- 20 Ocak 2021
- 163
- 39
- 29
- Konu Sahibi esmakara999
merhaba ben bekarım ve hamile olup olmadığımı öğrenmek için özel hastanede kan testi vermek istiyorum. sizce fiyatlar nedir ve bekarım diye bir sorun çıkar mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolun arkadaşlar valla guzel keyif aldım ama hala strsliyim bir an önce olur kurtulurum inşallahEstagfurullah takilmadim
Kizin stresi kendisine yetiyo zaten bende daha fazla katma niyetinde degildim
Cok tesekkur ederim :)))
çok haklısın bir de boşalma olmadı düşün..... regli bekliyorum çarşambaya kadar olmam lazım yoksa gecikicemOfff yine bir sürtünme hikayesi
Sürtüne sürtüne bi hal oldunuz ya sürtünmeyin artıkkkkkkkk
Daha carsambaya kac gun varçok haklısın bir de boşalma olmadı düşün..... regli bekliyorum çarşambaya kadar olmam lazım yoksa gecikicem
yok ben bu ilişkiyi cumartesi yaşadımAy sen yeni üyelik açıp yine aynı dertle mi geldin ? Aylar oldu suphelendigin tarihten bu yana cocuk 3 aylikti şimdiye kendine gel artık canına yazık.
inşallah. rüyalarıma giriyor artık kötü hissetmeye başladım bugün de tık yok. çörek otu yiyip soğan suyu içiyorumDaha carsambaya kac gun var
Olursunnnnn
Oluncada yak bi cigara keyif cigarasi ama
imkansız değil mi benim şuan gebe kalmamDaha carsambaya kac gun var
Olursunnnnn
Oluncada yak bi cigara keyif cigarasi ama
Hangi özel hastaneye gitmek istiyorsanız telefondan arayıp sorun bilgi veriyorlar . Bizim buradan bilgi vermemiz gerçekçi olmaz çünkü ilden ile hastaneden hastaneye değişiyor . Ben imperial hastanesine sormuştum 1 yıl önce 50 TL demişlerdimerhaba ben bekarım ve hamile olup olmadığımı öğrenmek için özel hastanede kan testi vermek istiyorum. sizce fiyatlar nedir ve bekarım diye bir sorun çıkar mı?
teşekkür ederimHangi özel hastaneye gitmek istiyorsanız telefondan arayıp sorun bilgi veriyorlar . Bizim buradan bilgi vermemiz gerçekçi olmaz çünkü ilden ile hastaneden hastaneye değişiyor . Ben imperial hastanesine sormuştum 1 yıl önce 50 TL demişlerdi
inşallah. rüyalarıma giriyor artık kötü hissetmeye başladım bugün de tık yok. çörek otu yiyip soğan suyu içiyorum
Rahat olimkansız değil mi benim şuan gebe kalmam
yazıcam yazıcam regl oldum diye konu bile açabilirimRahat ol
Karayi gorunce banada yaz esma merak ettim bak
regl oldummmmRahat ol
Karayi gorunce banada yaz esma merak ettim bak
Ay hadi gozun aydinnnnregl oldummmm
ayy yok tövbeeeee sağol canımmm teşekkürlerAy hadi gozun aydinnnn
Carsamba olmadan oldun bak
Bidahada yapma boyle seyler dikkatli ol
az gelmişti şimdi kesildi ara ara lekemsi geliyor bu normal mi başlangıç içinAy hadi gozun aydinnnn
Carsamba olmadan oldun bak
Bidahada yapma boyle seyler dikkatli ol
7 kasımda ilişki oldu bugun 7aralık kan testı yaptırdım 1.20 sonuc kesindir dimii tekrara gerek yoktur heraldeEsmacım ilişkiden 14 gün sonra en az idrarda kendini belli ediyor oda en az bazen bu süre 20 yi bile bulabilir sen git kan testi yaptır ben seni ikna edemedim valla