lütfen bilgisi olan yazsn tahlilsonucları websitesi hakkında

elinizde fatura varsa faturada yazar hasta numarası...

E nabiz sistemine yukledilerse bakilir.o fa e Devlet üzerinden

hastanenin kendi internet sitesi yokmu ben oyle bakiyorum sonuclara verilen barkodda hasta no yazar genelde tc kimlik nosu hasta no veya protokol no ister ikisinden biri

Eger test sonuçlarını başka bir devlet hastanesindeki doktora gösterecekseniz onlar tc kimlik nosundan sonucları gorebiliyorlar

Yada saglık ocaģına aile hekiminize başvurun oda devlet hastanesinde yaptirdıginiz tüm test sonućlarini gorebiliyor size bir çıktısınıda verebilir

Inanin hepsini denedim kizlar tek bisi kaldi oda bnm aklima dun geldi ptesi aile hekimine gitcek esim ve ordan alabilir belki diye saolun

Inanin hepsini denedim kizlar tek bisi kaldi oda bnm aklima dun geldi ptesi aile hekimine gitcek esim ve ordan alabilir belki diye saolun
Canim PTT den e Devlet şifresi alıyorsun 4 lira falan. Sonra internetten e nabiza kaydolup bütün tahlil sonuçlarını görüyorsun.

Aynı şey benimde başıma geldi sonra mecbur başvurdum şimdi barkodu almasam dahi e nabizdan takip edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…