabir sey yazmadiysa Bence hic mesaj falan atma.
Babama soyleyeyim mi dedikten sonra resmen basindan savmis. Durum hic olumlu gozukmuyor buradan bakinca.
6 yıl uzak mesafe ilişkisi yaşadım önce onu belirteyimŞimdi anladım demek istediğinizi ama cicim ayı kalmadı sanki aramızda görseniz bir taraftan da uzun süredir evli çiftler gibiyiz. İlişki çok usun solukluymuş gibi bir rutine döndü. Ben sadece döndüğümde de 5 ay geçecek ve 1 yıl bitmiş olacak. İllaki daha çok şey konuşup paylaşacağız sonrasında bir ayrılık olursa benim için yıkımı daha büyük olacak. Hele yazın ikimiz de boşken ister istemez aileler tanışsın nişan olsun isteyeceğim ama o böyleyse bunu da yapmayacak ben de çok daha yıkıcı olacak sonrası. Belki kafası yoğundur dediğiniz gibi ama bunu da konuşması gerekmez mi benimle açıkça
O ilişkiyi evlilik üzerine başlatınca zaten bi işkillenmeniz gerekirdi zaten işte hayal kurmak yerineBakış açınızı çok iyi anlıyorum ama ilişkiyi bu şekilde başlatan kendisiydi ve ben de birçok hayal kurdum normal olarak. Seneye eş durumu hakkım olacak insan bunu bile düşünüyor ister istemez geleceğe dönük plan yapıyor. Ben de sevgililiğin tanıma süreci olduğuna katılıyorum ama onun tek derdi buysa? Hani böyle sürüp gidecekse? Benim derdim niyetini bilip netliği sağlamak sonra bir sorun çıkarsa yine olmaz ama bana nasıl baktığını, ne düşündüğünü anlayamıyorum
İşte sorun ilişkiyi bu şekilde başlatan bir insana inanmanız. Bir ilişki bu şekilde başlayamaz. Hadi evlenmek üzere sevgili olalım diye bir şey olmaz. Eşyanın tabiatına aykırı.Bakış açınızı çok iyi anlıyorum ama ilişkiyi bu şekilde başlatan kendisiydi ve ben de birçok hayal kurdum normal olarak. Seneye eş durumu hakkım olacak insan bunu bile düşünüyor ister istemez geleceğe dönük plan yapıyor. Ben de sevgililiğin tanıma süreci olduğuna katılıyorum ama onun tek derdi buysa? Hani böyle sürüp gidecekse? Benim derdim niyetini bilip netliği sağlamak sonra bir sorun çıkarsa yine olmaz ama bana nasıl baktığını, ne düşündüğünü anlayamıyorum
Eğer hergün görüşüyorsanız bekleyin. Ama 3-5 günde bir görüşüyorsanız önemli bir konu hakkında görüşmek istediğinizi söyleyebilirsiniz.Haklısınız ve 27 yaşındayım bu olayın eminim yas süreci olacak uzunca. Kendimi daha da yıpratmak istemiyorum. Peki ondan görüşelim demesini bekleyeyim mi yoksa mesaj atıp bugün bu konuyu bitirmeli miyim direkt
Peki 6 yıl sürdüren biri olarak bu uzak ilişkide bana tavsiyeniz ne olur6 yıl uzak mesafe ilişkisi yaşadım önce onu belirteyim
Uzak mesafe ilişkisi fazlasıyla inişli çıkışlıdır
Buna hazır değilseniz zaten hiç girmeyin o işlere
Heyecanı geri istediğinize dair konuşma yapabilirsiniz
Veya bir şeye canı mı sıkkınmış onu sorun
Ama evlilik için sadece istemek yetmiyor bence
Kararınızdan ve karşınızdaki kişiden emin olmanız gerek
7 ay geçti hadi evlenelim diye olacak iş değil
Olanları da okuyoruz zaten buralardan
Son olarak biraz da dirayetli olun
Daha ayrılık olmadan ona yıkılırım buna devrilirim diye şartlanmışsınız
Sanırım aptallığı orda yaptımO ilişkiyi evlilik üzerine başlatınca zaten bi işkillenmeniz gerekirdi zaten işte hayal kurmak yerine
Çok haklı bir eleştiriniz var o şu an teklifte bulunsa ben resmen hemen evet diyeceğim bilmeden etmeden. Ama işte ben 1 hafta sonra gideceğim 5 ay yokum ve eş durumu olmadıktan sonra 2.5 sene daha bu şekilde. Yani ilişkimiz hep bu şekilde olacak devam ederse.Beni arada bırakan o gidince oraya ona sadık bir şekilde bekliyorum ama neyi kimiİşte sorun ilişkiyi bu şekilde başlatan bir insana inanmanız. Bir ilişki bu şekilde başlayamaz. Hadi evlenmek üzere sevgili olalım diye bir şey olmaz. Eşyanın tabiatına aykırı.
Şu an sevgiliniz evlenmekten vazgeçmiş olabilir, süreci uzatmak istiyor olabilir, aklını karıştıran başka biri olabilir, her şey olabilir. Ama bu sizin olaya yanlış yerden başladığınız ve hala ordan bakmaya çalıştığınız gerçeğini değiştirmiyor. Yarım yamalak tanıdığınız, doğru düzgün zaman geçirmediğiniz bir adamla evlenmeyi düşünüyorsunuz ve adam evlenmek isterse koşa koşa evleneceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?