- 20 Ocak 2021
- 163
- 39
- 29
- Konu Sahibi esmakara999
merhaba ben bekarım ve hamile olup olmadığımı öğrenmek için özel hastanede kan testi vermek istiyorum. sizce fiyatlar nedir ve bekarım diye bir sorun çıkar mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sürtünmeyle mi??Bendd bosalma olmadan hamile kaldim
13 aylik bebegim var ellerinden operBendd bosalma olmadan hamile kaldim
Bende partnersiz hamile kalmak isterim nede olsa sperm gerekli değil. Esma hamileyse biz neden kalmayalım , spermlerin zıplama uçma gibi özelliğide var. Esma nın haberi yokBendd bosalma olmadan hamile kaldim
yahu korkuttunuz beni ilahi. öyle kalınır tabi. bende içeriye giriş falan olmadı 10 saniye kıyafetsiz penis uzerindeydim git gel bile yapmadım. boşalma da olmadı. şimdi regl bekliyorum13 aylik bebegim var ellerinden oper
Ama bizimki surtunmeyle degil
Iciriye giris oldu fakat bosalma disariya oldu
Mesajinizin komik oldugunu dusunmuyorumBende partnersiz hamile kalmak isterim nede olsa sperm gerekli değil. Esma hamileyse biz neden kalmayalım , spermlerin zıplama uçma gibi hareketleride var. Esma nın haberi yok
zeynolin valla gülüyorum şuan hahahah haklısın valla istediğin kadar dalganı geç ama napıyım korku stres ele geçirdi bi kere. sabahlara kadar araştırma yapıcam test yapana kadar veya regl olana kadarBende partnersiz hamile kalmak isterim nede olsa sperm gerekli değil. Esma hamileyse biz neden kalmayalım , spermlerin zıplama uçma gibi özelliğide var. Esma nın haberi yok
Esmacım ilişkiden 14 gün sonra en az idrarda kendini belli ediyor oda en az bazen bu süre 20 yi bile bulabilir sen git kan testi yaptır ben seni ikna edemedim vallaçok sağol canım. az önceki soruyu sana da sormak isterim. ben bu ilişkiye cumartesi günü girdim. yani ayın 21ydi. bu hafta içi de regl olmam lazım. ne zaman idrar testi yaparsam doğru sonucu alırım? ilişkiden kaç gün sonra yani idrar testi kesin sonuç verir? haftaya yapsam çok erken olur o yüzden 2 hafta beklesem mi
Yok korkutmak icin degil mesajim cabuk gitti, bebegimi Emziriyorum ayni anda oyuzdenyahu korkuttunuz beni ilahi. öyle kalınır tabi. bende içeriye giriş falan olmadı 10 saniye kıyafetsiz penis uzerindeydim git gel bile yapmadım. boşalma da olmadı. şimdi regl bekliyorum
Sizin içeriye giriş olmuş zevk suyundan da olabilir derler. Hanfendi de ne giriş ve sıvı var ondan biraz tuhafMesajinizin komik oldugunu dusunmuyorum
Iceriye girip bosalma disariya oldu ve hamile kaldim bebegim 13 aylik neresi tuaf bunun
AnladimSizin içeriye giriş olmuş zevk suyundan da olabilir derler. Hanfendi de ne giriş ve sıvı var ondan biraz tuhaf
Sizin içeriye giriş olmuş zevk suyundan da olabilir derler. Hanfendi de ne giriş ve sıvı var ondan biraz tuhaf
haklısınız kızlar. o zaman regl olmam için bir an önce dua edin bana. bir daha da tövbe zaten evlenmeden selam bile vermem karşı cinseYok korkutmak icin degil mesajim cabuk gitti, bebegimi Emziriyorum ayni anda oyuzden
Bosalma disari oldu
Surtunmeyle hamile kalmazsiniz endise etmeyin
Stres yaparsaniz oda gununu geciktirir
Üstüme iyilik sağlık ay Bu ne şiddet yazdığınızı keşke tamda böyle yazsaydınız boşalma olmadan hamile kaldım derseniz ki demişsinizMesajinizin komik oldugunu dusunmuyorum
Iceriye girip bosalma disariya oldu ve hamile kaldim bebegim 13 aylik neresi tuaf bunun
zaten olamazsam mecbur doktora gidicem neden gecikti diye o sıra yaptırırım testEsmacım ilişkiden 14 gün sonra en az idrarda kendini belli ediyor oda en az bazen bu süre 20 yi bile bulabilir sen git kan testi yaptır ben seni ikna edemedim valla
En doğrusunu yaparsın valla ne demişler demirden korkan trene binmezhaklısınız kızlar. o zaman regl olmam için bir an önce dua edin bana. bir daha da tövbe zaten evlenmeden selam bile vermem karşı cinse
Arkadasada acikladimÜstüme iyilik sağlık ay Bu ne şiddet yazdığınızı keşke tamda böyle yazsaydınız boşalma olmadan hamile kaldım derseniz ki demişsiniz
Neyin kafası bu, beni çok güldürdünüz
hahaha aynen öyle. hayır bak bu şekilde kalsam, sonra beyefendiye söylesem inanmaz da bu şekilde kalınır mı diye hahahah düşünsene benim iyice psikolojim bozuldu evde gülüyorum kendi kendime hahahahhahaEn doğrusunu yaparsın valla ne demişler demirden korkan trene binmez
allah bağışlasın allah isteyen herkese versin BANA DA ZAMANI GELDİĞİNDE VERSİN ŞUAN VERMESİN AMİNArkadasada acikladim
Bebegimi emzirirken yanlislikla gitti mesajim oyuzden yanlis anlatmis gibi gorundu :)
Giris oldu ama bosalma disari oldu bizde
Simdide o sperm kocaman 13 aylik bi prenses oldu
Açıklamanızı sonradan yazdığınız için gerçekten esmaya takıldınız zannettim Prensesinizi Allah bağışlasınArkadasada acikladim
Bebegimi emzirirken yanlislikla gitti mesajim oyuzden yanlis anlatmis gibi gorundu :)
Giris oldu ama bosalma disari oldu bizde
Simdide o sperm kocaman 13 aylik bi prenses oldu
Estagfurullah takilmadimAçıklamanızı sonradan yazdığınız için gerçekten esmaya takıldınız zannettim Prensesinizi Allah bağışlasın