haklısın haklısınızYirmi bir yasinda gencecik bir kizsin evlilik adina hayallerin bumuydu senin?hayatinin en guzel yillari sen cocuklu kendinden kocaman bir adamdan ilgi medet umuyorsun?kendine neden yazik ettin senin annen boyle bir seye nasil on ayak oldu?evladi olarak sana layik gordugu hayat bu muydu?evlenicegin adamin cocugu oldugunu biliyordun her ne kadar ben bastan istemedigimi belirttim desende evlenirken sizinle yasama ihtimalini dusunup tekrar gozden gecirmeliydin...esine gelince ilgisizliginin cocukla hic bir alakasi yok hatta cocuktan sonra senin etrafinda pervane olmasi gerekirdi neticede onun cocuguna bakiyosun dimi?birde bunlarin ustune cocuk istiyorsun...PROBLEMLI EVLILIKLERI COCUK KURTARMAZ IYICE YIKIMA ON AYAK OLUR,temeli saglam evliliklerde cocuk aile baglarini kuvvetlendirir...sizin evliliginiz temeli saglam gibi degil ogluna kalici sen gidicisin diyen adamdan cocuk yapinca yerini saglamlastiramazsin...buyuk harflerle yazdim umarim o cumlemi anlarsin yanlisin ustune birde cocuk yaparak iyice kendini cikmazin icine sokmazsin umarim...
olsun kimse açlıktan ölmemiş yada allah herseye vekil benim vekilim de allah .Allah allah, biz de cocuk büyüttük, hic oyle musluklardan serbet, bebek bezinden b.k yerine para fiskirmadi. Hadi canim hz.musa devrinde yasamiyosun. Sene 2016. 3 gun sonra doseme kemirmeye baslarsan gorursun.
sence kimden yardım alayım ? psikologlardan mı ilaç verip gönderirler konusarak ise bir cozume ulasılacagını zannetmıyrm ailemden mi onlarında pek bir sey yapacaklarını zannetmyrm =?Farkınday san yorumlar seni mutlu edecek şekilde değil ışte tam bunu anlatmaya çalışıyorum yardım al bence
tabi bana güzel sıcak yuvam var rızgım var sukurler olsunHayat sana güzel valla devam et bu kafayla...Aynısından bende istiyorm 1 milyon 1 milyon 1 milyon...
nasıl bu ne ?Makyajkolik13 'un konusunu oku. Orada ihtiyacin olan her sey var.
ne yapayım ? bosanıp ana evine geri mi döneyim ? sonra yeni bi insana guvenmek yenıden sevmek ne kadar zor iş . ben sevyrm ve burda böyle ysamak zorundayım kendımı buna sartlandırdım .Yasn küçük derdin cok akilli dusunmemiz için akıl verilmiş otur düşün yardım almak istemiyorsan seni istemeyen bu adamdan çocuk istiyorsun ve o çocuğu aracı olarak kullancaksin allahin zoruma gidr sana büyük günah yazilir bence bian önce aklını başına al ve kendin için doğru karar ver
ben mutluyum mutlu bu halimle sadece sorunlar var onlkar da duzelir .Arada yaş farkı olupta mutlu olan bir çift göremedim şu sitede.
14 yaş küçük biri ile evlenenden ne beklersinki.
tesekkür ederim sana :) arkadasım ama sadece iç sesimi dısa vuruyorumNeyse kendi düşen ağlamaz sen bilirsin hayatında umarım çok üzülmesin iyi akşamlar sana
Makyajkolik13 'un konusunu oku. Orada ihtiyacin olan her sey var.
nasıl bu ne ?
ben mutluyum mutlu bu halimle sadece sorunlar var onlkar da duzelir .
olsun kimse açlıktan ölmemiş yada allah herseye vekil benim vekilim de allah .
Burda hiç mutlu gözükmüyorsun.[/QUOTE
o benim mutlulugum ve insanlar cok kalabalık .Burda hiç mutlu gözükmüyorsun.
kocam işsiz demedim ki çalışmıyor ve bizim guzel bir gelirimz var ve en önemlisi benim eşim tanındık birisi ve oturdugu yerden para kazanabiliyor .İlk cümlen yanlış kim dediyse seni kandırmış. Afrika'da insanlar açlıktan gayet de ölüyor , kışın evsizler bizim memlekette donup ölüyor.
Suriyelilere de Allah vekildi ama ölüp gittiler. Allah ölene de kalana da vekil , o yüzden sen o vekalete güvenip gelecek planlama mesela bir iş bul çalış derim. Kocan işsizmiş, bari senin bir gelirin olsun.
neden hala kaldırmıyorlar su konuyu bu nasıl iş .
Suan hayat senin icin cok zor yeni evlisin evlilige yeni yeni alisiyosun hayallerin beklentilerin bu degildi,hic beklemedigin bir sekilde birde cocuk mevzusu cikti...suan yapman gereken bebek dusunesini biraz rafa kaldir iyice tart bic yasadigin hayati, imkanin varsa calis,oku yasin cok kucuk kendini mutsuz bir evlilige mahkum etme...haklısın haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?