Lütfen bilginize ihtiyacım var :( YARDIM EDİN ..

haklısın haklısınız

Allah allah, biz de cocuk büyüttük, hic oyle musluklardan serbet, bebek bezinden b.k yerine para fiskirmadi. Hadi canim hz.musa devrinde yasamiyosun. Sene 2016. 3 gun sonra doseme kemirmeye baslarsan gorursun.
olsun kimse açlıktan ölmemiş yada allah herseye vekil benim vekilim de allah .

Farkınday san yorumlar seni mutlu edecek şekilde değil ışte tam bunu anlatmaya çalışıyorum yardım al bence
sence kimden yardım alayım ? psikologlardan mı ilaç verip gönderirler konusarak ise bir cozume ulasılacagını zannetmıyrm ailemden mi onlarında pek bir sey yapacaklarını zannetmyrm =?

Yasn küçük derdin cok akilli dusunmemiz için akıl verilmiş otur düşün yardım almak istemiyorsan seni istemeyen bu adamdan çocuk istiyorsun ve o çocuğu aracı olarak kullancaksin allahin zoruma gidr sana büyük günah yazilir bence bian önce aklını başına al ve kendin için doğru karar ver

ne yapayım ? bosanıp ana evine geri mi döneyim ? sonra yeni bi insana guvenmek yenıden sevmek ne kadar zor iş . ben sevyrm ve burda böyle ysamak zorundayım kendımı buna sartlandırdım .

olsun kimse açlıktan ölmemiş yada allah herseye vekil benim vekilim de allah .

İlk cümlen yanlış kim dediyse seni kandırmış. Afrika'da insanlar açlıktan gayet de ölüyor , kışın evsizler bizim memlekette donup ölüyor.

Suriyelilere de Allah vekildi ama ölüp gittiler. Allah ölene de kalana da vekil , o yüzden sen o vekalete güvenip gelecek planlama mesela bir iş bul çalış derim. Kocan işsizmiş, bari senin bir gelirin olsun.

kocam işsiz demedim ki çalışmıyor ve bizim guzel bir gelirimz var ve en önemlisi benim eşim tanındık birisi ve oturdugu yerden para kazanabiliyor .

haklısın haklısınız
Suan hayat senin icin cok zor yeni evlisin evlilige yeni yeni alisiyosun hayallerin beklentilerin bu degildi,hic beklemedigin bir sekilde birde cocuk mevzusu cikti...suan yapman gereken bebek dusunesini biraz rafa kaldir iyice tart bic yasadigin hayati, imkanin varsa calis,oku yasin cok kucuk kendini mutsuz bir evlilige mahkum etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…