• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bilginize ihtiyacım var :( YARDIM EDİN ..

uyhcany

Güzel bir inşaat , sağlam temelden geçer ...
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
120
109
103
7 aylık evliyim ve eşim benden 14 yaş büyük . evliliğin ilk zamanları iyiydik fakat eşimin ilk evliliğinden 14 yaşında bir çocuğu var . Öz annesi kapıya attığı için çocuğu bizde kalmak zorunda ve eşim ilgisiz bana karşı sorumsuz ve en ufak şeyde kalmam için sebebi olmayan bir adam . Çok bunalımdayım ve sıkıntı içindeyim çekip gitmelimiyim bir müddet ne yapayım :(

Eşin ilgisiz diye mi gideceksin çocuk geldi diye mi?
Çocuk içinse büyük ayıp, bile bile evlendin sonuçta. Babası onun.
Ha adamla ilgiliyse sıkıntı, çocuğu neden karıştırdın.
ben evlendiğim zaman çocuk piyasa da yoktu ve ben evlendikten sonra çıktı . Ki çocuk erkek çocugu ergenlik dönemleri ki evim haddinden küçük bir ev . Ve bizim bütün ilişkilerimiz bitti anlıyor musun ?

ben evlendiğim zaman çocuk piyasa da yoktu ve ben evlendikten sonra çıktı . Ki çocuk erkek çocugu ergenlik dönemleri ki evim haddinden küçük bir ev . Ve bizim bütün ilişkilerimiz bitti anlıyor musun ?

Ohoo çocuğu evlendikten sonra öğrendiysen sıkıntının çok farklı boyutlarda olması gerekiyordu anlıyor musun? Yine bu yazdıkların değil yani.

Evlenirken bu tarz muhabbetler yoktu . babannesi denilecek kadın torununa sahip çıkacaktı yoksa ben cocuklu bir adamla evlenmeyi kabul ettim fakat aynı ev içinde olmamak kaidesiyle . bunlar konusulmus seylerdi .

Çocugun annesi babasının rahat etmemesi için yaptıgını söyluyor kayın validem piyasada yok . tek basıma kaldım ki eşim bile yardımcı olmuyor :/

Canım hem böyle sorunların var hem de hamile kalmaya çalışıyorsun. Bence evliliğin oturmadan sorunlar çözülmeden çocuk olayını ertele

hayat şartları bazen bunları gerektyiriyor ya ben çocuga bakarım ama evliliğim bitti ilişkilerimiz muhabbetimiz herseyim bitti . aynı evin içindeyiz ki cocuk anlayıslı bir cocuk degil her muhabbetimiz de babası bana şunu ima ediyor o benim oğlum sen gidici o kalıcı .....////

Evlenirken bu tarz muhabbetler yoktu . babannesi denilecek kadın torununa sahip çıkacaktı yoksa ben cocuklu bir adamla evlenmeyi kabul ettim fakat aynı ev içinde olmamak kaidesiyle . bunlar konusulmus seylerdi .
Bir adamı herşeyiyle kabul etmek değilmidir evlenmek? çocuğun babasından ayrı yaşaması şartı sizcede biraz tabiri caizse Üvey anne'lik olmuyomu?

hayat şartları bazen bunları gerektyiriyor ya ben çocuga bakarım ama evliliğim bitti ilişkilerimiz muhabbetimiz herseyim bitti . aynı evin içindeyiz ki cocuk anlayıslı bir cocuk degil her muhabbetimiz de babası bana şunu ima ediyor o benim oğlum sen gidici o kalıcı .....////
gidiciysen sende git oda otursun ergen cocuguyla basbasa napıcak bakalım cocukla sizin aranızda bile 6 yas var abla kardes gibi sizi kucuk gordugunden kaale almıyordur ogluda

Oooo adama bak...bu adamdan çocuk yapmayı düşünme....

Canım hem böyle sorunların var hem de hamile kalmaya çalışıyorsun. Bence evliliğin oturmadan sorunlar çözülmeden çocuk olayını ertele
ama öyle bir şey olursa belki eşim değişir :(

Back