Ya inşallah öyledir tesekkur ederimKan testi yaptır bu kadar endişen varsa 2 kere adet görüp hamile kalmak mümkün değil zaten
Ya lütfen bu belirtileriniz bulantı vs Bi üşütme falan değilse muhakkak psikolojik 11 hafta önce diyorsunuz ilişki ya bebek kocaman olurdu şimdiye kadar. Testlerini negatif adet de olmuşsunuz iki kere kendinize neden bunu yapıyorsunuz biraz rahatlayın yada kan verin kesin sonuç olur ama büyük ihtimal gebe değilsiniz11 hafta önce bir ilişki yaşadım ve ardından 2 defa regli oldum ikinci reglimin ilk günü pıhtılı oldu 4 tane idrar testi yaptım hepsi negatifti hamilelikten korkuyorum psikolojim bozuldu iyice kesin bir cevap istiyorum artık rüyamda da testimin pozitif çıktığını gördüm dün de uzun zaman sonra midem bulandı lütfen bilginiz varsa detaylandırarak yazar mısınız
Yaa çok teşekkür ederim yorumunuz için de internette onlaca şey yazıyor insan ister istemez takıyor ama ben normal regli olduğuma eminimYa lütfen bu belirtileriniz bulantı vs Bi üşütme falan değilse muhakkak psikolojik 11 hafta önce diyorsunuz ilişki ya bebek kocaman olurdu şimdiye kadar. Testlerini negatif adet de olmuşsunuz iki kere kendinize neden bunu yapıyorsunuz biraz rahatlayın yada kan verin kesin sonuç olur ama büyük ihtimal gebe değilsiniz
Ya yok canım bir ay olsa üstüne görme yada yerleşme derim ama iki ay adet görmüşsün hadi o da Bi ihtimal diyelim ama hemen hemen aynı olurduk eğer hamile olsaydınız hissetmeyecek bilmeyecek gibi değil stres yapmayın herşey yolunda gözüküyor daha böyle sıkıntı yapmaya devam etmek yerine kan verin kesin çözümYaa çok teşekkür ederim yorumunuz için de internette onlaca şey yazıyor insan ister istemez takıyor ama ben normal regli olduğuma eminim
Çok saolun içimi rahatlattınız kan veremiyorum çünkü sisteme işliyor bense bunu istemiyorum ama 4 idrar testi de yanlış sonuc verebilir mi sizceYa yok canım bir ay olsa üstüne görme yada yerleşme derim ama iki ay adet görmüşsün hadi o da Bi ihtimal diyelim ama hemen hemen aynı olurduk eğer hamile olsaydınız hissetmeyecek bilmeyecek gibi değil stres yapmayın herşey yolunda gözüküyor daha böyle sıkıntı yapmaya devam etmek yerine kan verin kesin çözüm
Kız dört tane testi boş ver iki kere adet oldum diyorsunÇok saolun içimi rahatlattınız kan veremiyorum çünkü sisteme işliyor bense bunu istemiyorum ama 4 idrar testi de yanlış sonuc verebilir mi sizce
Yaaa o kadar mı imkansız BEN NEDEN KORKUTTUM KENDİMIKız dört tane testi boş ver iki kere adet oldum diyorsunilişki 11 hafta önce diyorsun
Ya işte internetin insan psikolojisi üzerindeki etkisi malesef sizin düşünceniz nedir açtığım konu hakkındaPsikiyatri randveusu al en acilinden. Bir de korunma nedir nasıl olur onu öğren.
Daha önceki konularına cevap vermiştim, 6363536 konudur herkes de mantıklı açıklamalar yapıyor aslında. Bu kadar internette yazandan, gördüğün rüyanın etkisinde kalmandan çok normal olmadığını düşünüyorum. Regl olmanı üstüne görmek olarak düşünüyorsun ama test negatif dahası var mı? Daha nokta kadar bebek bile yokken iki çizgi çıkıyor bu testlerde. 11 hafta önce ilişki yaşamışsın bu da nerden baksan 13 haftalık hamilelik yapar. İnsanlar cinsiyet öğrenecek duruma geliyor 13 haftada. Allah aşkına mantıklı düşün.Ya işte internetin insan psikolojisi üzerindeki etkisi malesef sizin düşünceniz nedir açtığım konu hakkında
Bugüne kadar beni en rahatlatan yorum bu oldu diyebilirim ayrıca üstüne görme olmadığından eminim ve gerçekten de çok teşekkür ederim çok güzel aciklamissiniz saolunDaha önceki konularına cevap vermiştim, 6363536 konudur herkes de mantıklı açıklamalar yapıyor aslında. Bu kadar internette yazandan, gördüğün rüyanın etkisinde kalmandan çok normal olmadığını düşünüyorum. Regl olmanı üstüne görmek olarak düşünüyorsun ama test negatif dahası var mı? Daha nokta kadar bebek bile yokken iki çizgi çıkıyor bu testlerde. 11 hafta önce ilişki yaşamışsın bu da nerden baksan 13 haftalık hamilelik yapar. İnsanlar cinsiyet öğrenecek duruma geliyor 13 haftada. Allah aşkına mantıklı düşün.
İnşallah öyledir ve artık konu açamazsın..Bugüne kadar beni en rahatlatan yorum bu oldu diyebilirim ayrıca üstüne görme olmadığından eminim ve gerçekten de çok teşekkür ederim çok güzel aciklamissiniz saolun
11 hafta önce bir ilişki yaşadım ve ardından 2 defa regli oldum ikinci reglimin ilk günü pıhtılı oldu 4 tane idrar testi yaptım hepsi negatifti hamilelikten korkuyorum psikolojim bozuldu iyice kesin bir cevap istiyorum artık rüyamda da testimin pozitif çıktığını gördüm dün de uzun zaman sonra midem bulandı lütfen bilginiz varsa detaylandırarak yazar mısınız
16 Nisan'dan beri aynı konuyu 20 defa açmışsınız, üyeler size yorum yazıyor ama belli ki ikna olmuyorsunuz, hamile değilsiniz ve rica ediyorum artık aynı konuyu açmayın lütfen.
Neden hanımefendiPazar günü açtığınız konuda sizi uyardım, uyarıyı umursamamış o konunuzun üstüne 3 konu daha açmışsınız, ki 2 tanesi bugün 30 dakika arayla açılmış.
Lutfen bilgisi olanlar detaylandırabilir mi
Pihti cok normal birsey. Gebe olsaydin adet görmezdin zaten Emin misiniz %kaç hamile olma ihtimalim sizcewww.kadinlarkulubu.com
Son kez rica ediyorum, hamilelik konusu açmayın artık.
Aç bacım aç. 9 ay boyunca acaba hamile miyim diye konu aç. Biz imkansız diyelim sen inanma yine aç. Dokuz ay sonra doğurmazsan doktora git nasıl olur de. İyi bakın doğum gelmiş olmalı de. Dokuz aydır testlerim negatif çıktı, adet de gördüm ama bana ne doğuracağım ben de.Neden hanımefendi
Ya gülsem mi ağlasam mı bilemedim bu mesaja da ne yapayım kurban olayım korkudan açıyorum bende ama tamam biraz daha az sıklıkla açacam eğer açmak istersemAç bacım aç. 9 ay boyunca acaba hamile miyim diye konu aç. Biz imkansız diyelim sen inanma yine aç. Dokuz ay sonra doğurmazsan doktora git nasıl olur de. İyi bakın doğum gelmiş olmalı de. Dokuz aydır testlerim negatif çıktı, adet de gördüm ama bana ne doğuracağım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?