- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Hayır, sadece kimlik numarası ve e devlet şifresiyle giriş yapıyorsunuz, tahlillerim bölümünden görebilirsiniz.pekı orda hasta no vs isteniyormu cünü bi şekilde olmuyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır, sadece kimlik numarası ve e devlet şifresiyle giriş yapıyorsunuz, tahlillerim bölümünden görebilirsiniz.pekı orda hasta no vs isteniyormu cünü bi şekilde olmuyo
e nabıza girdim ama sonucları bulamıyorum yardımcı olurmusunuzE devlet şifresiyle e nabızdan ulaşabilirsiniz sonuçlara
elinizde fatura varsa faturada yazar hasta numarası...merhaba kızlar delircem artk ya sabah eşim tahlil yaptırmaya gitti eve geldk baktık barkodu unutmus orda recetede protokol nr yaziodu onla girip sonuclara bakmaya caliştm olmadı neyse aradık hastaneyi hasta numarasnı istedik gelip almanız lazm dediler gidemicekti işi yüzünden neyse yinede ugradı ısrarımla doktordan sonucları istedi netten bak demiş barkodmu kaybettm diyince barkod vermiş yine oda zaten yarım yamalak hadi onada neyse geldi verdi bana hic bi şekilde giremiyorum sonuclara deli oldm yeni barkodda farklı numara var onuda denedim yok olmuyo barkodda nerde ne kdr numara yaziosa denedm bana o sonuclar lazm eşimin bidaha nerdeyse imkansiz izin alıp ora gitmesi işi yüzünde ve o hastane bize o kdr terski ilk defa gitmisdik baya uzakda sadece orasi vardı izinli gününde ondan ora gittik. şimdi bnm aklima geldi hastanede tahlil sonuclarına bakabilmek icin dosya no ile bakınız yaziyodu, dosya nosu barkodda, recetete yazmiyo. nete giriyom hasta numarasi girin yazio yan tarafda protokol numarasi ile girin yazio ben ne yapcam nasil giriş yapabilirim bu sayfaya yada o sayfanın cağrı merkezi fln varmi bilen varsa lütfen söylesin...(bu arada devlet hastanesiydi kızlar cok karısık ve uzun oldu hakkınızı helal edin)
e nabıza girdim ama sonucları bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
merhaba kızlar delircem artk ya sabah eşim tahlil yaptırmaya gitti eve geldk baktık barkodu unutmus orda recetede protokol nr yaziodu onla girip sonuclara bakmaya caliştm olmadı neyse aradık hastaneyi hasta numarasnı istedik gelip almanız lazm dediler gidemicekti işi yüzünden neyse yinede ugradı ısrarımla doktordan sonucları istedi netten bak demiş barkodmu kaybettm diyince barkod vermiş yine oda zaten yarım yamalak hadi onada neyse geldi verdi bana hic bi şekilde giremiyorum sonuclara deli oldm yeni barkodda farklı numara var onuda denedim yok olmuyo barkodda nerde ne kdr numara yaziosa denedm bana o sonuclar lazm eşimin bidaha nerdeyse imkansiz izin alıp ora gitmesi işi yüzünde ve o hastane bize o kdr terski ilk defa gitmisdik baya uzakda sadece orasi vardı izinli gününde ondan ora gittik. şimdi bnm aklima geldi hastanede tahlil sonuclarına bakabilmek icin dosya no ile bakınız yaziyodu, dosya nosu barkodda, recetete yazmiyo. nete giriyom hasta numarasi girin yazio yan tarafda protokol numarasi ile girin yazio ben ne yapcam nasil giriş yapabilirim bu sayfaya yada o sayfanın cağrı merkezi fln varmi bilen varsa lütfen söylesin...(bu arada devlet hastanesiydi kızlar cok karısık ve uzun oldu hakkınızı helal edin)
e nabıza girdim ama sonucları bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
Bugün mü çıkacak diyorlardı? Haftasonu çıkıyor mu bilmiyorum ama ara ara bakarsın.Col sagol ama sisteme girmemis anlasilan o sonuclar yok
Canim PTT den e Devlet şifresi alıyorsun 4 lira falan. Sonra internetten e nabiza kaydolup bütün tahlil sonuçlarını görüyorsun.Inanin hepsini denedim kizlar tek bisi kaldi oda bnm aklima dun geldi ptesi aile hekimine gitcek esim ve ordan alabilir belki diye saolun