bana vermezlerki illa eşim olcakmiş.. sonuclari sormus zaten iyi demiş gecmiş adam ama bnm onlari baska doktora göstermem lazmEe siz tek gidin.Barkodla bakiliyor normalde ama doktor basindan atmak icin yanlis mi verdi ki.Direk doktora sorsaydi sonucu
Pardon ben senin tahlil sonucun sandim.Iyi dediyse bi sorun yoktur.Ya bi daha gidecek ya da yakin bi yere bi daha yaptiracak.bana vermezlerki illa eşim olcakmiş.. sonuclari sormus zaten iyi demiş gecmiş adam ama bnm onlari baska doktora göstermem lazm
izin alamioki gitmesi anca öbür ayı bulur baska bi fikrn yokmu arasam numaraları varmidirPardon ben senin tahlil sonucun sandim.Iyi dediyse bi sorun yoktur.Ya bi daha gidecek ya da yakin bi yere bi daha yaptiracak.
gercektenmi bilmiyordumE devletten bakılıyo mu acaba sanki öyle bişey hatırlıyorum.
Hastaneyi arayin fax ya da mail yoluyla gondermelerini isteyin.izin alamioki gitmesi anca öbür ayı bulur baska bi fikrn yokmu arasam numaraları varmidir
bende öyle yaptım ama sürekli hata gösteriyoBen tc kimlik no ile bakıyorum,devlet hastanesinde yaptırdım geçen hafta barkod verdiler ama siteye girince kimlik numarası olan yerden girdim ve sonuçları da gördüm
pekı orda hasta no vs isteniyormu cünü bi şekilde olmuyoE devlet şifresiyle e nabızdan ulaşabilirsiniz sonuçlara
Hayır istemiyo 1 kere üye oluyosunuz tc kimlik no ile kendinize şifre olusturuyosunuzpekı orda hasta no vs isteniyormu cünü bi şekilde olmuyo
Ege nabız hesabı açsın eşin orada çıkıyor eski tahlillere kadar.merhaba kızlar delircem artk ya sabah eşim tahlil yaptırmaya gitti eve geldk baktık barkodu unutmus orda recetede protokol nr yaziodu onla girip sonuclara bakmaya caliştm olmadı neyse aradık hastaneyi hasta numarasnı istedik gelip almanız lazm dediler gidemicekti işi yüzünden neyse yinede ugradı ısrarımla doktordan sonucları istedi netten bak demiş barkodmu kaybettm diyince barkod vermiş yine oda zaten yarım yamalak hadi onada neyse geldi verdi bana hic bi şekilde giremiyorum sonuclara deli oldm yeni barkodda farklı numara var onuda denedim yok olmuyo barkodda nerde ne kdr numara yaziosa denedm bana o sonuclar lazm eşimin bidaha nerdeyse imkansiz izin alıp ora gitmesi işi yüzünde ve o hastane bize o kdr terski ilk defa gitmisdik baya uzakda sadece orasi vardı izinli gününde ondan ora gittik. şimdi bnm aklima geldi hastanede tahlil sonuclarına bakabilmek icin dosya no ile bakınız yaziyodu, dosya nosu barkodda, recetete yazmiyo. nete giriyom hasta numarasi girin yazio yan tarafda protokol numarasi ile girin yazio ben ne yapcam nasil giriş yapabilirim bu sayfaya yada o sayfanın cağrı merkezi fln varmi bilen varsa lütfen söylesin...(bu arada devlet hastanesiydi kızlar cok karısık ve uzun oldu hakkınızı helal edin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?